• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

yok yok canım sağolasın götüreyim bari benimki senin dediğindende fazla öksürüyo gerçi yakınlarda grip falan olmadı ama ben alerjiden şüpheleniyorum benim kızda tozda falanda hemen hapşuruyo öksürüyo bi haller. offf şu doktorları napmalı yaa.

tuba benımkıde o kadar oksuruyor. hatta dr un yanında da oksurdu dr tukurugu kaçmıstır dedı. bı ara çok fazla oksurdu cocuk buhar mnakınası alınca duzeldı tavsıye ederım..

gamzecım takma kafana canım bol bol dua et duzelsın dıye. erkekler bizim gibi ince olamıyor ne yapsakda. o yuzden oldugu gıbı kabullenecegız

oooo maşallah herkesler burda ama kimse konuşmamış :))
bende bi bakayım dedim oraya buraya aptalın biri ne amaçla bir konu açmış neler yazmış
bizde saf gibi ona cevap yamışız hatun kendini övmeye açmış konuyu
gerizekalı sinirimi bozdu akşam akşam normal doğummu sezeryanmı demiş ondan sonra salak salak mesajlar ne kadar çok kendini bilmez insanlar var yaaw :oklava:

slm kızlar ne var ne yok diye bi geldim :))) nasılsınız ?? miniklerde iyiydir inşallah :)) kızlar benim kzı çok aramazdı huysuzdu filan yaklaşık 2 3 hafta deli gibi sürekli ağlayıp mızmızlanıyodu meğersem diş çıkarıcakmışız evet çok şaşırdım dişler damağa yerleşti artık dışarı çıkmasını beklicez oda aşağı yukarı en az 20 25 gün sürermiş bekliyoruz bakalım ama allahtan şimdi daha sakin ve uysal aman kızlar dikkat edin bebeişler boşa ağlamıyo yani ayrıca büyüme atakları filan en fazla 1 hata sürüyo açıkçası ben mızmızlığını büyüme atağına bağlamıştım ama öle değilmiş o yüzden sizde dikkatli olun yavrumun dişleri şimdi nasıl kaşınıyo sürekli eli ağzında ayrıca aşırı derecede salyası var artık kaç kez üst değiştiriyoruz günde işte bizde durumlar böle artık büyüyoruz yani teyzeleri darısı diğer bebişlere ağrızız sızısız diş çıkarsınlar inşallah bu arada sık sık ağrı kesici veriyorum o zaman daha rahat oluyo öteki türlü çok ağlıyo yavrum kaydirigubbakcemile

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/317693-normal-dogum-sezeryan-hangisi-2.html

okuyun anlarsınız neden bu kadar sinirlendim son mesajlara bakarmısınız yaa

canım takma kafana ya eğer normal doğumla anne olunacak olsaydı nice normal doğurpta kapıya bırakanlar terkedenler var onlar annede sezeryanla soğuranlar değilmi saçmalığa bak valla bende sezeryanla doğurdum ama yavruma karşı bi ilgisizlik veya soğukluk asla yaşamadım yaşamamda o benim yavrum canımdan bi parça :olmaz:

çok komik yaaa... kıza bak ne kadar cahalll...yaa

aptal işte :)))

canım takma kafana ya eğer normal doğumla anne olunacak olsaydı nice normal doğurpta kapıya bırakanlar terkedenler var onlar annede sezeryanla soğuranlar değilmi saçmalığa bak valla bende sezeryanla doğurdum ama yavruma karşı bi ilgisizlik veya soğukluk asla yaşamadım yaşamamda o benim yavrum canımdan bi parça :olmaz:

vallaha canım ne güzel söyledin helal sana
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

AY OKUDUM OKIZIN YAZDIGINA KIL OLDUM RESMEN BıZıM CANIMIZ BıTarafımızdan çıktı direk sezeryandan kalkıp bebeklerimizi görme kiçin küvöze koştugumu biliyom ben damar yolu açarken daha bebegimi görmeden yatmıcam die bagırdımm ne salak yaaa

