• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar...

beren in gece uykuları beni hala inanılmaz yoruyor ve bu ara emziğini elinle itip sürekli parmak hatta elini ağzına sokuo işi abartıp boğazına kadar götürüp öğürüo salyalar epey fazla tapi ama bu el emmeye alışmasından çook korkuyorumm yaa

hoşgeldin canım ama günaydın vakti geçti beah :)))
bzimki de emiyor elini cokcok. memeyi emiyo üstüne elini emiyor tatlı niyetine sanırım :D

kızlar ya siz başka topicleride mi takip ediyosun bazıyorum binlerce mesaj ben niye atamıyorumo kadar hala 570 deyim.. artık herşeye yorum yazcam dermişim eheh.

özgem sana katılıyorum canım ya. hatta bazen diyorum ki keşke hiç içmeseymişim. ama nerden dönsek kardır. bebeğimi nasıl kucaklıyım o kokuyla. ya da oğlum büyüdüğünde ona sigara içmemesi gerektiğini nasıl anlatayım kendim içiyorken dimi ama. benim için de bitmiştir. kokusuna bile tahammülüm yok zaten

Aynen canım kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar...

beren in gece uykuları beni hala inanılmaz yoruyor ve bu ara emziğini elinle itip sürekli parmak hatta elini ağzına sokuo işi abartıp boğazına kadar götürüp öğürüo salyalar epey fazla tapi ama bu el emmeye alışmasından çook korkuyorumm yaa

Canım el emmeye alışmaz merak etme. Geçicek bunlar bir süre sonra. Benim kızda aynı. kendi eli yetmiyor bizimkilere saldırıyo artık :)

canım irade yapacak bir durum yok. allahım bana o canı emanet etmişse kendi keyfim için zehirleyemem...

helal be valla baharım... Benim komşum var öyle pipirikli ki yani çocuğunun hala poposunu beş aylık oldu pamuk suyla siliyo o kadar diyim size iyi bakıyo ama sigara içiyo.. valla arkadaş ben ne popoyu pamukla silerim nede yanisigara içerim onun zararı beşbinkere katlıyodur popoyu pamukla silmeyi :P:tomato:

selam kızlar
istanbul buluşması bu cumartesimi yav bilsem söz vermezdim eski arkadaşlarla rakı balık yapıciiiz ya yine olmadı ne bahtsız karıyım bi türlü tutturamıyorum

helal be valla baharım... Benim komşum var öyle pipirikli ki yani çocuğunun hala poposunu beş aylık oldu pamuk suyla siliyo o kadar diyim size iyi bakıyo ama sigara içiyo.. valla arkadaş ben ne popoyu pamukla silerim nede yanisigara içerim onun zararı beşbinkere katlıyodur popoyu pamukla silmeyi :P:tomato:

canım bide şu model var 2 yaşındaki bebeyi emziriyo üstüne sigara içiyo üstüne bana nispet yapıyo ulan o sütün o çocuğa yarardan çok zararı var beeee

Back
X