Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrrrr nasılsınız biz aşıdan geldik dr un verdiği şurubu içirdim kustu yavrucum bende nurofen fitil koydum bu seferde kakasını yaptı hehe inşallah ateşi çıkmaz yavrumun pişt kızlar bende istiyom kek pasta:hulya:
Bana yardımcı olurmusun
Dün üye oldum ve hiç bişey yapamıyorum. Ne güzel sizler arkadaş olmuşsunuz. Bense sadece okuyorum tüm yazdıklaırnızı
Ahh canım kıyamam geçmiş olsunnn
buyrunuzzz
Dün üye oldum ve hiç bişey yapamıyorum. Ne güzel sizler arkadaş olmuşsunuz. Bense sadece okuyorum tüm yazdıklaırnızı
ececim geçmiş olsun canım. ateşi çıkmaz inş kuzucuğun.
ya bu fitil koymak gerekse biz ailecek apışıp kalcaz.dün babaneme diyom sen fitil verebilirmisin yok diyo, eşim zaten hiç yapamaz ben deseniz kaçar giderim... 3 susaklar bir fitil atamıcez yani :)))
ececim geçmiş olsun canım. ateşi çıkmaz inş kuzucuğun.
ya bu fitil koymak gerekse biz ailecek apışıp kalcaz.dün babaneme diyom sen fitil verebilirmisin yok diyo, eşim zaten hiç yapamaz ben deseniz kaçar giderim... 3 susaklar bir fitil atamıcez yani :)))
hg cnm aramıza sende katıl cnm kızlar sagolsun çok iyi arkadaşlar kaynaşırsın hemenopuyorumnanaktan
bu arada hamilelikten önce kalan kötü bir alışkanlığım var sigara ...sanki onu içince stresim gidiyo psikolojikkkk hamileyken ne güzel bırakmıştım ama sorunlar yeniden baslattı..(
Canım yazıyorsun işte.resim falan mı eklemek istiyorsun.Bu sitede çok vakit geçiriyorum ama hiç bişey yapamıyorum:a015:
selam güzellerrr nasılsınızzzz karma 2aşısını oldunuz dimi nasıl varmı agrısı minişin geçmiş olsunnn
ahaaaaaa bende bunu sorcaktım ya sigara içen varmı diye? ama sütüne geçiyor cnm bnm en azından 6 aylık olana kadar tutsaydın kendini
bu dönemde içilen sigara için hiçbir haklı mazeret olamaz bence. ben hamileliğimden önce günde 1 paket içerdim hayatta bırakamam derdim. gecenin bir vakti çıkıp açık tekel bayi aramışlığım vardır.hamileliğimde sadece bi iki tane içmişimdir onu da içime çekemedim hiçbir zaman. şuan aklıma bile gelmiyor.bu arada hamilelikten önce kalan kötü bir alışkanlığım var sigara ...sanki onu içince stresim gidiyo psikolojikkkk hamileyken ne güzel bırakmıştım ama sorunlar yeniden baslattı..(
canım iş başa düşecek belli zaten ya. aman ateşi çıkmasın ben de fitil vermiyim ya.baharcım zaten yarısını veriyosun fitilin şöyle poposuna azcık bastırdım ben hooop gitti içeri hiç anlamadı bile doğa ağlamadıda verirsin yani merak etme gözünde büyütme.. bide aslında fitil ateşi çıktıktan sonra veriliyo diye biliyorum kız kutu kutu pense dicem ayıp olcak ama unuttum adınıözür dilerim. canım çıkarsa verirsin. bizimki çıktı hemen verdik yarım saatte düştü bidaha çıkmadı. ama dikkat yani bu dördüncü ay aşıları yapıyo ateş..
yerim ben onun dötünü yaaaa... kıyamam...sağol baharım fitil koymak çok kolay tatlım canı yanmıyo merak etme ama bizimki dün kakasını yapmamıştı bugün fitili daha değdirince pıtır pıtır çıkardı yavrucumkaydirigubbakcemile3
evet zeytinyağı mantıklı ya.Bende İlk fİtİl denememde bayaa zorlanmıŞtım ama kabızlık sorunu olunca ÖĞrendİm ben hafİf zeytİnyaĞıda sÜrÜyom fİtİle daha kolay oluyor hem zeytİnyaĞı kabızada İyİ gelİyo