• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

günaydınnnn... özgecim çok isterdim ama pzt günü kahve günümüz bizim :( yoksa seve seve bitanem... kızlar gece yatağıma yatarken düşündüm taşındım ve şunu buldum... :) herkez bebeişinin son hallerini göndersin ve bi anket yapalım enleri seçelim.. bi arkadaşımız başlatmıştı önceden ama devam etmedi sanırım.. ama buna hepimiz katılalım..

Günaydın şekerler,

Nasılsınız ben şimdi uyandım kızım 6'dan beri uyuyor çok şükür. Bir önceki gece kesik kesik toplam 4 saat uyumuştum bu nedenle uykuya fazlasıyla ihtiyacım vardı. Ahh Özgecim sen cmt öğlene kadar çalışıyorsun di mi? Cumartesi çalışmak zaten zordur bebek te olunca daha bir zor geliyordur allah sabır versin. Ama alıştık di mi çalışmaya ben önümüzdeki haftanın daha ii geçeceğine inanıyorum kızımda artık geceleri çok şükür uyumuyor bol bol sevişiyoruz.
ohh meryemcim ne güzel daha iki ayın var senin ama şu da var onunla ne kadar uzun süre geçirip ne kadar geç başlıyorsan işe adapte olmakta o kadar güç oluyor.
Evet Nihalcim valla gömlek sorunu bende de var. bayramda tek göğüslerim nedeniyle 2 beden büyük gömlek aldım göğüsler tam oturuyor ama diğer taraflar geniş bu nedenle yelek giyoyorum üstüne:)
Kırk kaplan gücünde olan arkadaşım emsalim benim:)) seni anlıyorum ama eşin doğru söylemiş tatlım dikkat et yinede eşin yanındayken allah korusun arabadaki adam belalı olur seni değil tabiki eşini muhatap alır sonra olay kötü yerlere varabilir eşin karşılık verse böyle birine başına kötü şeyler gelebilir vermese kendini sizin yanınızda eksik hissedip psikolojikman kötü etkilenebilir sen dikkat et yinede....
Özgecim ben katılmak isterdim ama işyerinde çok yoğun oluyorum yeni işimde pek fazla işim olmuyor ama yeni gelen insan kaynakları müdürümüze de yardım ediyorum tabi bu beni çok mutlu ediyor ilerde insan kaynakları dept. geçebilirim. bir firmada en çok çalışmak istediğim departmandır....hihoyyyt
Dün gece bizde yalnızdık eşimin İstanbulda eğitimi olduğu için yoktu. kayınvalidem kaldı yanımda sağolsun gayet iyiydi evet hijyen konusunda anneminde onunda yaptıkları hatalar oluyor ama ikiside defneye acayip sevgi gösteriyorlar.... bu öteki yanlışlarını biraz ttelafi ediyor ama yinede aklım kalıyor işte. zaten son günlerde eşimle bunun sıkıntısını da yaşadık ya birgün bakmaktan vazgeçer bizi yarı yolda bırakırlarsa diye böyle bir durmda eşim işi bırakıp o bakacak bebeğe. bakıcıya hayatta bırakamayız. bu durumu annemede kayınvalidemede söyledim engin işi bırakacak diye tabi bunlar hemen korktu:))) yok öyle şey mi olur biz bakarız dediler kayınvalidem şey diyor tabii oğlunun işsiz evde oturmsından ödü kopuyor etrafa karşı zor durumda kalacak insanlar ne der diye... öyle bir durumda sen bırakırsın engin bırakmaz diyor bende onun maaşı ile geçinemeyiz dedim , bakıcı tutarsınız biz gelir en kötü ihtimal başında dururuz diyor eee o zaman bakıcıya ne gerek var siz gelecekseniz dedim. biz kararımızı verdik dedim ödü koptu bakamam hayatta demez artık. :roflol:
Ayrıca daha öncede demiştim yaa ehliyet alıyor içimden hep alamasın demiştim ama yazık dün geceden beri kitap elinden düşmüyor sabah 5te kalktı bana yardım etti ben yattım o yine kitaba ve cd izlemeye gömüldü kıyamadım valla şimdi emeğinin karşılığını alır inş diyorum....
Offf ne uzun yazdım çok özlemişim sizlerle yazışmayı gündüzleri iş yoğunluğu geceleri sürekli defne ile zaman geçirmek beni sizlerden alıkoyuyor biraz maalesef.eşim geçen akşam şey diyor işte sende yoruluyorsun tüm gün işte biraz seninde zamana ihtiyacın var dinlenir int.e girersin diyor defnenin bakımını bölüşelim diyor zaten süt vermek onun işi de o avutmaktan bahsediyor ...yok yaa dedim ben hayatta vermem onu geceleri dedim ben bu şekilde dinleniyorum dedim...sırnaşık şey

slm kızlar nasılsınız bakalım
ben grip oldum ya boğazlarım falanda ağrıyo bebeğe inş. geçmez evde tekim eşimde çalışıyo ben ilgilenmek zorundayım maske takıyorum ama inş. geçmez eylüle ya

günaydınnnn... özgecim çok isterdim ama pzt günü kahve günümüz bizim :( yoksa seve seve bitanem... kızlar gece yatağıma yatarken düşündüm taşındım ve şunu buldum... :) herkez bebeişinin son hallerini göndersin ve bi anket yapalım enleri seçelim.. bi arkadaşımız başlatmıştı önceden ama devam etmedi sanırım.. ama buna hepimiz katılalım..

