• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

delikafaduldendelikafadulden:tomato: ne yapcakmış bilgisayarı cabuk arada bari bi fare bari alsın bıraksınn eve.....
gamze tartışmalı konuda yazdıkların çok güldümm helebuu:mymeka: hiç güleceğim yoktuu...

bahar nerde buluşuyoz saat kaçta ona göre program yapıcam tuubayla konuştum az önce beni alıcak ama cumartesi annem ısrarla kahvaltıya çağrıyoo 1 aydır kadını görmüyomm isyanda....

hangi konu o ayşecim hatırlayamadım be :)

bahar meryem siz adet oldunuz mu?bi olmayan ben mi kaldım yoksa

bende olmadım şikeriimm :))

ben çok sıkkınımmm çok bunalıorummm mafoldumbenmafoldumben

off biz neden bu depresyona sonradan girdik be yaav :))

hiçbişey aslında ama kendimi çok kötü hissediyorum.. depresyonamı giriyorum acaba... yeni şeyler istiyorum... çok monoton kaldım :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynen bende bunları hissediyorum öff.. :((

3kez oldum canım:)

ne o meyreeem gıccık verir gibi ööle :))))))))))

biriniz cevap verin uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cahal karılar hiçbirinizin bi bi fikri yokmu:roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bence bişe olmaz yaa emzirmekle lazerle yokedilen kılların ne alakası var yaaa :))))))))))))))
yani ben gittim lazere ama ozamanlar böyle bi durum yoktu sormadım... lazer yapan yere sor sende dr.una soramıyosan??

ne yapıyonuz kızlarr ben geldimm
regl muhabbeti açılmış ilk olanlardan biride bendim
ben kasım 12 de olmuştum ilk kez ama sonra bir daha olmadım :((
bir süre düzensiz gidermiş bakalım ne olacak

hayatım hoşgeldinn nasılsınn kuzum nasılllllll

yahu tam girdim topiğe iki kelime yazdım kızım uyandı :)))

:)))))
eskiden yemek yedirmiyolardı artık topiğede sokmuyolar desene :)))

yaa ben olmak ıstemıyordum. toplam 8,5 ay adet gormedım acısını cıkardık 36 gun az az da olsa kanadık:) 50. gunde ılk adetımı oldum. ne anladım bu işten:)

sizler iyisiniz benim kanamam 70gün sürdü 10günde iki kere üstüste adet oldum yogun hemde fena battım ilk defa hayatımda 82gün kesildi şükür kanama

selam kızlar

bugun cok calıskan bir gunumdeydim. gece sagolsun uzun sure sonra kızım 6 saat kesintisiz uyudu. maşallay diyim. ben de dinlendim. 12 de yataktan cıktık kızımla :)) yemegimiz hazır, ev islerini yaptık, kızım ve ben banyomuzu da yaptık geldikkk :))))))))) geçmişe bakmadım ama size bazı sorularım var. yanıtlarsanız seviniciimmmm :)

1- 4 numara (7-18 kg) beze geçen var mı? sanki 1 hafta daha 3 numarayı kullansam yeterliymiş gibi geliyor. biraz küçülmeye başladı.

2- kırmızı lahana gaz yapar mıı? (bu sorunun cevabının evet oldugunu düşünüyorum ama hayır olması için dua ediyorum :))) )

3- kızımın saçları uzun oldugu için banyodan sonra kurutma ihtiyacı duyuyorum ama tabi saç kurutma mak.kullanmıyorum. kullansam zararlı olur mu sizce?

