ben burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hediyemiz geldi bizimdeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohhh güle güle kullan canım.. nasıl gidiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hediyemiz geldi bizimdeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
demet güle güle kullanın hediyelerinizi
ohhh güle güle kullan canım.. nasıl gidiyo
bahar meryem siz adet oldunuz mu?bi olmayan ben mi kaldım yoksa
Günaydın kızlarr. Nabersiniz?
Ayy ben bugün pek neşelüyüm :))) sabah tartıldım 3 haftada 2 kilo vermişim iyimi bilmiyom ama :uhm: yinede çok hoşuma gitti hehehe
Çok iyi. Ben tartıya çıkmıyorum vallahi yemeği kesersem süt hiçten olmaz diye. 1 ay daha dombili gezeceğim.:roflol:
selam... cemaat bugün pek sessiz :)
özgecim kilo vermişsin pek güzel pek ala walla. ben 64 e indim çakıldım kaldım.gerçi bu kadar yemek yemeye almadıysam kilo demek yemezsem kilo verebilirim diye düşünüyorum :)) züğürt tesellisi ama napam. :)
ozgeeeem bende 1 kilo almisim ama ben bu aralar tatlilara bi dadandimki sorma gitsin
poooooof ama dun gece karar verdim 65 olana kadar tatli yassahhhh
baharcim napiyosuuuun geliyoruz di mi cumartesi
sana yazmistim ama okuyamamissindir belki dedim ki calisan insansin is ali efe ev derken zaten yoruluyorsun
sakin hazirlik yapma herkes gelirken yaninda yiyercek biseyler getirsin kimse yorulmadan yiyelim icelim
zaten maksat gorusmek deil mi ni dersiniz demistim ama kimseden ses cikmadi
ben kendi adima yiyecegimle geliyorum cumartesiii lülülülülülü
yaaa yine ayni yesen bile sonucta ise baslayinca daha cok yoruluyorsun gunduz iste calis aksam evde calis cocuk bak derken kilolar gitmeye baslar tabeeee
bende mart 15 e kadar boole dombili mi takilcam yohsam
ah benim ince düşünceli arkadaşım. yok siz hiç zahmet etmeyin ben hazırlıcam herşeyi babanem de yardım etcek. cuma akşamından hazırlıcam çoğunu zaten canım benim. siz kuzucukları getirin yeter. :)ozgeeeem bende 1 kilo almisim ama ben bu aralar tatlilara bi dadandimki sorma gitsin
sana yazmistim ama okuyamamissindir belki dedim ki calisan insansin is ali efe ev derken zaten yoruluyorsun
sakin hazirlik yapma herkes gelirken yaninda yiyercek biseyler getirsin kimse yorulmadan yiyelim icelim
canım ben çalışmaya başladım ama pek fark etmedi. emzirmeyi bırakınca azcık boğazımızı tutcaz o kaddaarr...yaaa yine ayni yesen bile sonucta ise baslayinca daha cok yoruluyorsun gunduz iste calis aksam evde calis cocuk bak derken kilolar gitmeye baslar tabeeee
bende mart 15 e kadar boole dombili mi takilcam yohsam
ozgeeeem bende 1 kilo almisim ama ben bu aralar tatlilara bi dadandimki sorma gitsin
öncelikle merhaba eylül anneleri
dün doktor kontrolümüz vardı ve meleğim 6,300 kg 66 cm de boyu var saolsun benim kayın validem canımı çok sıktı sanki bebeğim çok zayıfmış gibi basladı söylenmeye canımı çok sıktı hemde çokkkkkk sizce kilosu nasıl ?.....gerçekten zayıfmı( benden önce doğum yapan bir akrabamız var devamlı onunla beni kıyaslayıp duruyo bak onun bebeği nasıl diyip duruyo ...