Tamam şekerim sen kahveni iç ben çekerim kurayı kaydirigubbakcemile3 Resim olayınıda yapalım derim.

Günaydın şekerler,

Nasılsınız ben şimdi uyandım kızım 6'dan beri uyuyor çok şükür. Bir önceki gece kesik kesik toplam 4 saat uyumuştum bu nedenle uykuya fazlasıyla ihtiyacım vardı. Ahh Özgecim sen cmt öğlene kadar çalışıyorsun di mi? Cumartesi çalışmak zaten zordur bebek te olunca daha bir zor geliyordur allah sabır versin. Ama alıştık di mi çalışmaya ben önümüzdeki haftanın daha ii geçeceğine inanıyorum kızımda artık geceleri çok şükür uyumuyor bol bol sevişiyoruz.

Özgecim ben katılmak isterdim ama işyerinde çok yoğun oluyorum yeni işimde pek fazla işim olmuyor ama yeni gelen insan kaynakları müdürümüze de yardım ediyorum tabi bu beni çok mutlu ediyor ilerde insan kaynakları dept. geçebilirim. bir firmada en çok çalışmak istediğim departmandır....hihoyyyt

Tamam şekercim sorun değil ben çekerim kurayı. İnşallah istediğin departmana geçersin tatlım. Buarada bizim iş cumartesi günleri tam gün ama 3 gibi kaçmayı planlıyorum. Napim ama süt iznim var aaaaaaaa :)

slm kızlar nasılsınız bakalım
ben grip oldum ya boğazlarım falanda ağrıyo bebeğe inş. geçmez evde tekim eşimde çalışıyo ben ilgilenmek zorundayım maske takıyorum ama inş. geçmez eylüle ya

Geçmiş olsun cnm bnm

[

Geçmiş olsun cnm bnm
[/QUOTE]

saol tatlım evdende doğru düzgün dışarı çıktığım yok ama nerdfen nasıl kaptım bilmiyorum

QUOTE]

saol tatlım evdende doğru düzgün dışarı çıktığım yok ama nerdfen nasıl kaptım bilmiyorum[/QUOTE]

sorma cnm bende evden çıkmadan gribe yakalanan özel kişilerden biriydim geçen ay kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi nasıl başardım hiç bilmiyorum

mirabaaaaaa....oyyy buzdolabını sildim temizledim evin temizliği ööölecek kaldı yaaaa.
flower canım geçmiş olsun. ben 2defa atlattım şükür geçmedi oğluma.
özgem birlikte çekelim bacım ben sürekli msn deyim biliyon hafta içi.
ay oğlum dünden beri gene huy değiştirdi. akşam canımızı çıkardı sürekli ağlıyor susmuyor. deli olduk eşimle. ateşi falan da yok. neyse bir süre sonra uyudu şükür sabah gene bir fasıl geçti şimdi uyuyor. totosu pişik oldu kızlar çok fena yaaaa. babanemin kreminden sürdüm bakalım inş geçer. siz neler yapıyorsunuz pişik için?

Ay gece rüyamda tekrar hamile kaldığımı öğrendim o kadar insan bu haberi duymak isterken bana ufunet geldi rüyamda uyandığımda ki sevinci anlatamam..Aman dikkat edin güzel korunun.
Ya benim bi derdim var ben çocukla yalnız kalamıyorum daha doğrusu kalmak istemiyorum çünkü devamlı kucak istiyor devamlı pış pış siz nasıl yetiyorsunuz nasıl tek başınıza bakıyorsunuz valla çok imreniyorum ben bebeğim doğdu doğalı bir iki gün bakabildim sonra yorgunluğa yenik düştüm.Anneme göçtüm.
Gününüz nasıl geçiyor nasıl temizlik,yemek yapıyorsunuz.
Gerçi doktorum senin bebeğinin bağırsakları normalden fazla çalışıyor dedibenimkimi çok huysuz anlamadım offf offfffff :gitme::gitme:

mirabaaaaaa....oyyy buzdolabını sildim temizledim evin temizliği ööölecek kaldı yaaaa.
flower canım geçmiş olsun. ben 2defa atlattım şükür geçmedi oğluma.
ay oğlum dünden beri gene huy değiştirdi. akşam canımızı çıkardı sürekli ağlıyor susmuyor. deli olduk eşimle. ateşi falan da yok. neyse bir süre sonra uyudu şükür sabah gene bir fasıl geçti şimdi uyuyor. totosu pişik oldu kızlar çok fena yaaaa. babanemin kreminden sürdüm bakalım inş geçer. siz neler yapıyorsunuz pişik için?

