• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

gamze ben baktım resimlere :)) çok şekerler, bu arada gözümüz aydın kızım uyudu, inşallah hemen kalkmaz
gidip yatcam ama kociş abisini acile götürdü, fenalaşmış onu bekliim bari, ayıp olmasın :((

sağol canım :))
işallah uyanmaz dicem ama baksana bu gece herşey seni uyutmamak için programlanmış gibi :)
şaka bi yana işallah ciddi bişiy yoktur sorun neymişki bişiy biliyomusun??

sağol canım :))
işallah uyanmaz dicem ama baksana bu gece herşey seni uyutmamak için programlanmış gibi :)
şaka bi yana işallah ciddi bişiy yoktur sorun neymişki bişiy biliyomusun??

hee yaa, beni uyutmicaklar :)
şimdi aradım şeker çok yüksek çıkmış, serum veriyolarmış
eve gelmeleri en az 1 saati bulurmuş izin çıktı yatıcam zemuszemus
benim kız bide kucakta ve ayakta uyuyor
valla bi gıdım canım var uyanırsa tekrar uyutmak için canım kalırmı bilmem

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bu bucukcuk ne oluyor seker cok minyonsun masallah 20 gibi anca gorunuon.en kucugunuz galiba fatos ve bircan.

Canım benim gece gece iyi pohpohladın iyi morale ihtiyacım yok değildi valla.. beni dur kocamın yanına gidiyim hava atıyım bak yeni doğum yaptım ama 20likimsengözlerimebaksanab

arifecim hemen yat madem izin çıktı aman dinlen bıcırlardan artık zamanlarda sığıntı gibi yaşıyoz valla ne garip bi düzen ya :))
bu arada işallah hastanız tez zamanda iyileşir canım Rabbim dermansız dert vermesin..
iyi geceler öpüyoruz sizi :)

Az önce ablamla resime bakıyoruz sen esmer dayı esmer bu kıs babaya çekti heralde onu tartışıyoz.maşşallah kızına inşallah değişmez gözleri....

şekerim ben esmer değilimdir bakma o resimde öyle çıkmışım makinanın ışığından açık kumral beyaz tenliyim ben bak başka resimde ekliyim ozaman daha iyi anlarsın :))

Az önce ablamla resime bakıyoruz sen esmer dayı esmer bu kıs babaya çekti heralde onu tartışıyoz.maşşallah kızına inşallah değişmez gözleri....

işallah değişmez gözleri hakkatn :))

bu resimde loş ışıkta ondan böle marsık gibi çıkmışım ama aslında rahatsız edici derecede beyazım :))

Eklentiler

• $S6306739gmzblz.webp
    $S6306739gmzblz.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 27
selam kızlar...
bebeğim mışıl mışıl uyuyor ama ben ayakta dört dönüyorum...
cuma doktora gittim, muayene oldum ve hep aklımda olduğu gibi hemoroid değilim...
muayenede "sen her tuvalete gittiğinde kabir azabı mı çekiyorsun" dedi doktor, ki gerçekten öyle...
çok büyük bi yırtık varmış kızlar, mahvoluyorum acıdan yaaa...
sarı bi toz verdi ama ben bugün özeline gidip beni ameliyat etmesi için yalvarıcam...
acıdan ve ağlamaktan sütüm azaldı resmen... oturup bebeğimi emziremiyorum ki ayakta da emziremiyorum...
dua edin benim için noolur...
bu arada, baharcım hediyen hazır, şu acıyı atlatır atlatmaz yollayacağım canım benim, kusura bakma olur mu tatlım_?..
bi de face'de grubun ismi neydiiii_?...
görüşmek üzere kızlar...
canımm Allah yardımcın olsun yaa.
masallah subhanallah ıkınızde cok seker.
ya kızlar kızıma 4-5 gündür bi haller oldu..akşam oldumu hiç durmuyo...hhep ağlıyo..napsak susturamıyoz ve bide 2 den önce uyumuyo daha yeni sızdı inşallah uyanmaz daha yaa...ne olmuş olaiblirki..gaz sancıları bu ay başlayabilirmi...bizim pek olmamıştıda.
ayy hepsı degısıyor ara ara canım yaa.duzelır ınsallah.
bi güzel kızımla dayısını koydum bide çingene kılıklı yeni uyanmış annesiyle :)))
abe cıngenem benım sabah bıle gusellıgın degısmemıııss.ama belız tıpkı babası baccııımmm.

bu arada betulcum bebıskona masallah cok tatlı cokk.

tuba tulay kızlar selam verdım gıttım oldu sagolun hgeldın demısınısopuyorumnanaktan
turkıyede olsam alırdım prıma dıadan ama olsun ındırımı ıyıymıs cok.

bu arada yılbası bı baska kutlanıyor her yer suslenmıs evler yollar agaclar.esımdfe sagolsun gercek cam agacı almıs ufak ama kocaman degıl. sasırdım cok sevındımmm.suslıcez oglumla fotomuzu koyarız ınsallah.

