• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

mehtap çım benim oğlumda oluyodu yeşil bazen dr umuza sordum senin yediklerinle alakalı dedi hakket ben yeşil sebzeler yediğimde kakası yeşil oluyor oğlumun denedinmi hiç belkş ondandır..

cnm bilmiyorumki yaa...önceki gün ıspanak dünde bamya yedim -tatlicadiarzu- acaba yaparmıki...endişelenecek bi durum degildir dimi yaa doktora götürsemmiki:uhm:
böyle kına yeşili gibi yaa...seninkiside kına yeşili gibimi oluyo:uhm:

Genellikle anne üşüttüğü zaman yada bebişler üşüttüğü zaman yeşil oluyormuş dr.um söylemişti

cnm valla bende üşütmüş olabilirm...de kızımı bilmiyorum acaba nerde üşüttümki...bu ardaa adını bilmiyorum cnm..tanışma topigi var orda tanışıyoruz istersen sende gir.hihoyyyt

kızlar şu kaka olayı önceden başıma gelmişti ve herkes üşüttün sen kendini veya bebişi ondan demişti ben dr.a gittiğimde sordum alakası yok dedi bağırsaklarının gelişimi ile ilgiliymiş ve yeşilde olabilir sarı tonlarıda dedi. canınızı sıkmayın bu arada benim oluşumun kakası hep sulu ishal gibi ama sadece anne sütü aldığı için öle. meraklanmayın bu kadar...

selam kızlar.... herkse nerde yaw...
bugun kızımı eşimi giydirdim kendimi 3 denemeden sonra üzerime giycek bişi olduk 2 aydan sonra ilk kez fön çektirdim çakkıdı çakkıdı topuklularımı giydimm.. görümcemin kapısında yere yapıştım.. evet evet parke taşları bi güzel öptüm allahtan kızım babasındaydı neyime benim topuklu ayakkabıı.. çok acıooo ayağım hala çook :( lasonil sürsem bişi yaparmı) ...

ayyy kendi kendime konuşur gibi oldum kaydirigubbakcemile3

bende prima kullanıyorum ve başka yerden aldığım aynı ürün farklı çıktı bende sitesinden yazdı aynı ürün farklı çıktı diye benden üründen göndememi istediler kontrol edeceklermiş. kargo ile bayramdan sonra göndericem bakalım ne çıkıcak sonuç...ikinci aldığım ürün resmen taklit gibi desenler bile hafif bulanık ve desen renkleri farklı lastik yerleri sert, bezin iç kısmı emici değil ilk aldıklarım gibi
benimkindede ateş yaptı allahtan 2 kez calpol verdik düştü ateşi, kol ağrısı 10 gün kadar sürermiş bu yüzden soyup giydiriken kucakta taşırken dikkat etmek gerekiyormuş

ı

BAK YA NASILDA AKLIMA TAKILDI BENİMDE ALDIĞIM PAKETİN DIŞ YÜZZEYİ DEĞİŞMİŞ DEDİM ORTA BEDENDE ETİKET KISMINDA YENİ YENİ MODELLER VAR KIZ BEBEK ESMER ÇOCUK RESMİ VAR BELİN ALTINDAKİ KISIMDA DAHA SOLUK DESENLER.. ÖLE BİŞİ VARSA YIKARIM O MARKETİ WALLA.. kötükedihüso SENDEKİNİN RESMİNİ EKLEMEN MÜMKÜN MÜ CANIM BENİM MAKİNEDE SORUN VAR HALLERDESEM EKLEYİP GÖSTERİRİM

cnm valla bende üşütmüş olabilirm...de kızımı bilmiyorum acaba nerde üşüttümki...bu ardaa adını bilmiyorum cnm..tanışma topigi var orda tanışıyoruz istersen sende gir.hihoyyyt

ah canım yaaa takma bu kadar....bak örnekler var önünde rahat ol accık
bugun kızımı eşimi giydirdim kendimi 3 denemeden sonra üzerime giycek bişi olduk 2 aydan sonra ilk kez fön çektirdim çakkıdı çakkıdı topuklularımı giydimm.. görümcemin kapısında yere yapıştım.. evet evet parke taşları bi güzel öptüm allahtan kızım babasındaydı neyime benim topuklu ayakkabıı.. çok acıooo ayağım hala çook :( lasonil sürsem bişi yaparmı) ...

