• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Canım maşşallah ya benim ki öyle dursa öpüp başma korum. Bekar ablam var annem ben 3 kişi anca zor zaptediyoruz acaba diyorum bi yerde yanlışmı yapıyoruz çoğunuz tek bakyorsunuz ben yetemiyorum.mafoldumbenmafoldumben.

üzülme tatlım yetememekle alakası yok her bebek uslu olcak diye bişey yok canım yaa birazdaha büyüsün rahatlarsın peki uykusu nasıl

önerileriniz için saolun cancanlar. hametan aldırayım bakalım inş işe yarar. bence de ondan huysuzlanıyordur oğluşum kıyamam ona ben yaaaa.. çok üzüldüm bak şincik.
gamze söylememe gerek yok herhalde. güzel izmirimin havasını benim için kocaman bi içine çek bakem...
özgecim çekelim bacım pazartesi heyecan yaptım bak şinci. :)
face falan resim koyuyonuz biz neciyiz burda hayret bişi buraya da bekliyom

al şekerim benim kızın resmini ekleyim

$13838_188997563953_613998953_2875836_6177847_n.webp

baharcim gecmis olsun ali hic pisik olmadi ben hala altini uni baby islak mendiller ile temizzliyorum ondan mi acaba

dun doktora gittik bakti bebegin genel hali cok iyi hasta gibi deil
sutun fazla geliyor olabilir birde ustune rota asisi olunca kusma normaldir dedi
ya da reflu olabilir dedi bisey vermedi
1-2 gundaha izleyin dedi
cok sukur bugun kusmadi kuzu

baharcim gecmis olsun ali hic pisik olmadi ben hala altini uni baby islak mendiller ile temizzliyorum ondan mi acaba

sutun fazla geliyor olabilir birde ustune rota asisi olunca kusma normaldir dedi
1-2 gundaha izleyin dedi

Canım geçmiiş olsun. Benim kızda aynı şekilde kusuyordu. Bugünkü kontrolunda doktoruda bize aynısını söyledi. Bende rota virüsünü yeni yaptırmıştım. Ama dediğin gibi bugün kusmadı o şekilde. Ayrıca biraz reflüsüde var Ezginin.

ya reflüden ben neler çektim anlatamam size kusmaktan kilo almıyodu kuzum sonra ilaç tedavisine başladık yine geçmedi en son iki ilaçla birden geçti baya ilerlemişti şükür şuan ilaçlarla geçti bakalım ilaçları bvırakınca tekrarlıycakmı

ya reflüden ben neler çektim anlatamam size kusmaktan kilo almıyodu kuzum sonra ilaç tedavisine başladık yine geçmedi en son iki ilaçla birden geçti baya ilerlemişti şükür şuan ilaçlarla geçti bakalım ilaçları bvırakınca tekrarlıycakmı

geçmiş olsun cnm. Bizimki o kadar ileri değil. Önceleri gaviscon inf. veriyordum ben. Sonra bıraktım vermeyi. Bu arada 1 ay araba pusetinde uyuttum gece-gündüz. Daha sonra yatağının baş kısmını yükselttim. o şekilde yatıyor artık. Ama hala araba pusetinde oturttmaya devam ediyorum. Sanırım bunlarda ilerlemesini engelledi.

Canım maşşallah ya benim ki öyle dursa öpüp başma korum. Bekar ablam var annem ben 3 kişi anca zor zaptediyoruz acaba diyorum bi yerde yanlışmı yapıyoruz çoğunuz tek bakyorsunuz ben yetemiyorum.mafoldumbenmafoldumben.

canım annem 15 gün yanımda kalabildi çünkü 2 kardeşim okula gidiyo 15 günde kaynanacık kaldı.ben 1 aylıkken yalnız kaldım(herkes maraşta akraba kimse yok).o kadar çaresizdim ki kaynana giderken ağladım o garibim de kendi için ağladığımı sandı amaaaaaaaa nerdeeeeee ben kendime ağladım 3 gün zorlandım sonra alıştım.kağan uyuduğunda yemek yapıyorum genelde akşam yemeğini sabah 10 da yapabiliyorum :)))
hafta sonu ve çarşamba günleri de akşam eşim süpürüyü ben de siliyorum
bence tek kalmaya alış sonra çok zor olur sana.bi de hemen pes etme tıkandığın yerde annene gitme bi süre sonra alışırsın
biz kağan a portatif hamak aldık her yere taşıyoruz o da benimle oda oda geziyo tavsiye ederim

geçmiş olsun cnm. Bizimki o kadar ileri değil. Önceleri gaviscon inf. veriyordum ben. Sonra bıraktım vermeyi. Bu arada 1 ay araba pusetinde uyuttum gece-gündüz. Daha sonra yatağının baş kısmını yükselttim. o şekilde yatıyor artık. Ama hala araba pusetinde oturttmaya devam ediyorum. Sanırım bunlarda ilerlemesini engelledi.

canım dediklerinin aynısını bende yapıyorum bende motilium ve gaviscon kullanıyorum

özgeeeee kız yerim ben onu yaaaaa...meryem izmire ben antalyaya mı dünürcü gitsem napsam :)
ebrucum canım saol. size de geçmiş olsun şükür bişeyi yokmuş alişinin. biz de 8 inde gitcez doktora bakalım ne dicek.

özgeeeee kız yerim ben onu yaaaaa...meryem izmire ben antalyaya mı dünürcü gitsem napsam :)
ebrucum canım saol. size de geçmiş olsun şükür bişeyi yokmuş alişinin. biz de 8 inde gitcez doktora bakalım ne dicek.

Gel bacım başımın üstünde yerin var opuyorumnanaktan

evet canım aynen öle yediklerini aynen çıkarıyodu günde kaçö kez üst değiştiriyodum hatırlamıyorum yani rengi falan soluk çok üzülüyodum şuan düzeldi şükür ama dediğim gibi ilaçlarla işte

Çok şükür cnm merak etme dahada iyi olcak inş.

Son düzenleme:

1-2 gundaha izleyin dedi

uni baby biz de pişik yaptı.ben şimdi nivea senstive kullanıyorum
benim oğlumda yüzünü çok derinden çizmiş tırnaklarını çok iyi kesemiyorum canı acır diye çok yüzeysel ama çok sık kesiyorum.

canimmmmmmm birazcik simartmissin sen onu ve saati saattine olan bir bebek degil galiba annenle ablanla nekadar gidecekkkkkkkkk sen buyuttmelisin bebegini zaten gelismekde oyle olur yasayarak tek bebeklede kalmiyacaksinya. evinide temizleyeceksin yemeginide yapacaksin ama once bebeginib tanimalisin planli yapmalisin heran emzioiriyorsan uyku saatini bilmiyorsdsan huysuz olmasi cooooooooooooooook amaaaaaa cokkkkkkkkkkk NORMALLLLLLLLLL.

kizlar bebislerinizin fotolarini eklermisiniz benim face yokkkkkkkkkk oyle seyleri sevmedigim icinde uye olmadim. lutfen eklermisiiiiiiinizzzzzz

Back
X