• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

bu dönemde içilen sigara için hiçbir haklı mazeret olamaz bence. ben hamileliğimden önce günde 1 paket içerdim hayatta bırakamam derdim. gecenin bir vakti çıkıp açık tekel bayi aramışlığım vardır.hamileliğimde sadece bi iki tane içmişimdir onu da içime çekemedim hiçbir zaman. şuan aklıma bile gelmiyor.

biliyorum hiç bir mazereti olmaz demekki iradem hamilelikte güçlüydü...:çok üzgünüm:

tutamadım hamileyken sabrettim ama doğumdan sonra olmadı sigara süte geçiyo biliyorum ama doktor kontrollerinde sorun çıkmadı su ana kadar insallah çıkmazda ...:çok üzgünüm:

bende hamilelikten önce 1 paket içerdim. ne zamanki öğrendim bitti benim için. doktor kontrolunde sorun çıkmamış olabilir ama bu onun etkilenmediği anlamına gelmez bence hayatım. keşke hiç içmesen. sadece bebeğine değil kendinede çok zararlı.

bu dönemde içilen sigara için hiçbir haklı mazeret olamaz bence. ben hamileliğimden önce günde 1 paket içerdim hayatta bırakamam derdim. gecenin bir vakti çıkıp açık tekel bayi aramışlığım vardır.hamileliğimde sadece bi iki tane içmişimdir onu da içime çekemedim hiçbir zaman. şuan aklıma bile gelmiyor.

biliyorum hiç bir mazereti olmaz demekki iradem hamilelikte güçlüydü...:çok üzgünüm:

Goggle şöyle bir yaz istersen emziren annenin sigara içmesi oradakileri oku bakalım hamilelikte ki gibi iraden kuvvetleniyor mu kuvvetlenmiyor mu..

hatta fitil dediniz aklıma geldi ya oğluşum yine pazardan beri kakasını yapmıyor bugün yine fitile müracat edecem mecburen akşama kadar yapsa bari..

bende hamilelikten önce 1 paket içerdim. ne zamanki öğrendim bitti benim için. doktor kontrolunde sorun çıkmamış olabilir ama bu onun etkilenmediği anlamına gelmez bence hayatım. keşke hiç içmesen. sadece bebeğine değil kendinede çok zararlı.

özgem sana katılıyorum canım ya. hatta bazen diyorum ki keşke hiç içmeseymişim. ama nerden dönsek kardır. bebeğimi nasıl kucaklıyım o kokuyla. ya da oğlum büyüdüğünde ona sigara içmemesi gerektiğini nasıl anlatayım kendim içiyorken dimi ama. benim için de bitmiştir. kokusuna bile tahammülüm yok zaten

Merhaba
Bebeğinizle ilgili resim falan ekleyebiliyormuyuz?
:sm_confused:

evet canım kullanıcı panalini tıkla yukardan orda avatar resmi var ordan ayarla mesajlara eklemek içinde bize cevap yazarken orda gelişmiş cevabı tıkla ataç resmini tıkla ordan yükle fakat boyutların uygun olması lazım söyleyene bak dimi hehehe:roflol:

günaydın kızlar...

beren in gece uykuları beni hala inanılmaz yoruyor ve bu ara emziğini elinle itip sürekli parmak hatta elini ağzına sokuo işi abartıp boğazına kadar götürüp öğürüo salyalar epey fazla tapi ama bu el emmeye alışmasından çook korkuyorumm yaa

özgem sana katılıyorum canım ya. hatta bazen diyorum ki keşke hiç içmeseymişim. ama nerden dönsek kardır. bebeğimi nasıl kucaklıyım o kokuyla. ya da oğlum büyüdüğünde ona sigara içmemesi gerektiğini nasıl anlatayım kendim içiyorken dimi ama. benim için de bitmiştir. kokusuna bile tahammülüm yok zaten

eferim kız gözüme girdin bak baya iradelisin demekkialkisalkisalkis

Back
X