Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ececim canım ali efemin pişikleri geçti sayılır canım. kıpkırmızıydı pembecik olmuş. hametan iyi geldi. bi de arko kullandım o da yumuşattı baya. kızlar önermişti ikisini de saolsunlar çok çok. huggies ıslak mendil kullanıyordum bitmiş can bebe vardı evde onu kullandım bi de oğlum 8 saat uyudu bi gece altını açmadım uyanmasın diye böle oldu![]()
canım taşınacağız ve bir süre internetimiz büyük ihtimal olmayacak o yüzden almak istiyorum.
özgeee gel seni istanbula taşıyak bacımmm
hadi yaaa niyeeeee ???
izmire taşıyalım hem şimdi bulundugu yere daha yakın hemde ailesi zaten burda :))))
gelsin buraya gidip gelelim bol bol :)))))
ececim gelelim sana yaa sen kafası küçük diyemi endişe ediyosun diğer konuya aklım takıldı tm anlayamadım ama 38 normal bence bizim 40cm di dr maşallahh dedi hiç canını sıkma bu konu için vitamini kestin yoluna girer herşeyyy
sağol canım benim çok rahatladım sayenizde iyiki varsınız insanın kendini anlayan arkadaşları olması çoooooooook güzelmişopuyorumnanaktan
klava:
klava:
klava: sen sus ilk ben dediydimmmm kaydirigubbakcemile
emsalcim ve mehtapcım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ayrıca mehtapcım geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım
oyy kızlar gecmişi bir yere kadar okudum. yaa ne çok uzadı bu mesele.. biz burada sadece söylediğimiz hani okulda sınıflarda da cekılıs olsa her zaman herkes kendıne yakın olanın cıkmasınıı ıster. bunu dile getirdik. şimdi ben burada bir çok arkadasımla kızının yada oğlunun isminin seciminde yardım ettiğim bebeğin gelişiminde fikir alıp fikir verdiğim yada işte ben dogumdan once hastaneye yattım bır kaç gun kaldım o zaman bana dua edenlewr varken 3-5 mesaj yazmıs bbirine hediye almak içime sinmiyor bunu belirttim. acıkcası alınacak bişey göremedim. çok yeniler bilmiyor
burada nasıl sıkı bir arkadaslık oldugunu. birimmiz hamileyken bu siteye 3 4 gun gırmesek hemen diğerlerimizin etekleri tutuşurdu nerede bu diye.. bu ve bununlar gibi onlarca sebeple dile getirilmiş bişeydi bu. dileğe yuklenmeyın lutfen. tabi özgeye de. bak sütüm kesilecek diyoo![]()