• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

özgecim inşallah ev almanıza vesile olur bu durum itediğin gibi bi ev bulursun inşallah kaçak elektirik kullananlarada gıcık oluyom ben herkesin cebinden çıkıyo bunun zararı millet onların kullandığı elektiriği ödemek zorundamı ya

Evet cnm ya sen nasıl kalkar benim çocuğumun rızkından çalarsın ahlaksız kişiliksiz biiiiiiiiiiiipppppppppp çok sinirliyim :mymeka:

benimkide gitmek istemiyo ama gidince iyi oynuyomuş orda öğretmenleri öyle söylüyo evde olması daha kötü çünkü gördükçe daha kötü oluyo vuruyo bile bebeğe kaan bebek sen evine git diyo alışamadı bi türlü kaan bebek hadi yürü yürü git diyo bizde çok üzülüyoz ama kreşe gidince arkadaşlarıyla oynuyo daha sakin oluyo gibi geliyo bana

kızım okulda iyi ama evde çok huysuz, ama her sabahta ağlaya ağlaya gidiyor o da ayrı. biliyorum geçicek bu günler ama şimdi o kadar zor geliyorki, umarım atlatırız sende üzülme tamammı.
oğlumun karnını doyurayım birde ben ağlatmayayım...

Kızlar merhabalar,
sohbet almış yürümüş maşallah.
Birşey sormak istiyorum; bebek bakım kitabı almış olan var mı aranızda? Özellikle gelişim ve ek besin hazırlama tarifleri olanlardan çook ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ben baktım fakat karar veremedim.

slm kızlarrr
ayyy şu kuralar çekilsin çok heyecanlı özge bak kuraya birden fazla bahar koymayın herkes bahara alırsa karışmam haaaakaydirigubbakcemile3
baharcım geçmiş olsun şeker ali efenin totosu pişik olmuş yerim ben o totosunu

benim oglumda huysuz 16 gunlukken geldık ailemin yanından tek başıma bakıyorum zorlandıgım gunlerde oldu ama şükür kimseye ihtiyacım yok bu zor günlerde ben hep yalnızdım ateşlendiği zaman tek başıma bekledim eşim bilee yoktu işimide yapıyorum çocugumada bakıyorum akidem bence sende yalnız bakmaya alış canım biraz bebişlerde büyüdü yine ileride senin için daha zor olur

bi saattir bu msjımı arıyorum
baharcım eger hile yapılcak diye bu msjımı kasettiysen çok üzülürüm
çünkü benim bu msjımdan başka çekiliş sonucu ile bişey yazılmadı ben okumadım yaniii direk üstüme alıyorum bu lafııı
haaa ben bu msjımıda senin diğer topıkte yaptıgın şakaya aysede bana alsın fatmada bana alsın esprisi üzerine espiri yapmıştımmmm:((((((((

Canım sorma ya. Evden zaten memnun değildim. Birde başımıza kaçak elektrik davası çıktı. Bazı düzenbazlar kaçak elektrik kullanıyormuş binada. O yüzden çok soğudum bir an önce taşınıcam. Dua edinde bu durum ev almamıza vesile olsun. Satılıkta bakıyorum çünkü.

Aaaaa kıyamam size ben ya. Vay küçük zilliye bak sen kaydirigubbakcemile3 kıskandı demek ha. Doktorun dediği gibi biraz büyük kızla vakit geçirmeye çalışın cnm. Hatta bence sen ona biraz sorumluluk ver. Ne bileyim gel mamasını birlikte yapalım dedi, altını değiştirirken gel sen bana ıslak mendili ver kremini ver felan de. Buda bir çözüm bence

canım ya inşallah bir an önce ev bulursun da bundan sonra rahat edersin.
Vallahi özge ne diyeyim aynı doktor gibi cevapladın, direk sana mı sorsaydım acaba:))doktorda sorumluluk ver dedi aynı şeyleri söyledi harikasın ya.

çünkü benim bu msjımdan başka çekiliş sonucu ile bişey yazılmadı ben okumadım yaniii direk üstüme alıyorum bu lafııı
haaa ben bu msjımıda senin diğer topıkte yaptıgın şakaya aysede bana alsın fatmada bana alsın esprisi üzerine espiri yapmıştımmmm:((((((((

Ayyyyyy bacım allahaşkına ya sence Bahar böyle birşeyi senin için kastetmiş olabilirmi????? zaten espri yaptığın burda belli yani.

canım ya inşallah bir an önce ev bulursun da bundan sonra rahat edersin.
Vallahi özge ne diyeyim aynı doktor gibi cevapladın, direk sana mı sorsaydım acaba:))doktorda sorumluluk ver dedi aynı şeyleri söyledi harikasın ya.

