• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

sayıyom tabi canım saymam mı hiç :)

şimdiiik buluşmaya gelecekler:
ebru-aliş
emine-alperen
betül-ela
nihal-tanay naz
meryem-ali tuna
tuba-doğa
nihal-beren
başka var mı atladığım?

ben yol iz bilmem :sm_confused:tuba benide gecerken alırsa..kaydirigubbakcemile.. neden olmasınn....:teytey:

Son düzenleme:
selam kızlar. nasıslınız? umarım keyifler yerindedir.

Bakın bi daha sölüyom bende resmi olmayan yollasın özelden biyerden heryerden olabilir. Bi daha bu bahsi açmıcam. Sonradan yok ben duymadım etmedim demek yok. ona göre okmi???????
özgecim gec oldu kusura bakma. yeni fotolardan göndermek istedim ama fotograf makinasının kablosunu bulamıyorum makinada kaldı yükleyemedim pc ye. pc de olanlardan gönderiyorum canım.
buda kızım ve ben.

neoldu yaavvv aaaa bizimkide işe başladı izni bitti çok iyi oldu yaa ömrümü yedi evde......:lepi:

ahh ahhh burda bi ayı var takıldı onun peşine buda onun gibi ayı olmaya başladı.. canım sıkkın.. değişiyo hergün daha fazla....
bizimki kendi işini yapıyo öle izin mizinde yokk hoşş zaten evede gelince en fazla 2 saat görüyorum hemen uyuyo...

ahh ahhh burda bi ayı var takıldı onun peşine buda onun gibi ayı olmaya başladı.. canım sıkkın.. değişiyo hergün daha fazla....
bizimki kendi işini yapıyo öle izin mizinde yokk hoşş zaten evede gelince en fazla 2 saat görüyorum hemen uyuyo...

gamzem bizimkiler adam olmaz kızım aşık onlar işlerin eaynı benimkide öyle işte koltukta sızmış koca görmekten daral geldi... uyutmıyım diye her gece ayrı bi takla valla yaa.

eşinin burcu ne canım aman sıkma canını eskiden ben nerdeyse hiç görmüyordumm galiba erkekler böyle bir süreçten geçiyorlar...kaydirigubbakcemile4

Back
X