• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

slm kızlar bu kocamı öldürcam notebook aldı işe gitti dandık bil. bana kaldı mouse bozulmuş tab tuşu ile bütün geçmişi okudum bi saatte
anam ben daha hiç olmadım yaw ne etcez:(((

delikafaduldendelikafadulden:tomato: ne yapcakmış bilgisayarı cabuk arada bari bi fare bari alsın bıraksınn eve.....
gamze tartışmalı konuda yazdıkların çok güldümm helebuu:mymeka: hiç güleceğim yoktuu...

bahar nerde buluşuyoz saat kaçta ona göre program yapıcam tuubayla konuştum az önce beni alıcak ama cumartesi annem ısrarla kahvaltıya çağrıyoo 1 aydır kadını görmüyomm isyanda....

delikafaduldendelikafadulden:tomato: ne yapcakmış bilgisayarı cabuk arada bari bi fare bari alsın bıraksınn eve.....
gamze tartışmalı konuda yazdıkların çok güldümm helebuu:mymeka: hiç güleceğim yoktuu...

bahar nerde buluşuyoz saat kaçta ona göre program yapıcam tuubayla konuştum az önce beni alıcak ama cumartesi annem ısrarla kahvaltıya çağrıyoo 1 aydır kadını görmüyomm isyanda....
canım saat 1 gibi toplanırız herhalde. bendeyiz son karar bu sanırsam.
bahar meryem siz adet oldunuz mu?bi olmayan ben mi kaldım yoksa
ben de olmadım halen:..
hiçbişey aslında ama kendimi çok kötü hissediyorum.. depresyonamı giriyorum acaba... yeni şeyler istiyorum... çok monoton kaldım :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben de ben de :gitme:

kızlar bişi sorcam ben lazer epilasyona gidcemde sezeryanlı olmak problem yaratırmıki...yani bugun veya yarın gitmek istiyorum da ameliyatımıza bişi olurmuki bi zararı olurmu yaww...doktorumada sormak istemiyom bee bunu...

biriniz cevap verin uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cahal karılar hiçbirinizin bi bi fikri yokmu:roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ne yapıyonuz kızlarr ben geldimm
regl muhabbeti açılmış ilk olanlardan biride bendim
ben kasım 12 de olmuştum ilk kez ama sonra bir daha olmadım :((
bir süre düzensiz gidermiş bakalım ne olacak

Back
X