• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

yaaa baharcim valla bak nolur ugrasma bir iki sey olsa yeterde artar bile hem dedigim gibi ben pasta alirim sen ona gore tatli yapma en azindan

emzirmeyi birakinca diyonda biz bu sipalari daha ne kadar emzircez her yerde 2 yas diyorlar 2 yasina kadar emerse rejim yapamicam dimek mi oluyior bu simdi aboooow
benim bademcik ameliyati olmam lazim ama emzirdigim icin olamiyorum onun icinde sutten kesmeyi beklicem ama bakalim nasil dayanicam
canım gerçekten zahmet etme ya. ben hazırlıcam kek börek elimden geldiğince.
canım bekleyelim 2 sene ne olcak o zevk yeter ya. boşver azcık kilomuz da kalıversin valla.
baharcim emine girmiyo ne zamandir sen en son konustun yaaa bi terslik yok di mi iyiler

yok canım izmitteler annesinin yanındalar. gelcek ctesye.

Ya arkadaşlar nolur kusura bakmayın ama bebeği şöyle kilolu olupta bu soruyu soran insanlara anlam veremiyorum. benim kızım dörtbuçuk aylık rdaha yeni 5,5 kilo oldu bi kere bile sorun etmedim kilosunu benim kızım zayıfmı demedim. senin ki daha gördüğüm kadarıyla 2,5 aylık ben olsam heralde aaa acaba neden bu kadar fazla kilolu diye düşünürdüm ki onada bişey demem çünkü anne sütüyle alınan kilo yürümeye başlayınca veriliyo. Yani gayet sağlıklı sıhhatli bebeğin kaynananın çenesini kapıyamıyo musun. ayrıca doktorunuz size persentil kağıdı vermiştir kaçıncı persentildesiniz görüyosundur ki eminim önden önden gidiyosunuzdur :)

zayıf olarak kabul etmiyorum konuyu yanlış anlattım galiba kusura bakmayın kayınvalidem diğer çocuklarla kıyaslıyo dedim o sorunu paylaşmak istedim evet kahretsinki kayınvalidemi susturamıyorum ve bu yüzden de çok sorunlar yasıyorum .... :((

öncelikle merhaba eylül anneleri
dün doktor kontrolümüz vardı ve meleğim 6,300 kg 66 cm de boyu var saolsun benim kayın validem canımı çok sıktı sanki bebeğim çok zayıfmış gibi basladı söylenmeye canımı çok sıktı hemde çokkkkkk sizce kilosu nasıl ?.....gerçekten zayıfmı :(( benden önce doğum yapan bir akrabamız var devamlı onunla beni kıyaslayıp duruyo bak onun bebeği nasıl diyip duruyo ...
bence de kıyaslama yapmak çok saçma. ayrıca kilosu da gayet iyi. bebeğin çok kilolu olması iyi demek anlamına gelmiyor ki. sen herkese kulağını tıka bence canım..
çok haklısın ebrucum ben de zaten kafaya koymuştum kekti börekti muhakkak birşey yapıcam getiricem inşallah..
canım saolasın hiç zahmet etmeyin bak nerelerden kalkıp geliyorsunuz evime o bana yeter canım arkadaşlarım. benim burda kimsem yok ilk defa böyle misafir ağırlıcam o mutluluk bana yetiyor gerçekten.
Ya bu arada herkese günaydın tünaydın karışımı bişey. valla yeni kalkmadık haaa bibuçuk saat oluyo :) off bugün iki gündür karnımda acayip bi sancı var böyle dikişimi mi üşüttüüüm yoksa hastalancamda hastalanamıyor muyum yoksaaaa hamileyimde o mudur deeeeermişim :P Ay Allaaaah korusun ya :)
aman diyim tubacım direğe toslamayın :)))

zayıf olarak kabul etmiyorum konuyu yanlış anlattım galiba kusura bakmayın kayınvalidem diğer çocuklarla kıyaslıyo dedim o sorunu paylaşmak istedim evet kahretsinki kayınvalidemi susturamıyorum ve bu yüzden de çok sorunlar yasıyorum .... :((

canım zayıf kabul etmiyosun anlıyorum ama bak yinede onun söylediklerinden içine bir kurt düşmüş anladın mı. Hiç takma bile kafana bu soruyo sorman bile gereksiz Maşallah süper gelişim gösteriyo oğlun kilosu boyu herşey harika.. Kayınvalidenin ki alışılagelmiş cahillik göstergesi işte rutin yani.. sende doktoru çok iyi dedi de geç. ben obez bi çocuk istemiyorum de geç...

