• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

hilalcim ya çok geçmiş olsun canım ama bronşit çok çocuk geçiriyo küçükken sen oni şimdi çok iyi korursun hiçbirşey olmaz Allahın izniyle ama. birşey sorucam sana. mesela bütün gün öksürüyo muydu. mesela benimki her gece yatarken kalkınca özellikle çok öksürüyo hep öksürüyo??? bide nasıl bronşit olmuş bi hastalık geçirmişmiydi mesela grip nezle falan o mu dönüştürdü çünkü ben onlar dönüştürür diye biliyorum da canım.

Yok canım bütün öksürmüyordu günde 3-4 kez ardarda 2-3 kez sadece.Hafif grip atlattı o zaman başlamıştı zaten öksürmeye.
Valla ihmal etmeyin bu öksürüğü gerçi ben ihmal etmedim de ne oldu

başka sorun var mı canım yoksa çıkıyorum

yok yok canım sağolasın götüreyim bari benimki senin dediğindende fazla öksürüyo gerçi yakınlarda grip falan olmadı ama ben alerjiden şüpheleniyorum benim kızda tozda falanda hemen hapşuruyo öksürüyo bi haller. offf şu doktorları napmalı yaa.

yok yok canım sağolasın götüreyim bari benimki senin dediğindende fazla öksürüyo gerçi yakınlarda grip falan olmadı ama ben alerjiden şüpheleniyorum benim kızda tozda falanda hemen hapşuruyo öksürüyo bi haller. offf şu doktorları napmalı yaa.

Sen sıkma canını her öksüren bebekte bronşit olcak diye bişiy yok yaaaa.
Neyse ben kaçtım hepinize iyi akşamlar

evet hakkaten öyle oluyomuş eskiden olsa anlamazdım ama şimdi anlıyom insan kocası eve geleceği zaman gözü hep yollarda oluyomuş..insan çalışınca anlamıyo bazı şeyleri.. o yüzden onlarda anlamıyodur..
ayrıcanada bende emsalin yazdıklarına katılıyom..

evet gözüm yollarda bekliyom işte öküzünü bekleyen ineklerr gibi.... öküzde geliyo naapıyo .. hiçç.. adı üstünde işte öküzz....

gamzem kurbanın olayım yapma kız inan ben senden çok beter durumdayım görüştüğüm kimse yok burda derdimi anlatacagım bi arkadasım bi sizler varsınız kocam dersen geldi yemek yedi gitti 10buçukta gelcekmiş hiç gelmesın daha iii geliyo oturuyo pc nin başına nesine maçkolik takılıyo kupon yapıyo arada ıkı oturup gidiyo aman ben boş verdim valla ne hali varsa görsün çok seviyorum ama inan böle yaptıkça soguyorum az kaldı ama çekip gitcam görcek gününü haaa bide geçenlerde konuşmak için konu açıyom sadece cvp veriyo dedim niye konuşmak istemiyon diye bütün gün çok konuşuyomui beyfendiiimafoldumben

ah kıyamam ben sana canım benim yaaa.... benim iç,nde inanın sizler varsınız sizinle tel.de konuşuyorum buradan konuşuyorum öyle paylaşıyorum dertlerimi.. yalnızlık çok zor.. evet belki çok sık izmire gidiyorum ama annemlerden b, halt anlamıyorum eşim yüzünden gitsemde, eşimin babası eşimin dedesi eşimin arkadaşları derken hoop eve geri gel valizleri yıka yerleştir uğraş ancak.... çok sıkıldım tövbe yarabbim bu adam çok azdırıyo eşimi yaa bu gidişle onunda yapacam yuvasını az kaldı sabır sayıyorum...

