• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

canım sende ne zorluklar atlatmışsın allah sağlıklı uzun ömürler versin tüm bebişlerimize inşallah

amin cnm bnm şükürler olsun RABBİME koynumda mis kokusuyla anne olmak herşeye bedel vallahi iyiki o azmi göstermişim korkumu yenip dogurmaya karar vermişim diyom baktıkça dünyam oldu gözüm kimseyi görmüyo vallahi sıkılıyom diyen yasminden eser yok eşim dışşaı çık gez diyo banene bebegimle oynıcam ben diyom rabbim istiyen herkese versin bebekopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

ah canım benim şimdi şu yazdıklarını okuyunca ne duygulandım.hamileliklerimiz geldi aklıma sen hangi kasılma ilacını kullanıyorsun işe yarıyormu neler neler ne kaygılar senin carpıntılar benim serklaj sürekli yatmam pembe msms hastanelerde aman sadece doğum sekliylemi anne olunur.aslında boş yere sinirleniyoruz ggülüp gecmek lazım bu cahilliğe.

yaa evet neler çektik dediğin gibi ilaçlar sıkıntılar dr.lar hastaneler bitip tükenmeyen bilmeyen dualar inan her gün takvime bakardım gün sayardım
çok haklısın doğum şekliyle anne olumuyor
gülüp geçmek gerek evet ama ne evrelerden geçtik bizler
kendini bilmez kalkmış bizim doğum şeklimiz yüzünden anneliğimize laf ediyor
kendi normal yapmış ya dünyayı kurtarmış paraları cebine kalmış drlar onun yüzünden beş parasız kalmış sanki :))

bbiz dogumdan çıktıgımızda anne kokuyoduk bunu anne olan bilir sadece sen parfüm sıktın girdin doguma heralde mis yaptın kendini sezeryanlıları pis yaptınnn ...dedim ohhhhh içimin yagları eridi kendini bilmez kadınn

canım benim yaa sende çok çekmişsin inan çok üzüldüm
cennette seni bekleyen meleklerin var Allah ım kızına sana ve eşine uzun ömerler versin inşallah

cnm ya için rahatladı hakketen vala ben bile ohh dedimm

bi konu açıyo madem derki insan normal dogurdum ben ama eminim sezeryanda zordur sezeryan yapan arkadaşlar bilir bununda acısını die dimi bu resmen nispet ve aşagılama yapmış sezeryanlı bayanlara anneyiz ya bundan ötesi varmı anne olmak kolaymı 9ay verdik oınlara bizopuyorumnanaktan

ben iki bebek kaybettim karnımda öldü ve 3.yü ölccegini yada benim masada kalccagımı bile bile hamile kaldımm hamileligim boyunca risk altında %85riskle devam ettim yola 295 igne yedim göbegimden hergün nereme vurcam die aglıyodum heryerim kevgir gibiydi haftalık igneleri, saymıyom bile ayagım sakat geziyodum albümin oldum ayagım 3kat şişti normal dogum hayali kurdum doktorum ölmek bebegini öldürmekmi istiyon dedi direk sezeryansın dedi
ve 35.hafta dayanabildim 35+2ken bebegim suyumu patlattı aniden doguma gittim biz oagrıları boşa çekmedik sezeryan olan anneler güle oynaya doguma gitmiyo ben dogumda masada kalmayı göze alarak girdim bebegimin kalbi zayıfladı aniden ölebilşir dendi direk bu psikolojiyle doguma girmek ne demek bilirmisin sen zannediyon bi normal dogum yapanlar acı çekiyo
7katımız kesiliyo sen gibi direk çıkmıyo bebek sizin alla htarafından açılıyo kaslarınız çatınız bizim doktor eliyle düzgün bile olmadan kesiklerle açılıp koca el giriyo içeri yedi kat dikişimiz var kolaysa sen dogur sezeryan ben göreyim imkan olsa herkes isterdi normal dogumu anne herkes bunu unutma biz 2gün yatmadık bile bebeklerimiz için ugraştık o dikişlerle gexmek nbe demek sen bilemezsin şuan bile üşütsek sızlıyo içlerimiz agrıyo düzelirmi pat die dikişler dıştan yapıştırma gel içini bize sorrr kendini sonra meted milleteee kimse pis değil abdestimizle girdik bizde doguma şükür
rabbime .................................................................................................
ohhhh bende esirgemedim lafımı lafımı onaaa

canım gerçekten çok çekmişin RABBİM bundan sonra yaşatmasın
ailenle sağlıklı huzurlu bi ömür nasip etsin

yaa evet neler çektik dediğin gibi ilaçlar sıkıntılar dr.lar hastaneler bitip tükenmeyen bilmeyen dualar inan her gün takvime bakardım gün sayardım
çok haklısın doğum şekliyle anne olumuyor
gülüp geçmek gerek evet ama ne evrelerden geçtik bizler
kendini bilmez kalkmış bizim doğum şeklimiz yüzünden anneliğimize laf ediyor
kendi normal yapmış ya dünyayı kurtarmış paraları cebine kalmış drlar onun yüzünden beş parasız kalmış sanki :))