Doktorum programına hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile3 canım okuyorum bu tip şeyleri ve etrafımdanda tecrübeliyim o yüzden olabilir

hah bide sen alın tam olsun canım benim bende baharın seni kastetdiğini hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sanmıyorum bence bugünü dünya alınma günü ilan edelim bak banada alınmayın şimdi orta yerimden çat diye çatlıycam yani

gülcan aşkolsun bacım. tabi ki o anlamda hile yapcam. 1 tane gülcan koycasam 5 bahar koycam torbaya :))) kız yok başka biri idi hatırlamıyorum ismini dedim ya. sen yazsan ulen gülcan diye başlarım zaten :))) aşkolsun bacım kırdın kalbimiiiiiiiiiiiii

Ayyyyyy bacım allahaşkına ya sence Bahar böyle birşeyi senin için kastetmiş olabilirmi????? zaten espri yaptığın burda belli yani.

Doktorum programına hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile3 canım okuyorum bu tip şeyleri ve etrafımdanda tecrübeliyim o yüzden olabilir

özgecim bilmiyorum valla çünkü ben başka msj okumadım eger bu msjıma alındıysa gerçekten üzülürüm neyse bahar gelince ögreniriz hani msjı kastettiğini
ev konusunda da gönlünüze göre bulursunuz inş. kötü komşu insanı ev sahibi yapar derler çok dogru hakkaten

Kızlar merhabalar,
sohbet almış yürümüş maşallah.
Birşey sormak istiyorum; bebek bakım kitabı almış olan var mı aranızda? Özellikle gelişim ve ek besin hazırlama tarifleri olanlardan çook ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ben baktım fakat karar veremedim.

tatlım bence kitap alma nette herşey var zaten

ahanda sivaslı adını açıkladııııııııııııı mehtapp mışş ayy memleket sırrı gibi saklamıştın adını yaa....
kız çoktan açıklamıştım ama sen olmadıgın için yeni gördünkaydirigubbakcemile

inşallah canım yaaa.. azalırsa bütün emeklerim boşa gider.. dün gece uyuyamaqdım inşallah ondandır.. birkaç gün dikkat edeyim kendime..

doğum günün kutlu olsun canım.. sağlıcakla yaşa inşallah..
arkadaşlarında dediği gibi dileğin dalgınlığına gelmiştir.. sen eski topraksın yaaa
saol canım benimopuyorumnanaktan
gunaydin kizlar
oturtmak benim bildigimde 6 ay oncesi sakincali kaslar tam gelismedigi icin omurgalarinin ust uste binmesdi sikismasi gibi sorunlar olabilir
yurutecide kesinlikle onermiyorlar onun yerine su tutunup kalkabildigi ve ittirerek yuruyebildigi ilk arabam felan gibi biseyler var
onlarla yuruyus egzersizleri yapiyorlar ama tabi dusse korumasi yok pat diye yere duser hep basinda olmak gerekir
bence mutfakta yanimda olsun diyorsaniz is yaparken zaten o zaman emeklemeye basl;amis olcaklar kapiyi kapatirsiniz mutfakta emekler durur

meryemcim uyku saatini soyle one alabilirsin bence
daha once buraya yazmistim bebek sorunlarina mucize cozumler diye bir kitap aldim
orda uyku beslenme tuvalet kati gida ve davranis gibi temel seylerle ilgili sorunlari nasil cozebilecegimiz anlatiliyor ben cok memnun kaldim tavsiye ederim
sabah 7 de uyusabile mutlaka bebeginizi kaldirin diyor
gun icinde de kesinlikle 2 saatten fazla uyumasina izin vermeyin diyor aksamda saat 7 gibi banyosunu yaptirip en gec 7 bucukta yatirin diyor
ben uygulamaya calisiyorum ama tabi benim oglan zaten cok erken uyuyor benim derdim geceleri uzun uyumasi ve gunduz uyutabilmekti
kitapta soylenen sabah 8 bucukta 11 bucuta ve 2 bucukta bir bucuk saatlik 3 uyku uyutmamiz gerekiyormus tabi bu 10 dakka az 10 dakka fazla olur farketmez amac 1 saatten az 2 saatten cok uyumasina izin vermemek
boyle boyle aksam uykularini belki erkene cekebilirsin dene bence