dün doktor kontrolümüz vardı ve meleğim 6,300 kg 66 cm de boyu var saolsun benim kayın validem canımı çok sıktı sanki bebeğim çok zayıfmış gibi basladı söylenmeye canımı çok sıktı hemde çokkkkkk sizce kilosu nasıl ?.....gerçekten zayıfmı :(( benden önce doğum yapan bir akrabamız var devamlı onunla beni kıyaslayıp duruyo bak onun bebeği nasıl diyip duruyo ...

ya canım başlıycam senin kaynanana ne öküzmüş ya.
durama şimdi dinleyince beni bidaha onuu kaale almazsın
Geçen gün kaynanamla ufak oğlunun resimlerine bakıyoruz tombiş bir bebekmş ben görünce maşşalla dedim bana ne dedi biliyor musun hala gülüyorum burda iki aylık ve 11 kilo 2aylık bebek 11 kilo YALAN sırf incitmek ve kalp kırmakiçinsöyledi şimdi sen bana 2 aylk bebek 11 kilo dersen ben tabi fesatlık yaparım neden yalan söylüyorsun neyi ispatlamya çalışıyorsun...
Canım bebeğinin boyu bana uzun gib geldi bu yüzden dolu dolu gözükmeyebilr.Doktorun sana sorun yok dediyse dinleme onu
Doktorum bana kaynanamın yanında mamayı çöpe at sütün yetiyor dedi daha kapıdan çıkar çıkmaz bana sen doktoru dnleme mama ver dedi pöff sıkıldım bu kaynanalardan..

Ah baharııım ne tatlısın. valla keşke bende istanbulda otursamda bende sizi evimde misafir etsem. neyse belki bigün bi minibüs tutar bize gelirsiniz.. :) Aaaa bak bunu yaza yapalım çok iyi fikir hatta şöyle olsun ben ayarlıyım bi araba size doğanın doğum gününe gelin seneye yaza :)

canım zayıf kabul etmiyosun anlıyorum ama bak yinede onun söylediklerinden içine bir kurt düşmüş anladın mı. Hiç takma bile kafana bu soruyo sorman bile gereksiz Maşallah süper gelişim gösteriyo oğlun kilosu boyu herşey harika.. Kayınvalidenin ki alışılagelmiş cahillik göstergesi işte rutin yani.. sende doktoru çok iyi dedi de geç. ben obez bi çocuk istemiyorum de geç...

tesekkürler yorumun için karakterim kötü pireyi deve yaparım ben ufak seyleri sorun yaparım bencede hata yaptım size kilosu iyimi derken bana göre gereksiz di bence :utangac:

Canım gayet iyi kilosu boşver sen dinleme kaynananı yahuuuuuuu

Ya bu arada herkese günaydın tünaydın karışımı bişey. valla yeni kalkmadık haaa bibuçuk saat oluyo :) off bugün iki gündür karnımda acayip bi sancı var böyle dikişimi mi üşüttüüüm yoksa hastalancamda hastalanamıyor muyum yoksaaaa hamileyimde o mudur deeeeermişim :P Ay Allaaaah korusun ya :)

Selam canımmm. Kısım bigün hakkaten hamile kalıcan bak 30 kere falan söledin heralde kaydirigubbakcemile3

Geçen gün kaynanamla ufak oğlunun resimlerine bakıyoruz tombiş bir bebekmş ben görünce maşşalla dedim bana ne dedi biliyor musun hala gülüyorum burda iki aylık ve 11 kilo 2aylık bebek 11 kilo YALAN sırf incitmek ve kalp kırmakiçinsöyledi şimdi sen bana 2 aylk bebek 11 kilo dersen ben tabi fesatlık yaparım neden yalan söylüyorsun neyi ispatlamya çalışıyorsun...
Canım bebeğinin boyu bana uzun gib geldi bu yüzden dolu dolu gözükmeyebilr.Doktorun sana sorun yok dediyse dinleme onu
Doktorum bana kaynanamın yanında mamayı çöpe at sütün yetiyor dedi daha kapıdan çıkar çıkmaz bana sen doktoru dnleme mama ver dedi pöff sıkıldım bu kaynanalardan..