canım benim yaa sende çok çekmişsin inan çok üzüldüm
cennette seni bekleyen meleklerin var Allah ım kızına sana ve eşine uzun ömerler versin inşallah

amin bitanem şuan melegim benle ama ilklerin yeri ayrı oluyo vallahi kızıma kardeşlerini anlatcam ilerde annem sen bize rabbimin hediyesisin die mucizemiz oldun die şükürler olsunnn allahım bi<lere bagışlasın hepsiniopuyorumnanaktan:Saruboceq:

amin cnm bnm şükürler olsun RABBİME koynumda mis kokusuyla anne olmak herşeye bedel vallahi iyiki o azmi göstermişim korkumu yenip dogurmaya karar vermişim diyom baktıkça dünyam oldu gözüm kimseyi görmüyo vallahi sıkılıyom diyen yasminden eser yok eşim dışşaı çık gez diyo banene bebegimle oynıcam ben diyom rabbim istiyen herkese versin bebekopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

aynen canım zaten insan kötü sonuçlanmış bir hamilelikten sonra değil normalmi sezeryanmı tekrar hamile kalmaya bile korkuyordu.iyiki cesaret etmişim diyorum bende.kaydirigubbakcemile5

boşverin kızlar cvp verip kaileye almamak lazım aslında normal yapmış ama duygusu eksik kalmış işte

fitili poposuna yaklaştırır yaklaştırmaz ağlamaya başlıyo sanırım canı acıyo bende yapamıyorum nasıl yapmam gerek

canım o mum gibi zaten ittinmi kayıo içeriye hoş bende atamadım eşime attırkdım ilk olduğu içn ama kolaymış onun sağlığı için bi kuvvet at canım . bide attıktan sonra birazcık parmağını totosunda tut akmasın hemen hadi misss kokusunu duy bebenin :)))
4 .günde accayip kokuyorda :)))

ya ıstanbul bulusması var ve ben yokum yaaaa:a015:
gecmısı okuyamadım hatunlar mısafır vardı.emsalım nasılsın guzel arkadasım ne zamandır karsılasamıyoıs

musyascım masallah o kotu zamanları atlatmıssın resımler cekıp koyuyorsun forumlara Allah omur versın saglıkla.

bu arada fıtılı ıkıye bolun arkadaslar sıvrı kısmı popoya parmagınızla ıtın ya bısey yok ama nıhalın dedıgı gıbı bı sure tutun yoksa cıkıyor hemen.bazı hallerde 2 saat kaka yapmadıgı olmustu bızımkının fıtıle ragmen ama korkmayın o sabun gıbı erıyıp gıder.ama saatlerde gecse yapar kakaçyalnız cok vakıt gecınce mesela maksımum 5-6 gun gecınce verın fıtılı ben ılk zaman 2 gun gecınce verdımdı agrı yapmıstı yavruma cok aglamıstı gereksız bagırsak hareketı olmus oldu.

emınecım hedıyen gelmıs bacım ama kayınvalıdem acmamıs cok merak edıyom ya gıdınce bakıcam Allah ızın verırse ınsallah canım benımmm.

musyascım masallah o kotu zamanları atlatmıssın resımler cekıp koyuyorsun forumlara Allah omur versın saglıkla.

bu arada fıtılı ıkıye bolun arkadaslar sıvrı kısmı popoya parmagınızla ıtın ya bısey yok ama nıhalın dedıgı gıbı bı sure tutun yoksa cıkıyor hemen.bazı hallerde 2 saat kaka yapmadıgı olmustu bızımkının fıtıle ragmen ama korkmayın o sabun gıbı erıyıp gıder.ama saatlerde gecse yapar kakaçyalnız cok vakıt gecınce mesela maksımum 5-6 gun gecınce verın fıtılı ben ılk zaman 2 gun gecınce verdımdı agrı yapmıstı yavruma cok aglamıstı gereksız bagırsak hareketı olmus oldu.

amin bitanem allah razı olsun hepimizin bebeklerine uzun ömür versin rabbim evet kıslar bende fitili ikiye bölüyom yarısını itiyom yagla daha kolay itiliyo poposu acımıyo aklınızda olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dengesizin biri gelmiş bide konu açmış allahım yaaa madalya takmak lazım ya yazık hayatı boyunca hiçbişey başaramamış belli ki çok görmeyin
yasemin senin durumunu bilmiyodum zor günler geçirmişsin şükür süt kokulu meleklerimiz yanımızda ikinizede maşallah çok tatlısınız

dengesizin biri gelmiş bide konu açmış allahım yaaa madalya takmak lazım ya yazık hayatı boyunca hiçbişey başaramamış belli ki çok görmeyin
yasemin senin durumunu bilmiyodum zor günler geçirmişsin şükür süt kokulu meleklerimiz yanımızda ikinizede maşallah çok tatlısınız

amaan bosverın ya bunu konu acmayıp normaldede dusunen ınsanlar o kadar yakınımızdakı anlayın ıste ne desek bos.genelde eskıler boyle dusunurdu ama yavrularımızın sevgısı apayrı bısey demeye gerek yok.oyle dusunenlerı s.et dıcem tobe olmıcak yanııı.

Back
X