sivasli dogum gunun kutlu olsun nice senelere

cekilis icin yazilanlari okudukca cok uzuldum aslinda ama bende tanidigim bildigim birine hediye almayi tercih ederim aslinda diger arkadaslar uzulmesin lutfen uzerlerinede alinmasin bence sahsi deil bu durum

tabi soyle bi durumda var ben sido ve sivaslinin yeni oldugunu dusunmuyorum uzun zamandir mesajlasiyoruz cunku
teşekkürler canımopuyorumnanaktan
Canım gerçekten özür dilerim şu an şirketteyim ve çok işim olmasına rağmen size yazmak için hemen bir giriş yaptım ve sonrada yukarıdaki mesajını okudum ve kendime iyice kızdım. :oklava: Zaten okumamış olsaydımda durum farklı olmayacaktı buraya özür dilemek için girmiştim gece rahat uyuyamadım çünkü senden , ninodan ve sivaslıdan özür diliyorum siz yeni değilsiniz ki benim düşüncesizce yazdığım satırlardı açıkcası mawiekim isimli kişiyi görünce çok şaşırdım bugüne kadar bir kez bile yazmamış biri, sonra da işte sizlerin kalbini kırdım :olmaz: Sivaslı dediğin gibi sen uzun zamandır yazıyor olabilirsin ama inan hatırlayamadım bir an belki de bir arkadaş daha demiş ya ismini sonunda öğrenebildik diye belki de kimliğini fazlasıyla gizlediğin içindir. Neyse konu ne olursa olsun ben gerçekten çok özür dilerim tekrar... a.s.
:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

Sivaslı, sido kızlar zaten sizi tanıyoruz. Zaten bu fikri bize veren Mehtap. Siz niye üstünüze alındınız ben anlamadım. Sngl de yazıyordu son zamanlarda. Ama mawiekimi tanımıyorum ben açıkçası.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mehtapcım ve Meryemcim geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun
haydaaaaaaa ne olmuş böyle yaawww
saçmalamasın kimse ve kimse kşmseyi çileden çıkartmasın hepimiz arkadaşız ve hepimiz anayız
sabah sabah neye ugradıgımı şaşırdım aç karnına geldim bi bakayım dedim ayagımda çorap yok pc si diger odada geçmişi okuyup anlayana kadar dondum bakın üşütüp hasta olursam sorarım size :)))
kızlar alınganlık kırılganlık yok bir sonuca bağlayın herşeyi olmazsa yeni gelen diye adlandıracagım mecburen yanlış anlmayın isimleri tek hatırlayamadıgım için sizler kendiniz seçin ben şu kişiye alabilirmiyim diye ve özge ye bunu bildirin oda size o kişiyi yazabilirse yazsın karşılıklı konuşup danışarak
buda bir çözüm gibi geldi bana ama bilemem aç karnına bu kadar çalışıyor kafam :)))))
meryem cim tatlım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bu arada bak meryem bekliyorum 5 i 1 yerdemizi nede güzel hediye seçmiş arkadaşım kızıma :))))
birde mehtap seninde canım :))
neyse şekerler ben bi ayagıma çorap giyeyim elimi yüzümü yıkayaıp kızım uyanmadan bişeyler yiyeyim
hepinizi öptüm kimse kendini üzmesin bizler burada güzellikleri paylaştık hep paylaşmayada devam edeceğiz
sngl7, fairblue, sido kızlar benim lafım kesinlikle sizin için değildi.... lütfen alınmayın neden üzerinize alındınız. dilek arkadaşımız da sizden özür diledi eski yeni ayrımı için. ben sadece mawiekim adlı arkadaşı kastettim. isimde vermek istememiştim. şimdiye kadar hiç yazmamıştı. ben de çekilişe katılmak istiyorum dedi. lütfen bizi de anlayın biz burada 1 yıldır yazışıyoruz. o kadar çok iki üç günlüğüne girip çıkan oldu ki bu foruma, iki üç mesaj yazıp sonra yazmaktan vazgeçiyorlar. biz de ya öyleyse diye düşündük. yoksa siz artık düzenli yazan arkaşlarımızsınız.