canım yaa çok geçmiş olsun kıyamam ben sana Allah tan bebiş eşindeymiş maazallah yaaa bende giyicektim yarın giymiyim bariiiimafoldumben

ah canım yaaa takma bu kadar....bak örnekler var önünde rahat ol accık

canım yaa çok geçmiş olsun kıyamam ben sana Allah tan bebiş eşindeymiş maazallah yaaa bende giyicektim yarın giymiyim bariiiimafoldumben

yok güzelim neyimize bizim topuklu ayakkabı giymeyeli uzun zaman olunca yürümeyi unutmuşum heralde heheh :) neyseki ucuz kurtuldum ya kırılsaydı pış pış kim gezdircek kızımı evde gündüzleri :1no2:

ooo herkesler gelmişşşş gitmiş
ya aşı bizimde çok kırmızı değil henüz kolunda ama...git gide iz kalıcak sanırım
ayfer ciiimmm nasılsın ....? türkiye ye gelmediniz sanırım demi nasıl orda bayrammm

ah kusumm sagolasıın.burda bayram ancak santıyedekı turklerle bvayramlasma.o da az zaten.olanlarda ızne gıttı.bız yılbasına nasıpse turkıye.ama bugun kocam evde dıye bebısı verdım ona gırıstım temızlıge.anam agldı bayram gunu:) ama ıcıme sındı.ınternetten bıkac bayram kutlaması aradık skypedan.az oncede Turk restoranından geldık.mehmetın dıger muhendıs arkadaslarıyla gıttık.yavas yavas dısarı cıkıyos bebıslede sukur. ama cıkmamayı yeglıyom bazen.evde duzen baska dısarda baska.bu arada kurban para bagısını losev losemılı cocuklara bagısladık Allah kabul etsın ınsallah hepımızınkıni.Allah sıfa versın hepsine tum hastalara.sukur saglıklıyız Allah daim etsin saglıgımızı.amiiin.

bu arada ız kalmaz su degdırmedıysen 3 gun.oyle dedı doktor sekercık.

ah kusumm sagolasıın.burda bayram ancak santıyedekı turklerle bvayramlasma.o da az zaten.olanlarda ızne gıttı.bız yılbasına nasıpse turkıye.ama bugun kocam evde dıye bebısı verdım ona gırıstım temızlıge.anam agldı bayram gunu:) ama ıcıme sındı.ınternetten bıkac bayram kutlaması aradık skypedan.az oncede Turk restoranından geldık.mehmetın dıger muhendıs arkadaslarıyla gıttık.yavas yavas dısarı cıkıyos bebıslede sukur. ama cıkmamayı yeglıyom bazen.evde duzen baska dısarda baska.bu arada kurban para bagısını losev losemılı cocuklara bagısladık Allah kabul etsın ınsallah hepımızınkıni.Allah sıfa versın hepsine tum hastalara.sukur saglıklıyız Allah daim etsin saglıgımızı.amiiin.

ya evet ayfercim çıksan bi dert bebişle çıkmasan bi dert...ooohhh götürdünüzmü yemekleriii afiyyet olsun.ay ben bu aralar bir yiyom sorma doymak bilmiyom korkuyorum kendimden yaaa...ne olcek benim bu halımmafoldumben

Çok güzel düşümüşsünüz. Allah kabul etsin inş.

yok güzelim neyimize bizim topuklu ayakkabı giymeyeli uzun zaman olunca yürümeyi unutmuşum heralde heheh :) neyseki ucuz kurtuldum ya kırılsaydı pış pış kim gezdircek kızımı evde gündüzleri :1no2:

ayy gecmıs olsun yaaa.bebek kucakta olunca zor arkadaslar topuklulara elveda yada bebısler o sırada babaya.

kızlar kızım yeşil kaka yapıyo nedendir yahuuuuuuuuuuuu.....

