• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

iyi akşamlar
Size bahsettiğim şu egzersiz seti vardı ya geldi ve oğlum onunla oynuyor gerçekten işe yarıyor sanırım.Almayı düşünen varsa tavsiye ederim.

slm gladriel öncelikle geçmiş olsun canım doktora git istersen tahlil falan yapsınlar....bende sadece baş dönmesi oluu ama çok kötüydümm kan ilaçlarıma devam edince bitti.. şükür...

tesekkür ederim Asos,sımdı dune oranla cok ıyıyım bende de kansızlık vardı sezaryandan hemen sonra bayagı kan kaybettim 10 tüp ilaç verildi kanama dursun diye,sonradan demir ilacı verildi oda bitince kullanmadım bi daha...sanırım yorgunlukta üstüne tuz bier ekti

Dilekcim tülaycım hoşgeldiniz kızlar. nasılsınız.. kızlar yaa nasıl bi topic miş tüh yaaaa ben görmedim biri anlatsın nooooooooolur çatlarım şimdik..

selam hatunlar ben geldim.. aslında sabahtan beri bilg açık ama ben yazamadım bir türlü.. minnoşum çok mızırdandı bugün gittikçe nazlı oluyo yaa .. iki dakika yanından ayırmıyo beni dudak büzmeler hemen arkamdan ağlamalar.. bilg başında sabitde duramıyoz gezicez illaki..hareket sensörü mü vardır nedir hemen durunca anlıyo.. arabada bile kırmızı ışıkta durunca ağlıyo..şimdi babasına verdimde ben süt sağıyom..

hatunun biri sezeryan yapanlara pis dedi :) hepimiz pismişiz
hoşgeldin özgecim hadibeeee ayıp etmişşşş kim yazmışsa
selam hatunlar ben geldim.. aslında sabahtan beri bilg açık ama ben yazamadım bir türlü.. minnoşum çok mızırdandı bugün gittikçe nazlı oluyo yaa .. iki dakika yanından ayırmıyo beni dudak büzmeler hemen arkamdan ağlamalar.. bilg başında sabitde duramıyoz gezicez illaki..hareket sensörü mü vardır nedir hemen durunca anlıyo.. arabada bile kırmızı ışıkta durunca ağlıyo..şimdi babasına verdimde ben süt sağıyom..

ah hüsniyecim bazen aynısını bnm oğlumda yapıo korkuyom valla wc bile gidemiyom bazen de çok sakin oluyo...çözemedim

ama bizde altta kalmadık cümleten çemkirdik.. cevap bile yazamamış..onu buralardan da sürmek lazım ya neyse

zaten silinmiş o topik. cezasınıda kesmiş admin :))))))

saol aşkoş ne olsun enkaz olarak oturuyom...yarına bişim kalmasss...sen nasılsın?? çilek hastamı oldu okudum ama anlamadım...geçmiş olsun kıyamam ben onaaaaaaaa

ya canım hasta değil aslındada dün baya bi kustu ama bugün iyi şükür. paşam nasıl?

zaten silinmiş o topik. cezasınıda kesmiş admin :))))))

ya canım hasta değil aslındada dün baya bi kustu ama bugün iyi şükür. paşam nasıl?

hım neden oldu ki?? ama iyi olduğuna sevindim canım gelmiş geçmiş olsun inş.
paşam da yanımda oynaşıyoss bugün doyamadım oğluma insanlardan...

hoşgeldin özgecim hadibeeee ayıp etmişşşş kim yazmışsa

ah hüsniyecim bazen aynısını bnm oğlumda yapıo korkuyom valla wc bile gidemiyom bazen de çok sakin oluyo...çözemedim

evet ya günü gününe tutmuyo dün çok sakindi oyunlar oynadık.. kendi kendine uyudu uykusu geldiğinde ama bugün huzursuz neyi var çözemedim..uykusu var uyuyamıyo zorlanıyo.. ağrısı falan mı var acaba.. banyo yaptırdık bakalım belki rahatlar..

iyi teyzesi ellerinden öper:) halil ibrahim nasıl? bu arada oyuncaklar çok makbule gectı tulay aglıyor onlarla susturuyorum:)

Back
X