slm kızlar ne var ne yok diye bi geldim :))) nasılsınız ?? miniklerde iyiydir inşallah :)) kızlar benim kzı çok aramazdı huysuzdu filan yaklaşık 2 3 hafta deli gibi sürekli ağlayıp mızmızlanıyodu meğersem diş çıkarıcakmışız evet çok şaşırdım dişler damağa yerleşti artık dışarı çıkmasını beklicez oda aşağı yukarı en az 20 25 gün sürermiş bekliyoruz bakalım ama allahtan şimdi daha sakin ve uysal aman kızlar dikkat edin bebeişler boşa ağlamıyo yani ayrıca büyüme atakları filan en fazla 1 hata sürüyo açıkçası ben mızmızlığını büyüme atağına bağlamıştım ama öle değilmiş o yüzden sizde dikkatli olun yavrumun dişleri şimdi nasıl kaşınıyo sürekli eli ağzında ayrıca aşırı derecede salyası var artık kaç kez üst değiştiriyoruz günde işte bizde durumlar böle artık büyüyoruz yani teyzeleri darısı diğer bebişlere ağrızız sızısız diş çıkarsınlar inşallah bu arada sık sık ağrı kesici veriyorum o zaman daha rahat oluyo öteki türlü çok ağlıyo yavrum kaydirigubbakcemile

maşallah seninkide dişlendi haaa :)))
demet ve seninkinde ilk dişler çıktı bakalım bizimkiiler ne zaman çıkacak
zor bir süreçtir bebecikler için inşallahh çok fazla zorlanmadan atlatırlar
bende son 3 gündür diş ağrısı çekiyorum 6 yıldır çıkamayan bir 20 lik dişim var nasıl ağrıyor anlatamam boğazlarıma başıma ve diger dişlerime vuruyor sanki ağrısı ben çekemiyorum yavrum yazık onlar ne yapsın

sayıyom tabi canım saymam mı hiç :)

şimdiiik buluşmaya gelecekler:
ebru-aliş
emine-alperen
betül-ela
nihal-tanay naz
meryem-ali tuna
tuba-doğa
nihal-beren
başka var mı atladığım?
bendeeeeeeeee istiyorummmmmmmmm:((((((((( şaka biyana gönlüm sizinle olcekkk kulaklarımızı cınlatın olurmu??? ha bide bollll bollllll resimmm istiyorummmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/317693-normal-dogum-sezeryan-hangisi-2.html

okuyun anlarsınız neden bu kadar sinirlendim son mesajlara bakarmısınız yaa
canım boşver yaa lafını bilmezin biri işteee

AY OKUDUM OKIZIN YAZDIGINA KIL OLDUM RESMEN BİZİM CANIMIZ BİTarafımızdan çıktı direk sezeryandan kalkıp bebeklerimizi görme kiçin küvöze koştugumu biliyom ben damar yolu açarken daha bebegimi görmeden yatmıcam die bagırdımm ne salak yaaa

ahh canım ya kıyamam sana benn
o bu cahillikle nasıl bir birey yetiştirecek acaba ben onu merak ediyorum

aynen güzelim bende senin kadar sinirlendim ve üzüldüm.insanların kaygılarına bak.egolarını tatmin

bizler ondan ve onun gibi düşünenlerden bin kat daha anneyiz emin ol
senin benim ve bizim gibi kimbilir kaç kişi vardır sorunlarla dualarla 9 ayını zor geçiren
bebeğinin ne şekilde doğdugunun ne önemi var önemli olan sağlıkla sıhatle gelsin

bendeeeeeeeee istiyorummmmmmmmm:((((((((( şaka biyana gönlüm sizinle olcekkk kulaklarımızı cınlatın olurmu??? ha bide bollll bollllll resimmm istiyorummmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

canım boşver yaa lafını bilmezin biri işteee

senin yoruma bayıldım yaaa
gece gece beni güldürdün :))))
varsan baksan ne haldedir Allah bilir ama neysee :oklava:

ben iki bebek kaybettim karnımda öldü ve 3.yü ölccegini yada benim masada kalccagımı bile bile hamile kaldımm hamileligim boyunca risk altında %85riskle devam ettim yola 295 igne yedim göbegimden hergün nereme vurcam die aglıyodum heryerim kevgir gibiydi haftalık igneleri, saymıyom bile ayagım sakat geziyodum albümin oldum ayagım 3kat şişti normal dogum hayali kurdum doktorum ölmek bebegini öldürmekmi istiyon dedi direk sezeryansın dedi
ve 35.hafta dayanabildim 35+2ken bebegim suyumu patlattı aniden doguma gittim biz oagrıları boşa çekmedik sezeryan olan anneler güle oynaya doguma gitmiyo ben dogumda masada kalmayı göze alarak girdim bebegimin kalbi zayıfladı aniden ölebilşir dendi direk bu psikolojiyle doguma girmek ne demek bilirmisin sen zannediyon bi normal dogum yapanlar acı çekiyo
7katımız kesiliyo sen gibi direk çıkmıyo bebek sizin alla htarafından açılıyo kaslarınız çatınız bizim doktor eliyle düzgün bile olmadan kesiklerle açılıp koca el giriyo içeri yedi kat dikişimiz var kolaysa sen dogur sezeryan ben göreyim imkan olsa herkes isterdi normal dogumu anne herkes bunu unutma biz 2gün yatmadık bile bebeklerimiz için ugraştık o dikişlerle gexmek nbe demek sen bilemezsin şuan bile üşütsek sızlıyo içlerimiz agrıyo düzelirmi pat die dikişler dıştan yapıştırma gel içini bize sorrr kendini sonra meted milleteee kimse pis değil abdestimizle girdik bizde doguma şükür
rabbime .................................................................................................
ohhhh bende esirgemedim lafımı lafımı onaaa

ahh canım ya kıyamam sana benn
o bu cahillikle nasıl bir birey yetiştirecek acaba ben onu merak ediyorum

bizler ondan ve onun gibi düşünenlerden bin kat daha anneyiz emin ol
senin benim ve bizim gibi kimbilir kaç kişi vardır sorunlarla dualarla 9 ayını zor geçiren
bebeğinin ne şekilde doğdugunun ne önemi var önemli olan sağlıkla sıhatle gelsin

ah canım benim şimdi şu yazdıklarını okuyunca ne duygulandım.hamileliklerimiz geldi aklıma sen hangi kasılma ilacını kullanıyorsun işe yarıyormu neler neler ne kaygılar senin carpıntılar benim serklaj sürekli yatmam pembe msms hastanelerde aman sadece doğum sekliylemi anne olunur.aslında boş yere sinirleniyoruz ggülüp gecmek lazım bu cahilliğe.

bbiz dogumdan çıktıgımızda anne kokuyoduk bunu anne olan bilir sadece sen parfüm sıktın girdin doguma heralde mis yaptın kendini sezeryanlıları pis yaptınnn ...dedim ohhhhh içimin yagları eridi kendini bilmez kadınn

ben iki bebek kaybettim karnımda öldü ve 3.yü ölccegini yada benim masada kalccagımı bile bile hamile kaldımm hamileligim boyunca risk altında %85riskle devam ettim yola 295 igne yedim göbegimden hergün nereme vurcam die aglıyodum heryerim kevgir gibiydi haftalık igneleri, saymıyom bile ayagım sakat geziyodum albümin oldum ayagım 3kat şişti normal dogum hayali kurdum doktorum ölmek bebegini öldürmekmi istiyon dedi direk sezeryansın dedi
ve 35.hafta dayanabildim 35+2ken bebegim suyumu patlattı aniden doguma gittim biz oagrıları boşa çekmedik sezeryan olan anneler güle oynaya doguma gitmiyo ben dogumda masada kalmayı göze alarak girdim bebegimin kalbi zayıfladı aniden ölebilşir dendi direk bu psikolojiyle doguma girmek ne demek bilirmisin sen zannediyon bi normal dogum yapanlar acı çekiyo
7katımız kesiliyo sen gibi direk çıkmıyo bebek sizin alla htarafından açılıyo kaslarınız çatınız bizim doktor eliyle düzgün bile olmadan kesiklerle açılıp koca el giriyo içeri yedi kat dikişimiz var kolaysa sen dogur sezeryan ben göreyim imkan olsa herkes isterdi normal dogumu anne herkes bunu unutma biz 2gün yatmadık bile bebeklerimiz için ugraştık o dikişlerle gexmek nbe demek sen bilemezsin şuan bile üşütsek sızlıyo içlerimiz agrıyo düzelirmi pat die dikişler dıştan yapıştırma gel içini bize sorrr kendini sonra meted milleteee kimse pis değil abdestimizle girdik bizde doguma şükür
rabbime .................................................................................................
ohhhh bende esirgemedim lafımı lafımı onaaa

canım sende ne zorluklar atlatmışsın allah sağlıklı uzun ömürler versin tüm bebişlerimize inşallah

Back
X