kızlar nasılsınız, geçmiş bayramınızı kutlarım.....
kızlar kızıma kırkbir kere maşallah, gün içinde uyku saatleri arttı. günde neredeyse 16-18 saate yakın uyuyor. çok akıllı bi kız ya.... ama yeni adet geliştirdik, ben kızla sabahları 1 saat akşamları 1 saat konuşup, çıkardığı sesleri taklit ediyorum, beraber çok eğleniyoruz demiştim... şimdi işi abarttı Rüzgar , artık kucakta falan gezmek istemiyo, onunla konuşmamı istiyo, konuşmadığımda deli gibi ağlıyo, başka kimseyi de istemiyo, büyümüş de küçülmüş gibi ya, babası falan konuşunca ona konuşmuyo ama ben yanına gelip bi kez anne desem arkadan ne sesler ne gülücükler çıkartıyo... resmen ne dersen onu taklit etmeye başladı uuu,, aaaa diye uzata uzata....
7 aralıkta iş başı yapacam. iki gün sonra da hemen gidip iki hafta rapor alacam... eşim de aralık 12 de asker.... zor günler beni bekliyor anlayacağınız
gülcancım ben de denicem şu diken olayını, ayyyy ne çıkacak bakalım bizden :)
baharcım şu kıyafet olayı süper ben de araştırıp rüzgarın artık giyemediği kıyafetleri bir yerlere yollayayım diye düşünüyordum. hatta giyilmemiş olanlar bile var. hediye gelenler.... bi de rüzgar egzama olduğu için yün hırka ve kazaklar olduğu gibi kaldı.... onları da gönderirim... hem benim için de iyi olur, hem de giyecek bebişlerin ihtiyacı karşılanır. arkadaşlar bi el atın ya, özellikle doğuda görev yapan arkadaşlarımız.
kızlar sorularım olacak geçiştirmeyin bak, attırmayın baharın dediği gibi makedonun tepesini....
soru 1: şimdi biz üçlü aşı olduk ya ikinci ayda, rüzgarın kolunda herhengi bir yara yada iz oluşmadı, tutması için oluşması mı gerekiyo. sizin bebişlerin kolları nasıl.
soru 2: sütüm hala fazla. ama rüzgar bu ay neredeyse yarım kilo almış olacak hesaplamalarıma göre. yetmiyo desem kızım günde neredeyse 18 saat uyuyor, acıktığında mememi veriyorum, doyuyor ve tekrar verdiğimde almıyor.... ilk iki ay ayda 1.250 gr almıştı, neden bu ay azaldı acaba....
ebrucum sen hangi vitaminleri kullanıyosun... acaba sütümün kalitesi mi azaldı ya.....
soru 3: oyun halısı alan var mı.... varsa ne tavsiye edersiniz.......