saol canım inş. geçmez bakalım benim kızım hiç pişik olmadı canım ben doğduğundan beri altını her değiştirdiğimde dalinin pişik kremini sürdüm henüz olmadı onla alakası varmı bilmiyorum canım

kızlarrr napıyosunuz bakalıımm.. ben izmirdeyim dün verem aşısı oldu beliz ama maşallahı var hiç tık demedi aslan kızımmm :))
baharcım geçmiş olsun pişik için ben dr tavsiyesi ile: A+D ve DESıTıN in tedavi kremlerini kullanıyorum (bide önleyicisi var o yüzden tedavi diye belirttim)...
ama izmirde amerikan pasjından alıyoruz onları bilmiyorum siz nerden nasıl temin edebilirsiniz...
yalnız kremler süper ikisini karıştırıp sürüyosun ilk gün yarıya indiriyo ikinci gün tamamen geçiriyo ağlamasıda pişiktendir canım belki çiş yaptıkça yanıyodur huzursuz olmuştur kuzum can yanmasından kıyamam ona ben hiçç...
özgem senden naber bu arada senin o çileğini yerim benn ya face de resimlerine baktım ısırmalıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)))))))

Ay gece rüyamda tekrar hamile kaldığımı öğrendim o kadar insan bu haberi duymak isterken bana ufunet geldi rüyamda uyandığımda ki sevinci anlatamam..Aman dikkat edin güzel korunun.
Ya benim bi derdim var ben çocukla yalnız kalamıyorum daha doğrusu kalmak istemiyorum çünkü devamlı kucak istiyor devamlı pış pış siz nasıl yetiyorsunuz nasıl tek başınıza bakıyorsunuz valla çok imreniyorum ben bebeğim doğdu doğalı bir iki gün bakabildim sonra yorgunluğa yenik düştüm.Anneme göçtüm.
Gerçi doktorum senin bebeğinin bağırsakları normalden fazla çalışıyor dedibenimkimi çok huysuz anlamadım offf offfffff :gitme::gitme:

canımbenimki kucağa alışkjın deil yattığı yerden kendi kendinede oynuyor sesler falan çıkarıyo duruyo yani sallamayada alıştırmadım yattı yerde uyuyo kenmdi canım ondan zorluk çekmiyporum her işimi rahatça yapabiliyorum:nazar:

Kuzummmm olur valla. Tamam pazartesi beraber halledelim bu işi. Geçmiş olsun oğlunun totosuna. Pişik için hametanı öneririm sana

Bende sabah kızı kontrole götürdüğümde gördüm hamile bir kadın. İçimden keşke dedim. Sonra birden irkildim manyakmısın sen özge diye :)))))
Ben doğum iznindeyken kızı uyutunca hemencik işlerimi yapardım hızlı hızlı. Akşama pestilim çıkardı. Şimdi işe başladım artık temizliği felan akşamları yapıcam.

kızlarrr napıyosunuz bakalıımm.. ben izmirdeyim dün verem aşısı oldu beliz ama maşallahı var hiç tık demedi aslan kızımmm :))
baharcım geçmiş olsun pişik için ben dr tavsiyesi ile: A+D ve DESİTİN in tedavi kremlerini kullanıyorum (bide önleyicisi var o yüzden tedavi diye belirttim)...
ama izmirde amerikan pasjından alıyoruz onları bilmiyorum siz nerden nasıl temin edebilirsiniz...
yalnız kremler süper ikisini karıştırıp sürüyosun ilk gün yarıya indiriyo ikinci gün tamamen geçiriyo ağlamasıda pişiktendir canım belki çiş yaptıkça yanıyodur huzursuz olmuştur kuzum can yanmasından kıyamam ona ben hiçç...
özgem senden naber bu arada senin o çileğini yerim benn ya face de resimlerine baktım ısırmalıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)))))))

Geçmiş olsun cnmcım yarasın aşılar kuzuma.
Ben ofisteyim bacım napiim çalışıyorum ya. Isır teyzesi eti senin kemiği benim kaydirigubbakcemile3

önerileriniz için saolun cancanlar. hametan aldırayım bakalım inş işe yarar. bence de ondan huysuzlanıyordur oğluşum kıyamam ona ben yaaaa.. çok üzüldüm bak şincik.
gamze söylememe gerek yok herhalde. güzel izmirimin havasını benim için kocaman bi içine çek bakem...
özgecim çekelim bacım pazartesi heyecan yaptım bak şinci. :)
face falan resim koyuyonuz biz neciyiz burda hayret bişi buraya da bekliyom

canımbenimki kucağa alışkjın deil yattığı yerden kendi kendinede oynuyor sesler falan çıkarıyo duruyo yani sallamayada alıştırmadım yattı yerde uyuyo kenmdi canım ondan zorluk çekmiyporum her işimi rahatça yapabiliyorum:nazar:
Canım maşşallah ya benim ki öyle dursa öpüp başma korum. Bekar ablam var annem ben 3 kişi anca zor zaptediyoruz acaba diyorum bi yerde yanlışmı yapıyoruz çoğunuz tek bakyorsunuz ben yetemiyorum.mafoldumbenmafoldumben.

Back
X