• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ececim canım ali efemin pişikleri geçti sayılır canım. kıpkırmızıydı pembecik olmuş. hametan iyi geldi. bi de arko kullandım o da yumuşattı baya. kızlar önermişti ikisini de saolsunlar çok çok. huggies ıslak mendil kullanıyordum bitmiş can bebe vardı evde onu kullandım bi de oğlum 8 saat uyudu bi gece altını açmadım uyanmasın diye böle oldu :(

canım o altını açmamandan kaynaklanmamıştır ben yeri gelio geceleri kesintisiz uykusunda 12 saatte uyusa açmıorum... ilk zamanlarda pişik olmuştu oda bezinden ve ıslak mendil kullanmamdandı molfixi değşip huggıes aldım ve altını pamuklu suyla temizlemeye başladım arada bi zeytinyağı sürüorum hiç olmuo şükür.. ha ben pişie bepanten krem kullandım 1 günde geçti..

özgecim inşallahh gönlüne bir ev bulursun kiralık değil satılık uygun bişey inşallahh minik çileğimiz için ve onun şansına Allah yardımcın olsun
ece tatlımmmm çok geçmiş olsun üzülme hiç bişey olmayacak meleğine tüm dualarım sizinle Allah ım korusun yavrularımızı inşallahh
bu arada mehtap dikkatine hayran kalıyorum bazen haaaa :)))

amanınnnnnnnnn çekiliş olmuş hadi hayırlısı bakalım
çok heyecan yaptım şimdi
kim çıktı acep banaaaa :))))
össgeeee isimleri hemen açıklaa :))

hatice canım bebek bakımı ile ilgili topik var orda tarifler vardı sanki ben görmüştüm bi araştır istersen hiç tarif bılmıyorum daha erken diye pek araştırmadım

sivaslı kız senin 2 aylık kontrolunde 34 cm mıydı abowwwww benım oglumun 40 dı hakketen koca kafalıymış benim oglumm

çok özür dilerim sivaslı unuttum kutlamayı dogum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu senelere

oyy kızlar gecmişi bir yere kadar okudum. yaa ne çok uzadı bu mesele.. biz burada sadece söylediğimiz hani okulda sınıflarda da cekılıs olsa her zaman herkes kendıne yakın olanın cıkmasınıı ıster. bunu dile getirdik. şimdi ben burada bir çok arkadasımla kızının yada oğlunun isminin seciminde yardım ettiğim bebeğin gelişiminde fikir alıp fikir verdiğim yada işte ben dogumdan once hastaneye yattım bır kaç gun kaldım o zaman bana dua edenlewr varken 3-5 mesaj yazmıs bbirine hediye almak içime sinmiyor bunu belirttim. acıkcası alınacak bişey göremedim. çok yeniler bilmiyor burada nasıl sıkı bir arkadaslık oldugunu. birimmiz hamileyken bu siteye 3 4 gun gırmesek hemen diğerlerimizin etekleri tutuşurdu nerede bu diye.. bu ve bununlar gibi onlarca sebeple dile getirilmiş bişeydi bu. dileğe yuklenmeyın lutfen. tabi özgeye de. bak sütüm kesilecek diyoo:(

ececim gelelim sana yaa sen kafası küçük diyemi endişe ediyosun diğer konuya aklım takıldı tm anlayamadım ama 38 normal bence bizim 40cm di dr maşallahh dedi hiç canını sıkma bu konu için vitamini kestin yoluna girer herşeyyy

sağol canım benim çok rahatladım sayenizde iyiki varsınız insanın kendini anlayan arkadaşları olması çoooooooook güzelmişopuyorumnanaktan

ebrucum sağol canım deneyelim bakalım uykuyu düzene sokacakmıyız?
özge ve emsal sağolun d.gunumu kutladıgınız için.. emsal 5 i 1 yerde fikri baharcımdan cıktı ama bende çok tuttum:)

:oklava::oklava::oklava: sen sus ilk ben dediydimmmm kaydirigubbakcemile

ahhhh kafaaammmmmm :(((
sen söyledin ilk ama ben daha yakınım hehehehehh :)))

emsalcim ve mehtapcım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ayrıca mehtapcım geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım

canım benimmm bak altta meryemin mesajı var ne güzel yazmış duygularımızı sağolsun
balından beri hepimiz birbirimize nasıl kenetlendiysek şimdide öyle
geçenlerde dilek esra için söylemişti bi olay olmuştu ve bana yardımı olmuştu ona sana nasıl teşekkür edeceğimi, bilmiyorum dedigimde esra benimde kızım demişti ve o an ağlamaya başladım şimdide gözlerim doldu
belki birbirimizi bazılarımız yüz yüze görmedik ama kalplerimiz bir
yavrularımızın hepimizin yavrusu onlara bişey olursa hepimiz üzülürüz dualarımız iyi dileklerimiz birbirimiz için Allah ım kabul etsin inşallahh

oyy kızlar gecmişi bir yere kadar okudum. yaa ne çok uzadı bu mesele.. biz burada sadece söylediğimiz hani okulda sınıflarda da cekılıs olsa her zaman herkes kendıne yakın olanın cıkmasınıı ıster. bunu dile getirdik. şimdi ben burada bir çok arkadasımla kızının yada oğlunun isminin seciminde yardım ettiğim bebeğin gelişiminde fikir alıp fikir verdiğim yada işte ben dogumdan once hastaneye yattım bır kaç gun kaldım o zaman bana dua edenlewr varken 3-5 mesaj yazmıs bbirine hediye almak içime sinmiyor bunu belirttim. acıkcası alınacak bişey göremedim. çok yeniler bilmiyor
burada nasıl sıkı bir arkadaslık oldugunu. birimmiz hamileyken bu siteye 3 4 gun gırmesek hemen diğerlerimizin etekleri tutuşurdu nerede bu diye.. bu ve bununlar gibi onlarca sebeple dile getirilmiş bişeydi bu. dileğe yuklenmeyın lutfen. tabi özgeye de. bak sütüm kesilecek diyoo:(

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kocaman kocaman öptüm seni
özgemide Allah korusun

Back
X