Amanın amma abartmış 11 kilo mu :))

ay allahım lafa bak yaa 2 aylık 11 kilo bebeğin varsa ya bunu sen 10 kilo doğurdun yada ayda 6-7 kilo aldı.. Ne cahillik yaaa. O zaman senin bebeğimde varmış bi anormallik anne diyeydin :) bide nasıl gurur duyuyolar yaa. şimdi eskiden millet bana zayıfsın derdi şimdi kızıma aaa zayıfmış diyolar. bende tanıdık olsun tanıdık olmasın eee size ne bundan peki diyorum.. Ciciannesi misin nesin yani ne hakla yorum yapıyosun sıfatın ne? sıfatsız gerzekler.

valla tugbacim geliriz cokta super olur
bahardan sonraki bulusmayi ben kaptim ona gore
bi dahaki sefere bende bulusuyoruz
tugbacim sizede zor olmaz kopruyu gecip avrupa yakasina girdiniz mi kemerburgaz girisi geliyo hemen valla bekliyorum

baharcim bu arada sen adres bilgilerini bi arabizlen paylasiver ozelden bi tarif felan varsa google mapten felan onuda gonderiveeer olar mi

Ah baharııım ne tatlısın. valla keşke bende istanbulda otursamda bende sizi evimde misafir etsem. neyse belki bigün bi minibüs tutar bize gelirsiniz.. :) Aaaa bak bunu yaza yapalım çok iyi fikir hatta şöyle olsun ben ayarlıyım bi araba size doğanın doğum gününe gelin seneye yaza :)

walla ne güzel toplanıp dururuz yollar mesafeler bizi ayıramazzzzz :) geliriz tabi ya gelmez miyiz. biz burdan toparlanırız atlarız bi arabaya izmit uzak yer mi anacım ne olcak :)

tugbaaaa sen cok demeye basladin acaba hamilemiyim diyeeee noluyo ordaaaa
biz daha siftahi yeni yaptik valla

hayırlı olsun ebrucum iyi sabretmişsiniz kız :) valla her ay diyorum yok bu ay kesin dikkatli olcam bişeyler kullancaz diye ama yok yok yok.. hatta bi ay yapmamaya bile karar vermiştim ama olmuyooo :( neyse yaa on kere daha söylemiyim valla bu stres öldürecek beni. altı aylık olsun direk başlıcam hapa.

tugbacim sizede zor olmaz kopruyu gecip avrupa yakasina girdiniz mi kemerburgaz girisi geliyo hemen valla bekliyorum

baharcim bu arada sen adres bilgilerini bi arabizlen paylasiver ozelden bi tarif felan varsa google mapten felan onuda gonderiveeer olar mi

hehheh ne anlarım ya ben google map falan :) kendinizi manisaya hoşgeldiniz tabelası önünde bulursunuz ben tarif edersem walla :DDD

msn yokmu canım senin ya?

Aaa ne güzel kemerburgaza hep gitmek istemişimdir zaten çok güzelmiş oralar diye duymuştum.. Tamam valla yaa ne ki istanbul şuracık :) istanbul annesi oldum gitti.

Ben anlatıyorum ebrucum caminin orası :P

Canım gayet iyi kilosu boşver sen dinleme kaynananı yahuuuuuuu

Selam canımmm. Kısım bigün hakkaten hamile kalıcan bak 30 kere falan söledin heralde kaydirigubbakcemile3

Amanın amma abartmış 11 kilo mu :))
Ya valla hala gülüyorum içeri salona girdim kayınpederimin yanında dedim ki ayy fatih 2 aylıkken 11 kiloymuş kayınpederim kaynanama saçmalama orda 6 aylıktır dedi.O hala idda ediyor 2 aylıktı diye.Görsen bide bir müslüman hoca ikiside namzlı niyazlı ama sen gel yalan söyle.

tesekkürler yorumun için karakterim kötü pireyi deve yaparım ben ufak seyleri sorun yaparım bencede hata yaptım size kilosu iyimi derken bana göre gereksiz di bence :utangac:

ah canım benim ne demek sen üzülme yeterki sen canını sıkma.. yoksa biz azcık kayınvalidene saydırıp rahatlamışız dert değil :)

selam kızlarrrrr nasılsınız biz aşıdan geldik dr un verdiği şurubu içirdim kustu yavrucum bende nurofen fitil koydum bu seferde kakasını yaptı hehe inşallah ateşi çıkmaz yavrumun pişt kızlar bende istiyom kek pasta:hulya:

hayırlı olsun ebrucum iyi sabretmişsiniz kız :) valla her ay diyorum yok bu ay kesin dikkatli olcam bişeyler kullancaz diye ama yok yok yok.. hatta bi ay yapmamaya bile karar vermiştim ama olmuyooo :( neyse yaa on kere daha söylemiyim valla bu stres öldürecek beni. altı aylık olsun direk başlıcam hapa.

Görende sni cahal zannetçek hiç mi hiç korunmuyorsun anacım ..
sen bebekleri pek sevdin galiba...

Back
X