Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok sönük desem yeridir. Bu yıl gidemedik memlekete. Arkadaşlarımızla bayramlaştık telefonla o kadar. Gidiş geliş yapmıyoruz. Malum hastalık korkusu var.
Ama gezmeye çıktık ve kızıma bu kabanı aldık ve birkaç elbise. Ne güzel şeyler var. İnsanın hepsaini alası geliyor:1no2:
çok güzelmiş güle güle giysin.. bende dışarı çıkarken giymek için mont gibi birşey almak istiyom ama korkudan dışarı çıkamıyoz kii
sido bizimkisi antibiyotiktendi sanırım...bide burda okudum üşüttügünden fılan diyolar...
canım ya lcw de kız bebekler ıcın kırmızı puantıyelı bıde cantası olan bı mont var kı ayyy cok tatlı kızım olsa onu alırdım :)))
yaa eşime söyleyeyim yarın baksın o zaman...
Biraz büyük ama alt üst şeklinde alacaktım bulamadım istediğim gibi bişey elimizin altında bitane olsun dedik en uygun bunu bulduk fazlada gezemedik zaten bir dükkan bir market yapıp kaçtık siirtten ilçeye.
kızlar merhaba facede 2009 eylül annelerini gördüm.katılma istegi gönderdim.kım onaylıcak varmı bılen?
e bıdee kakadan bahsetmıssınız bızım doruk pasanın kakası hep yesıl..nedenkı acep?varmı bızım gıbı olan?
iyi akşamlar bu akşam ogluşumu banyo yaptırdık daha önceki banyolarında yapmayı unutmuştum demetin dedigin dediği sırtındı diken olayı çok dogru banyodan sonra bebeyagı ile sırtını sıvazladım sonuç inanılmaz gerçekten siyah siyah diken gibi şeyler çıktı demetcim çok saol canım opuyorumnanaktaninş. deliksiz bi uyku çekeriz bugun
canım kabul ettim aynı zamanda arkadaşlık teklifide yolladım sana....
aaa niye üşüyoki okadar evde sıcaksa sıcagı seviyo demekki bizimkide sıcaga gelemiyo bazen evde sadece çıtçıtlı bady ile duruyo yazın ne yapcaz bılmem çıplak gezer hareldeya gülcancım bende denemek istiyom ama bizim kız banyodan sonra tir tir titriyo...hemencecik giydiriyorum...üşümemesi lazım aslında evde sıcak ama nedense titriyo giyene dekkaydirigubbakcemile2
çok güzel güle güle giysin prensesValla çok sönük desem yeridir. Bu yıl gidemedik memlekete. Arkadaşlarımızla bayramlaştık telefonla o kadar. Gidiş geliş yapmıyoruz. Malum hastalık korkusu var.
Ama gezmeye çıktık ve kızıma bu kabanı aldık ve birkaç elbise. Ne güzel şeyler var. İnsanın hepsaini alası geliyor:1no2:
canım merak ettim kaçırmışım o konuyu heralde nedir o sırt dikeni felaannn ??
..