Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rejim mi yapiyomus ozgeee yoksa senin kiz
peki napiyosun oglen emmeyince sagip mi birakiyorsun canim
ne bileyim canım ya rejimmi yapıyo napıyo?
valla ben 13.30 a kadar cebelleşiyorum onu emzirmek için. 2 oyun yapıyorum 1 meme tıkıyorum ağzına. bir bakıyorum saat geçmiş benim gitme vaktim gelmiş. Sağamadan çıkmak zorunda kalıyorum evden. Sütler benle geri ofise geliyo :) akşam ama deli gibi saldırıyo
canım iş yerin de sağamıyor musun hani çekilebileceğin biryer.sağmazsan ne olur biliyorsundur..
ben geldim :gitme:
ben geldim :gitme:
özgecim benimkide öyle beni sen rahatlatmıştın geçici bi dönem diye üzülme annesi acıkınca emer
arkadaşlar faceden davet yolladım biri beni eklesin yahuuuuuu
selaaaaaaaaaaaaaammmm herkes iyidir inş.
selaaaaaaaaaaaaaammmm herkes iyidir inş.
şifa olsun canımmmm aşınızmerhaba canım biz aşı olduk bakalım şimdilik iyi gibiyiz siz nasılsınızzzzzz
hojgeldin canım opuyorumnanaktan
Evet cnm öle yapcem artık zorlamıcam napiim. eve gidince sütümü sağarım emmesin zilloş hıh :umursamaz:
hojgeldin canımm sende mucuk opuyorumnanaktan
şifa olsun canımmmm aşınız
hoşbulduk canlarım ama her an kaçabilirim oğlum çok huysuz bugün hep kucağmda durmak istiyo sabah yıkadım rahatlasın die ama nerdeee suratı sirke satıyo...nedense
gazı mı var acaba???
aman ya ne anlasam nerden başlasam bilmiom ki ek şu kelime yeterlimi bilmiorm geçen gün herkez kynanasından şikayetçiydi ya öpünde başınıza koyun kynana gibi ananız olsa napardınız kimbilirözgem karar verdim gidicem evime bcm.. teyzemi çağırcam gelsin bi hafta kalsın...
nihal ctesi günü alırım ben senin hüznünü bacımmmmm...