canım benim yaa kıyamam sana ben ağlama üzülme ne olur
ne diyeyim bilemedim silah olayları tehlikeli işler Allah korusun
aptal adam ne diye eşine takıyor ki o gitsin ne hali varsa görsün senin yuvanın huzurunu ne diye bozuyor Allah onu bildigi gibi yapsın

tehlikeli itanemde gelde ona anlat anca can sıkıntısı.. yaptıı haraketin bizi nasıl kötü etkileyebileceğini düşünmüyo Allah korusun ama bunu göremiyo....Allahından bulsunlar babasıda ortağıda.. ortağı işlemleri başlattı ruhsat alsın diye babasıda izmirden silah kataloglarını getirdi beğenip alsın diye bide baba olacakAllahından bulsun şerefsiz.... :sinifsinif:

çok geçmiş olsun canım üzülme lütfen atlatıcak oo :Saruboceq:

gülcancımm yapmayınn...üzmeyin kendinizi erkekler hep aynı.. bizimkide arabanın tekerlerine hava basmaya gitti çayı demliyom çabuk gel dedimm hemen gelicem dedi...20 dk oldu yok....:olmaz: bizimkini yazın ben çok korkutmuştum eğer hatırlayanınz varsa yazın kaybolmuştumm herkes beni aramıştı... ona iyi ders oldu.....yerimseniben

hatırlıyorum ayşem yav ne iyi etmiştin bende yapıcam valla alıcam kızı kaçıcam 2 gün biyerde bi otele haber vermicem.... ancak öle akıllanıcak o.... gitgide ayılaşıyo kaldıramıyorum.. insanların içinde beni bozmalar bu karıya yüüz vermemek lazım bilmemne demeler.. tam ayı tam...

tekrar tekrar sağolun kızlar içinizi kararttım siz kocaları çekiştirmeye devam edin

gitme şekerim yaa neden içimiz kararsınki o bizimde yavrumuz burda sevip bağlandık birbirimize yok öyle senin benim.... hiç üzülme rabbimdermansız dertlerden sakınsın... :Saruboceq:

neyse kızlar ben kaçtım kocişim geldi
öptüm hepinizi ve miss kokulu melekleri

nereye yaaa :(((((

hilalcim ya çok geçmiş olsun canım ama bronşit çok çocuk geçiriyo küçükken sen oni şimdi çok iyi korursun hiçbirşey olmaz Allahın izniyle ama. birşey sorucam sana. mesela bütün gün öksürüyo muydu. mesela benimki her gece yatarken kalkınca özellikle çok öksürüyo hep öksürüyo??? bide nasıl bronşit olmuş bi hastalık geçirmişmiydi mesela grip nezle falan o mu dönüştürdü çünkü ben onlar dönüştürür diye biliyorum da canım.

evet canım yaa belize üşüttü daha yeni atlattı nasıl oldu??? çünkü hala ara ara ufak ufak öksürüyo.. dr bişi olmaz diyo ama olabilirde korkuyorum...

Ay bizimde vardı bi öyle azdıran kocamı ilk evlendiğimiz yıl.. emniyet müdürü yiyici bi köpek. yemin ediyorum az kaldı boşanıyoduk.. köşeden döndük.. adamla bozulsun diye dualar ettimne zaman küstüler benim koca değişti adam oldu.. kabus gibi bi süreçti valla yaa hatırlamak bile istemiyorum. erkekler birbirini süper azdırabiliyo.. yoldan çıkarıyolar..

Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız çabuk banada anlat şu olayı çatlıycam yoksa.

Ay bizimde vardı bi öyle azdıran kocamı ilk evlendiğimiz yıl.. emniyet müdürü yiyici bi köpek. yemin ediyorum az kaldı boşanıyoduk.. köşeden döndük.. adamla bozulsun diye dualar ettimne zaman küstüler benim koca değişti adam oldu.. kabus gibi bi süreçti valla yaa hatırlamak bile istemiyorum. erkekler birbirini süper azdırabiliyo.. yoldan çıkarıyolar..

Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız çabuk banada anlat şu olayı çatlıycam yoksa.

aynen aynen şunlarda bi küsse ne rahat edicem off offf

vallla kızlar hafızalarınız süper........... gamzem boşver yinede rezil olmuştukk cümle aleme... sen kuran okumayı biliyonmu söle bakem....

eşim şuan mutfağı topluyo...........aman sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......:emir_bebek::emir_bebek:

vallla kızlar hafızalarınız süper........... gamzem boşver yinede rezil olmuştukk cümle aleme... sen kuran okumayı biliyonmu söle bakem....

hayatım unuturmuyuz böyle bi olayı.. ayrıca öyle deme rezillik diye düşünme kocana ders olmuş işte.. benimki eline sağlık bile demiyo bk seninki ne güzel girmiş mutfak topluyo...
eski yazı bilmiyorum canım ama okurum latince harflerden Allah kabul ederse..

hayatım unuturmuyuz böyle bi olayı.. ayrıca öyle deme rezillik diye düşünme kocana ders olmuş işte.. benimki eline sağlık bile demiyo bk seninki ne güzel girmiş mutfak topluyo...
eski yazı bilmiyorum canım ama okurum latince harflerden Allah kabul ederse..

canım face özele gel görüşekkk....kaydirigubbakcemile5

kızlar benim ufaklık 5 gündür kakasını yapmıyo yağ içirdim şekerli su içirdim yoookkk ne yapmalıyım fitil yapmak istemiyorum yardım lütfen...

kızlar benim ufaklık 5 gündür kakasını yapmıyo yağ içirdim şekerli su içirdim yoookkk ne yapmalıyım fitil yapmak istemiyorum yardım lütfen...

canım aman çok fazla bekletmişsin fitil ver hemen yazık çocuğa alışır die mi vermiosun onu sık kullanırsan alışkanlık yapar. illa istemiosan kulak pamuğu cubuğunu saf z.yağına batır poposuna sür içeri sokma ama bence at bi an önce fitilini biz 4 gün yapmadık dr. çok kızdı attık hemen fitili rahatladı

kızlar dualarınızı eksik etmeyin kocişlerinizden herşey yoluna girer dönem dönem herkes yaşar mutlaka benzer şeyler... üzülmeyin ya morale ihtiyacımız olduğu dönem şimdi iyi olalım ki güzel enerjilerimizi bebişlerimizede verelim

aynen yaa bıktım yemin ederim tubacım yaa... bide bişiy söylesen hemen tafra dışarda hayat kolaymı diye.... bi dünyayı kurtarıyo havaları bi havalar tavalar....
madem okadar yoruluyosun öküzleşiyosun para hırsın olmasın olan kadarıyla yetin ama nerde.. bitircek evliliğimizi böyle giderse canım çok sıkkın...

herkeste aynı sorunlar var ya..bir an önce işe başlamak istiyorum ben de bakalım ne olacak

kızlar dualarınızı eksik etmeyin kocişlerinizden herşey yoluna girer dönem dönem herkes yaşar mutlaka benzer şeyler... üzülmeyin ya morale ihtiyacımız olduğu dönem şimdi iyi olalım ki güzel enerjilerimizi bebişlerimizede verelim

işte ben de ondan korkuyorum..üzülünce o da huysuzlanıyor :(

fitili poposuna yaklaştırır yaklaştırmaz ağlamaya başlıyo sanırım canı acıyo bende yapamıyorum nasıl yapmam gerek

sizlerle içimde yasadığım duyguları paylaşmak istedim ....
bebeğim 2 ay 3 haftalık zaman nasıl geçti bilmiyorum sanki dün doğum yapmış gibiyim tüm zaman meleğimle birbirimize bakarak geçiyo sanki....bebeğin bakımıyla ilgili ağzı olan konuşuyo bunalım ve depresyondaymış gibiydim ama bebeğim büyüdükçe dünya daha farklı gelmeye basladı garip bir dünyanın kapısı açıldı sanki..meleğim sayesinde sevmediğim eylül ayını sever oldum meleğimin bana anne diyeceğini minicik elleriyle sarılacağı günü dört gözle bekliyorum ona bakmaya doyamıyorum meleğimi çok seviyorum.....

Back
X