• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

valla bende yılbaşı gecesi korkumdan içememiştim bi yudum bile...çünkü 4 aydır bekliyodum kuzucugumu bu ay gelebilir die ve de geldi minnoşum:emir_bebek::nazar:

aslnda bizde bekliyoduk ilk bebeğim düşmüştü ama ihtimal vermemiştim daha yeni düşük yaptım diye çok şükür bekletmedi rüzgarım

ya rüzgarda tam uykuya dalacakken hırlamaya başlıyo doktor bunu tıkalıdır falan demişti ama bilmiyorum bu gidişte iyice baktırıcam birde kızlar kusmuğu salyalı oluyo rüzgarın balgam gibi ıyyyyyk normalmi

canım aynı hırlama, aynı salyalı kusmuk bizdede var doktoru normal demişti.

özgem bizim satlar aynıydı doğum günleride nerdeyse aynı olcakmış

evet canım ya hakkaten aynı gün olacaklarmış nerdeyse :)

ya rüzgarda tam uykuya dalacakken hırlamaya başlıyo doktor bunu tıkalıdır falan demişti ama bilmiyorum bu gidişte iyice baktırıcam birde kızlar kusmuğu salyalı oluyo rüzgarın balgam gibi ıyyyyyk normalmi

ya çıkardıgı seslerden anlaşılıyo bogazında balgam oldugu..hani bizim bogazımız bazen tıkanır gibi oluyo sesimiz boguluyoya kızımında öyle boguluyo sesi...yetişkin olsa öhö öhö yapıp bogazını temizliyo ama bebek bu çaresiz öle hırlıyomafoldumben çıkardıgı sesler boguk çıkıyo burun tıkanıklıgıyla farklı canım

kızlar bişi sorcam ben lazer epilasyona gidcemde sezeryanlı olmak problem yaratırmıki...yani bugun veya yarın gitmek istiyorum da ameliyatımıza bişi olurmuki bi zararı olurmu yaww...doktorumada sormak istemiyom bee bunu...

bu arada kızlar geçmişi okuyamıyorum çok birikmiş hasta olan bebişlere çooooooook geçmiş olsun kıyamam onlara emmeyenlere benimkide dahildi ama bugün 4 saat annesiz kaldıya gelince bi yapıştı sormayın evdeyken naz yapıyo demekki kerata fakat acayip hareketler yapıyo emerken kasıyo kendini kafayı geriye falan atıyo tepiniyo

kız boşver kocayı o paketlerle eve girince kaynanan naptı asıl :) valla benimki olsa gözleri yerinden oynardı genelde saklarım ben o yüzden arabada bırakırım o yokken koyarım eve :)

slm kızlar işte kızımla ben zemuszemusdilek teyzesinin hediyesini giydirip fotograf çektik ama sanırım pek güzel çıkmadılaelaelaelaelae
canım çok güzel çıkmışsınız..kaç yaşındasın sen küçük duruyosunn baya...

Günaydın kızlar.. Herkes iyidir inş. Dün kızımın hediyesi geldi. Resmini ekliyorum. Çok teşekkür ederiz Handancım. Kızım severek giyicek bappalarını :)

Eki Görüntüle 31678
gülegüle kullanın canım çok şeker patiler...

selam cicişlerrrrrr nasılsınız bakalım ben alışverişten geliyom kendimi frenleyemedim oyuncak bilumum çikolata yılbaşı süsleri maskeler kolyeler ne bulsam aldım akşam kocişe nası hesap vercem hehe ama herşeyi öyle güzel süslemişlerki yılbaşı nedeniyle alışveriş merkezleri süper olmuş yaaaa herşey gel beni al diyo resmen dr umuz bu ay eline bol bol oyuncak çıngırak vermemizi söylediydi el kasları ve zeka gelişimi için önemliymiş çıngırak almaya gittim 6 poşetle döndüm heeeehe
çook iyi yapmışsınn bugün bende yapmak istedim ama bebekle olduğum içim sadece aranın camından vitrinlere acıacı bakarak eve geldim... ceylanda %50 indirim bilem vardı....senağlamagüzel olmazmıı onlar için en önemli gün noell ayy benim bile içim gidiyor valla zengin olsaydım yeniyılı için yurt dışına gidrdim...yaa bizim doktorumuz neden böyle şeyler söylemiyor..biz kendimiz alıyoz veriyoz daha tam tuyamıyo o ayrı...

şööööle bi geçmişe gidersek bende yarın öğrenicem kaydirigubbakcemile3 tam regl günümde. Ayyy şimdi geçmişteki özge ne heyecanlıdır dimi yaaaaaaaa puffff keşke şöle bi alet olsada görsek gçmişi gösteren ehehehee
ahh özgee ahhh keşke kendimi izleyebilseydimm 2 gün resmen uyumamıştımm...bende 9 ocakta öğreniyorum hamile olduğumu....opuyorumnanaktan
Amaaaan iyi bari hepberaber hamile kalacak kadar salak olmadığımıza göre demek ki çocuklarımız sütümüzden sıkılmış. oh beeee..
kızlar ben tam 3 aydır doğru düzgün rehl olmamıştımm bu ay bi başladıkk ped yetiştiremiyomm.. benim hamile kalmak gibi pek kaygım olmadı cünki 40 mız çıkar çıkmaz gidip ria taktırmıştım...çok rahat içim tabi Allaha emanet...

baktım canım çok hoşsun maaşallah zaten bizim topikte herkes çok güzel yaa... tuubaa beni araaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar bu kocamı öldürcam notebook aldı işe gitti dandık bil. bana kaldı mouse bozulmuş tab tuşu ile bütün geçmişi okudum bi saatte
anam ben daha hiç olmadım yaw ne etcez:(((

selam kızlar

baharcım ben c.tesi gelemiyorum:( yiğenimin bugun d.gunu ama annesi calıstıgından ogun yapacaklarmıs.

ebrucum çocukla ınatlaşma derım ben. benkendı dr uma da sordum evrımde aynı seyı soyledı çocukla ınatlastıkca daha agrasif oluyorlar. benımkı bozulmaya basladı bırkac gun erken uyandırınca. şimdi hiç dokunmuyorum ıstedıgı zaman uyuyor ısteyınce uyanıyor. 2,5 dan 1,5 a kaydırdı uyuma saatını ınsallah ben calısana kadar 12 ye alır dıyorum :)

kızlar bir facebook muhabbetidir dönüyo çok bozuluyom. ben hesabımı kapattım ordaki daha da açmam ama kudurdum burda resimler falan ekliyonuz ayıp yani ...
bu arada ctesi toplanıyoz dimi leeeyyyn

Back
X