eslemcım ayakta omuzda bebızle gezmeyı bılırım ama ben ırı yarı hadı ama sen bı lokma canım Allah yardımcın olsun.ama yınede cok sukurler olsun onlar ıyı olsunlarda bızde tabı ıyı olalım.

ya 3 aylık bebegı dovup atmıslar dılek yazmıs ya aklımdan cıkmıyor delırıyorum Allah o yapanları bıldıgı gıbı yapsın dusundukce fena oluyorum.ya yazmasan daha ıyı olurmus be dılekcım ya anlatamam ıcım nasıl su anda yanı hayatın gerceklerı evet ama uff yazsan bı turlu yazmasan bı turlu :a015: allah yardım etsın Allahım yavrularımızı tum bebeklerı cocukları sabı subyanı herkesı hepımızı kotulerden kotu seylerden korusun.

bugun bızde yavruma ayaklı kuvet.congırak oyuncaklar aldık gelısımı ıcın.gule gule kullansın ınsallah.cıngıragı tavsıye ederım arkadaslar ben almayalım plastık dedım ama babası alalım dedı ıyıkı almısız elıyle tutuyor ıstem dısı sallanıp ses cıkarmıs oluyor bız ondan cok sevınıyoruz:))

bu arada kızlar bebısler bulusması resmını yenı gordum dılek albumunden emsal demıstı orada dıye masallah hem sıze hem bebıslere pek samımı ayol yazdım orayada halay cekeceler bırazdan dıye.ay masallah harıkasınızzz.

işallah değişmez gözleri hakkatn :))

bu resimde loş ışıkta ondan böle marsık gibi çıkmışım ama aslında rahatsız edici derecede beyazım :))
valla da beyazsın . Hiçte rahatsız edicek beyazlığın yok bi kere çokta güzelsin Biz göçmeniz sırf bembeyaz olabilmek için özel krem yaptırıyoruz kıymetini bi.l

hehehe bende bu durumda en tombalak ve combalakmıyım yanii :))
naber kızlar nasılsınız bakalım misafirlerden başımı kaldıramadığımdan giremiyorum sizi çok özledim neler var neler yok annatın accık bakemm :)))
ah canım ya senle beni kaderim aynı ama bugüüünnn ben gezmeye gidiyom kıçımı kaldırırsam namerdim herşey önüme gelsin demi ama heheheee
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bu bucukcuk ne oluyor seker cok minyonsun masallah 20 gibi anca gorunuon.en kucugunuz galiba fatos ve bircan.

ah canım yaaaa bende 80 doğumluyum bu durumda bende hafif kartlardan oluyom demizemuszemus

çok pardon muhabettleri görünce selamsız daldım
fırtınalı bir manisa sabahın herkeşe günaydıııınnnnnnn
hepinisi ve bebişleriniziii çok öptk

ya 3 aylık bebegı dovup atmıslar dılek yazmıs ya alımdan cıkmıyor delırıyorum Allah o yapanları bıldıgı gıbı yapsın dusundukce fena oluyorum.ya yazmasan daha ıyı olurmus be dılekcım ya anlatamam ıcım nasıl su anda yanı hayatın gerceklerı evet ama uff yazsan bı turlu yazmasan bı turlu :a015: allah yardım etsın Allahım yavrularımızı tum bebeklerı cocukları sabı subyanı herkesı hepımızı kotulerden kotu seylerden korusun.

Günaydın şekerler hepinize. Burda da hava gökgürültülü henüz yağış yok ama dışarda hafif bir fırtına da var, yağış yakın....

Ahh Ayfercim bende çok üzüldüm bu kadar etkileneceğini bilseydim koymazdım hurriyetteydi hani herkesin kolaylıkla rastlayabileceği bir sitede neyse yine koymasaydım keşke.. ....:oklava:

Slmlar kızlarkıŞ ortasında ev aramaya Çıkacaz bırazdan daha 1 ay oldu taŞınalı ama Çok soĞuk merkezı sıstem dıye taŞındık ama ısınmıyor evde 2 tane ufo ÇalıŞıyo .Çocuk olmasa bız battanıye altındada otururuz ama bılmıyorum Çocuk olunca tÜm zorllukları gÖze alıyoruz

meraba kızlar.
Slmlar kızlarkıŞ ortasında ev aramaya Çıkacaz bİrazdan daha 1 ay oldu taŞınalı ama Çok soĞuk merkezİ sİstem dİye taŞındık ama ısınmıyor evde 2 tane ufo ÇalıŞıyo .Çocuk olmasa bİz battanİye altındada otururuz ama bİlmİyorum Çocuk olunca tÜm zorllukları gÖze alıyoruz
Allah kolaylık versin canım. zor ev taşımak.ben hiç eşya taşımadım ama gecen ay görümcemin evini taşıdık oda aynı binada üst kata çıktı o bile bizi cok yordu.
Günaydın annişler. herkes iyidir inş.
sanada günaydın canım.şükür kendi adıma ben iyiyim sen nasıslın.

Back
X