Arkadaşlarında dediği gibi yediklerimizle ve üşütmeyle ilgili. Ben azıcık üşüsem, hissetmeyecek kadar dahi rengi yeşile dönüyor hemen. İlaçlada ilgili. Antibiyotik veriyorduk kaka renginin değişmesine neden oldu.
Dikkat edilmesi gereken yeşil olmasından ziyade yeşil,köpüklü ve kokulu olması. Bu durumda doktora danışmakta fayda var.

ya evet ayfercim çıksan bi dert bebişle çıkmasan bi dert...ooohhh götürdünüzmü yemekleriii afiyyet olsun.ay ben bu aralar bir yiyom sorma doymak bilmiyom korkuyorum kendimden yaaa...ne olcek benim bu halımmafoldumben
ya bendede tatlı manyaklıgı basladı.yok regl yenı bıtmese yıne olcam dıcam ya.ayu gıbı gezınıyom ortalıkta.sen yıne ıyısın sekercım masallahın var ınankı.
Çok güzel düşümüşsünüz. Allah kabul etsin inş.

ay canım sagolasın cumlemızınkını Allah kabul etsın.

gladrıelcım sen naptın bebege mama verıyon mu yoksa aglıyor mu canım aklım kaldı yaa.

balbocegınede gecmıs olsun demedımdı gecmısler olsun bebıs nasıl ıyıdır ınsallah sımdı.

Arkadaşlarında dediği gibi yediklerimizle ve üşütmeyle ilgili. Ben azıcık üşüsem, hissetmeyecek kadar dahi rengi yeşile dönüyor hemen. İlaçlada ilgili. Antibiyotik veriyorduk kaka renginin değişmesine neden oldu.
Dikkat edilmesi gereken yeşil olmasından ziyade yeşil,köpüklü ve kokulu olması. Bu durumda doktora danışmakta fayda var.

cnm bizde antibiyotik kullanıyoruz bebegime acaba ondanmı yeşilki...:uhm: szi ne için veriyodunuzj bebeginize antibiyotıgı

çok geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktur.. ben bilirim burkulmanın acısını.üç sene önce ayağımı burktum hala ağrır ve en ufacık şeyde hemen burkulur.. o yüzden hamileyken çok düşme tehlikesi atlattım ama sağ salim bitirdim çok şükür.. o ayağına çok yüklenme ki iyice yer yapmasın daha o ayaklar bize çok lazım..

gurbette olunca bayramı anlamı omuyo malesef.. bizde bütün evde oturduk korkudan dışarıda çıkamıyoz..ancak tel ile bayram kutlaması yaptıkk.. bende inşallah seneye löseve bağışlamayı düünüyorum.. hatta eşimle bu sene bağışlamadığımızada pişman olduk.. hem bebişle uğraş hem etle bütün gün içim kalktı et kokusundan..

çok geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktur.. ben bilirim burkulmanın acısını.üç sene önce ayağımı burktum hala ağrır ve en ufacık şeyde hemen burkulur.. o yüzden hamileyken çok düşme tehlikesi atlattım ama sağ salim bitirdim çok şükür.. o ayağına çok yüklenme ki iyice yer yapmasın daha o ayaklar bize çok lazım..

gurbette olunca bayramı anlamı omuyo malesef.. bizde bütün evde oturduk korkudan dışarıda çıkamıyoz..ancak tel ile bayram kutlaması yaptıkk.. bende inşallah seneye löseve bağışlamayı düünüyorum.. hatta eşimle bu sene bağışlamadığımızada pişman olduk.. hem bebişle uğraş hem etle bütün gün içim kalktı et kokusundan..

ya evde ugrasmakta zor hemde bebısle ılgılenmek lazım.ama bız genelde mehmetcık vakfına bagıslardık.bu sene losev agır bastı.faydası olsunda Allah kabul etsın hepımızınkını canım ya.dedıgın gıbı gurbette olunca bayram donuk sankı.sankı bayram degıl tatıl gunu gıbı geldı bıze.ortada cıkolata var ama bız yıyosÇok üzgünüm çoook ah canım Turkıyemmmmturkbayragi

ayferim yaaa uzulme biz turkiyedeyizde noluyor sanki bayram yinede sonuk geciyor
bi annemlere gittik dun o kadar zaten kimsecikler yok ya tatile ya memlekete gitmisler

bu arada yilbasinda geldiginde yeni ev bulusmamizida araya sokuverelim ki sende ol olmaz mi
bize gelirsiniz hep beraber insallah

Back
X