• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

evet canım aldık ..sağol..

çook çook güzelsiniz yaa maşallah hakketten küçükmüşsünn 20 lik çıtır..

dayımızda yakışıklıymışş.... ayy su belize bayılıyorumm zatenn.... ibrahim gibi su belizede kırmızı çok yakışıyor...

aaaaaa neymiişş bakemm o kremm... çookk ayıpp itiraff et ....

aynen çok zor uyuttumm...ninilerlee...bu ay memeyi bırakmazsa bizim kuzular tehlikeyi atlatırızz...:Saruboceq:

jevi belilo diyoruz yada makedonyadan getirtiyoruz özel yapıyorlar onu nasıl yapıyorlar bilmiyorum canım.Ama için de cıva var uzun süre kullanım dişleri çürütüyor o yüzden beyaz tene bayılıyorum ya.

kızlar bebeğim çok korkuyor yaa yabancılara tepki veriyorr insan seçiyor kıyameti koparıyor....altını değişirken falan elleriyle oynuyoryaa birden iki elini açıp korkuyor ağlıyor.. sizdede varmı bu durumm.. birde seslere çok hasaaslaştıı en ufak sese tepki veriyor...uyuyunca ışığı açınca gözünü büzüyor...yaaa bu tam adam olduu galibaa inanamıyorumm bazenn mucizeme babası seviyor diyorki benim oğlum adam oldu annesi adam bence içimden diyorumki bi sen olamadınn....laelaelaelaelae

kızlar bebeğim çok korkuyor yaa yabancılara tepki veriyorr insan seçiyor kıyameti koparıyor....altını değişirken falan elleriyle oynuyoryaa birden iki elini açıp korkuyor ağlıyor.. sizdede varmı bu durumm.. birde seslere çok hasaaslaştıı en ufak sese tepki veriyor...uyuyunca ışığı açınca gözünü büzüyor...yaaa bu tam adam olduu galibaa inanamıyorumm bazenn mucizeme babası seviyor diyorki benim oğlum adam oldu annesi adam bence içimden diyorumki bi sen olamadınn....laelaelaelaelae

Benim oğlum da çok korkuyor sesten birden karşısına çıkınca.
Niye öyle diyorsun kız kocana bak oğlun büyüyecek evlenip gidecek kalıcaksın yine kocanla baş başa.

Benim oğlum da çok korkuyor sesten birden karşısına çıkınca.
Niye öyle diyorsun kız kocana bak oğlun büyüyecek evlenip gidecek kalıcaksın yine kocanla baş başa.

adam olan laf anlar söz dinler karısının dizinin dibinden ayrılmaz evişlerini yapar...bebeğe bakar ... lülülülülülü

Valla beceremiyorlar diye düşünmüceksiniz kızlar canları istedimi nasıl yaparlar var ya... Yapa yapa öğrenirler verin eline bebeği baksın, verin eline bezi etrafın tozunu alsın ilk başlarda kötü yaparlar belki ama zamanla öğrenirler..kötükedihüso Bizde bugün onu konuştuk dedim ben çok yoruluyorum artık daha fazla sorumluluk alacak herşeyi eşit bölüştük...vereliniortak

Valla beceremiyorlar diye düşünmüceksiniz kızlar canları istedimi nasıl yaparlar var ya... Yapa yapa öğrenirler verin eline bebeği baksın, verin eline bezi etrafın tozunu alsın ilk başlarda kötü yaparlar belki ama zamanla öğrenirler..kötükedihüso Bizde bugün onu konuştuk dedim ben çok yoruluyorum artık daha fazla sorumluluk alacak herşeyi eşit bölüştük...vereliniortak

:lepi: tebrikler... aslında benim eşim çok güzel iş yapar ve tam layıkıyla:lepi: yapar işte gönlü olması lazımm...:olmaz:

2 yıl önce çok hastalanmıştımm bana nerdeyse 1 yıl eşim baktı...evin işi yemek ...ben keyif yapıyordumm şimdilerde çok tembelleştii.. kızıyorumm....

Aslında konu dönüp dolaşıp bize geliyor.Kaynanam oğullarının her şeyini yapar çayının şekerini bile o koyup karıştırıp veriyor.bi tane küçük kaynım var 12 yaşında git öbür odada lambayı söndür diyorum korkuyorum diyor.Öyle yetişmiş oda.Yani biz nasıl yetiştirirsek.Öyle gidecekler.Pasif bir çocuk hiç istemem.Eşime şunu yap diyorum e adam beceremiyor bende sinirleniyorum bunda yapamıacak ne var diye.(ama çok güzel cam siliyooo.)
yiğidi öldür hakkını yeme:delphin:

herkese iyi akşamlar
bana kimse bişi yazmamışş:::(((
biz de gittik geldik arkadaşıma iyi oldu çoktandır görüşmüyorduk..hava çok esiyor fakat tuhaf bi sıcaklık vardı...arabamızın üzerine koruyucusunu geçirdim ohh oğlum jeep te olsa bu kadar rahat etmezdi sanırım....uçmadan da evimize geldik şükür hehee
eşimde şehir dışındaydı bugün uyukluyo şimdi

emsallll beni rüyanda görmüşsün anlat kısss çok merak ettim

2 yıl önce çok hastalanmıştımm bana nerdeyse 1 yıl eşim baktı...evin işi yemek ...ben keyif yapıyordumm şimdilerde çok tembelleştii.. kızıyorumm....

Çok geçmiş olsun canım bak becerikli bir eşinde varmış lehine kullan bu durumu:)))
Bir şekilde ikna et artık yöntemini sen bul...sırnaşık şey

Aslında konu dönüp dolaşıp bize geliyor.Kaynanam oğullarının her şeyini yapar çayının şekerini bile o koyup karıştırıp veriyor.bi tane küçük kaynım var 12 yaşında git öbür odada lambayı söndür diyorum korkuyorum diyor.Öyle yetişmiş oda.Yani biz nasıl yetiştirirsek.Öyle gidecekler.Pasif bir çocuk hiç istemem.Eşime şunu yap diyorum e adam beceremiyor bende sinirleniyorum bunda yapamıacak ne var diye.(ama çok güzel cam siliyooo.)

yiğidi öldür hakkını yeme:delphin:

Canım ona bakmaz o benim eşimde hiçbir şey yapmamış evde , doğrusu kayınvalidem keyfine düşkündür pek öyle yormaz kendini öncelikle ben diye bir tiptir ama benim eşimde anlamıyordu ilk başlarda ama direk evlenmediğimiz için önce aynı evde birlikte yaşadık onu alayım diye gözüme girmek içn sanırım çok çaba harcadı... :roflol:

herkese iyi akşamlar
bana kimse bişi yazmamışş:::(((
biz de gittik geldik arkadaşıma iyi oldu çoktandır görüşmüyorduk..hava çok esiyor fakat tuhaf bi sıcaklık vardı...arabamızın üzerine koruyucusunu geçirdim ohh oğlum jeep te olsa bu kadar rahat etmezdi sanırım....uçmadan da evimize geldik şükür hehee
eşimde şehir dışındaydı bugün uyukluyo şimdi

emsallll beni rüyanda görmüşsün anlat kısss çok merak ettim

Ben yazarım canım sana hoşgeldin şeker. Allah içinize sindirsin.

dilek bende diyorum çocuga bak evi temizliyim. ok diyor daha sonra birazda sen bak ben iş yapayım diyor:) gecinip gidiyoruz:)

Back
X