sidocum canım haklısın nedeninde ama sen sık giremesen de düzenli yazıyosun canım, sen de alınma üzerine.

biz burada şuana kadar hiç mesaj atmayıp da direk çekilişe katılkmak isteyen arkadaşı kastedttik. ki haklıyız da katılmak istediğini belirttikten sonra yine aramıza katılmadı taki bugüne kadar. ben onun tekrar foruma gireceğini bile düşünmüyordum. o da bize kırılmasın gücenmesin bize katılıp merhaba diyip giden çok oldu çünkü.

ben yeni eski ayrımına karşıyım arkadaşlar olmasın öyle bişey. herkes dahil olsun lütfen aynı kuraya. eşleştirme olmasın.

fairblue, sngl7, sido kızlar siz girmezseniz valla ben de girmicem bu çekilişe. çok üzüldüm lütfen yazılanları üzerinize alınmayın...

sivaslı canım eskisin canım. dilekcim onu yanlışlıkla yazdı. yoksa hepimiz seni biliyoruz. olur bu yanlışlıklar canım.. üzülme lütfen.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok sağol baharcım yazarken gözyaşlarım klavyeyi ıslatıyo engel olamıyorum bi türlü geçicek dimi bişi olmuycak hem bu durumdaki bütün bebekler sorun yaşıycak diye bişi yokmuşki kafası büyür benim aslan oğlumun benimkinin kafa çapı 38 cm küçük değil dimi
bence normal benim kızımın iki aylık kontrolunde 34 cm di:emir_bebek: geçmiş olsun korkma annesi bişicik olmaz inşallah:emir_bebek:
kızım okulda iyi ama evde çok huysuz, ama her sabahta ağlaya ağlaya gidiyor o da ayrı. biliyorum geçicek bu günler ama şimdi o kadar zor geliyorki, umarım atlatırız sende üzülme tamammı.
oğlumun karnını doyurayım birde ben ağlatmayayım...
canım zor bi durum inşallah bi an önce düzelir kızının durumu:emir_bebek:
yok kız seni kastetmemiştir bence ...bunu şakayla yazdıgın bellii...alınma hemenalkisalkisalkis

hah bide sen alın tam olsun canım benim bende baharın seni kastetdiğini hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sanmıyorum bence bugünü dünya alınma günü ilan edelim bak banada alınmayın şimdi orta yerimden çat diye çatlıycam yani
:kedi::kedi:

gülcan aşkolsun bacım. tabi ki o anlamda hile yapcam. 1 tane gülcan koycasam 5 bahar koycam torbaya :))) kız yok başka biri idi hatırlamıyorum ismini dedim ya. sen yazsan ulen gülcan diye başlarım zaten :))) aşkolsun bacım kırdın kalbimiiiiiiiiiiiii

yaw ne bilem kendi üstüme alındım direk sorry baharcım ama bende çok üzüldüm yanlış anlaşılmaktan çok korkarım çünkü neyseee mucuk mucukkŞeniz

ececim canım ali efemin pişikleri geçti sayılır canım. kıpkırmızıydı pembecik olmuş. hametan iyi geldi. bi de arko kullandım o da yumuşattı baya. kızlar önermişti ikisini de saolsunlar çok çok. huggies ıslak mendil kullanıyordum bitmiş can bebe vardı evde onu kullandım bi de oğlum 8 saat uyudu bi gece altını açmadım uyanmasın diye böle oldu :(

özgecim bilmiyorum valla çünkü ben başka msj okumadım eger bu msjıma alındıysa gerçekten üzülürüm neyse bahar gelince ögreniriz hani msjı kastettiğini
ev konusunda da gönlünüze göre bulursunuz inş. kötü komşu insanı ev sahibi yapar derler çok dogru hakkaten

inşallah bacım ev alırız

oy oy oy herkesler burda off 2 sepet ütüm var eşim izine ayrıldı pazara gitti kaçamak girdim çok işim var balı kaymağım uyuyor.. eeeee çekilş ne olduu.... beni ekledinmi özgeeeeeeeeeeeee........

ececim gelelim sana yaa sen kafası küçük diyemi endişe ediyosun diğer konuya aklım takıldı tm anlayamadım ama 38 normal bence bizim 40cm di dr maşallahh dedi hiç canını sıkma bu konu için vitamini kestin yoluna girer herşeyyy

Back
X