4- nurse harveys gaz şurubu kullanan vardır içinizde. 4 haftadan sonra kullanılması onerilmiyor. şişe bitmese de atıp yeni şişe alınması gerektiği falan yazıyor. ben atıyorum ama siz nasıl yapıyorsunuz?

cevaplarınızı bekliyorum.............

tuba cevap verıyorum:)
1. elımdekı paket bıtmek uzere 4 e gecerım
2.ben yedım yıyorumda ama emın değilim:)
3 havlu ıle ıyıce kurulayıp ufonun onunde kısa sure tutuyorum. tabı bıraz uzaktan.
4. bende 4 haftadan sonra kullanmadım ama gerek kalmadıgındam yenısını de almadım

bende cevaplamak istiyorum

1 benim kız daha yeni 3 numaraya geçti ehehehehe
2 yaa ben kola bile içiyorum sapıttım bu sour bana göre değil
3 ben yalayarak kurutuyorum :P
4 yaaa kızın artık 3,5 aylık olmuş tatlım bence sıka sıka cıkarır gazını yeter verme artık.benm ki bi sıkıyo gözleri kıpkırmızı paaaaat diye :P

tuba cevap verıyorum:)
1. elımdekı paket bıtmek uzere 4 e gecerım
2.ben yedım yıyorumda ama emın değilim:)
3 havlu ıle ıyıce kurulayıp ufonun onunde kısa sure tutuyorum. tabı bıraz uzaktan.
4. bende 4 haftadan sonra kullanmadım ama gerek kalmadıgındam yenısını de almadım

vereliniortak teşk. ederim canımm opuyorumnanaktan

ben de hala regl olmayanlardanımm :lepi: çok da mutluyum..sinir oluyorum o duruma:)

ya millet ne fırsat düşkünü yaaa... şimdi kızıma bi bakıcı için görüştüm hiçbi tecrübesi olmayan bi hatun zaten yaşıda küçük ama eve kamera sistemi kurcaz bide altı üstü günde 4-5 saat gelecek gayet iyi bi fiyat söyledim az gelmiş yüz lira daha yukarı olsun diyo aramış. bu çingenelikle zor bakarsın benim kızıma dicektim neyse. hayır zaten temizlikçisi ayrı geliyo her hafta ne yapcaksın ki? sıcacık evde keyif yapacaksın.. işe başlamıycma gerekirse ama ona bırakmıycam sinir oldum yeminlen.

mehtapcım

ben lazer yaptırıyordum. hamilelikte ara verdim yasaktı. zaten yapan salon da hamileyken yapmıyoruz ama doğumdan sonra gel demişti. gidecegin yer de bilir zaten veya dr.una sor canım. ben de daha gitmedim.

şekerler selamm..
valla tubacım o 4 sorunun cevabını bilemiyorum :))) ama biz 3e yeni geçtik :)))
diğer tubacım sana gelincreee bencede gerekirse evde otur bırakma öle salaklara çocuğunu çok haklısın...

ya millet ne fırsat düşkünü yaaa... şimdi kızıma bi bakıcı için görüştüm hiçbi tecrübesi olmayan bi hatun zaten yaşıda küçük ama eve kamera sistemi kurcaz bide altı üstü günde 4-5 saat gelecek gayet iyi bi fiyat söyledim az gelmiş yüz lira daha yukarı olsun diyo aramış. bu çingenelikle zor bakarsın benim kızıma dicektim neyse. hayır zaten temizlikçisi ayrı geliyo her hafta ne yapcaksın ki? sıcacık evde keyif yapacaksın.. işe başlamıycma gerekirse ama ona bırakmıycam sinir oldum yeminlen.

eğer temizlik yapmayacaksa ve günde birkaç saat gelecekse çok beklentisi olmaması lazım. rahat iş nolcak ki dediğin gibi sıcacık ev..mis gibi bir bebekle ilgilenecek..daha ne istiyor. ama çoook zor bakıcı bulmak, güvenmek.. evini, canını kızını emanet ediceksin. biraz daha araştır bakalım tuğbacım. kolay gelsin. ama şansın varsa kendin bak daha iyi..

GöKyÜzÜnDe YıLdIz OLsAm İLk SaNa KaYaRdıM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

biri face de bunu yazmış duvarına çatlakk

Back
X