• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ya nihal lütfen düzel gülmek sana yakışıyorrrr...tam meseleyi bilmiyorum ama sen üstesinden gelirsin eminimmmmm canım

evet nihal sen gel cumartesi biz senin neseni yerine getiririz
hic bir seyi takma dicem mumkun deil tabi
annem bana yardima hic gelmedi cok yalniz kaldim bu surecte ama bazende iyi oldu basim agrimadi diyorum valla sizleri gordukce

offf bu sallanan zımbırtıda uyumasıda beni rahatsız ediyo yerinde uyumuyo kesinlikle yanımda sallana sallana 2 saat uyuyo iki büklüm biraz sakinleşse yavaştan yatağına alıştırcam ama şu ara uykuyu alamadımmı çığlık basıyo sıpa korkumdan dokunmuyorum

bizimki su an su playskoolun oyuncagiyla oynuyor hani hilalinde aldigi
ama bikip aglamasi yakindir

bu aksam bizim sirkettekiler bolum yemegi icin disari cikiyorlarmis benide cagirdilar
bi terslik olmazsa alis erken uyudugu icin giderim insallah
banada degisiklik olur

valla ebru banada pek kimse gelmedi ama iyi oldu ya hemen adapte oldum arda sevmeye geliyolar falan yetiyo bana oldum bittim severim yalnızlığı

offf bu sallanan zımbırtıda uyumasıda beni rahatsız ediyo yerinde uyumuyo kesinlikle yanımda sallana sallana 2 saat uyuyo iki büklüm biraz sakinleşse yavaştan yatağına alıştırcam ama şu ara uykuyu alamadımmı çığlık basıyo sıpa korkumdan dokunmuyorum

nerde rahat ediyosa orda uyusun tatlım dr lar bile uyumayınca arabayla gezdirip uyutun diyolar

gulnazcim bizimkide onda hic uyumuyor agliyor illa alip yatagina yatircaksin
ama tabi bu kesinlikle bbebekle alakali basindan beri boyleydi ben bisey yapmadim yani
acaba nasil alistirabilirsin yatagina yaw
ayakta emzirip uyutsan sonra usulca yatagina biraksan uyanir mi acaba

bu aksam bizim sirkettekiler bolum yemegi icin disari cikiyorlarmis benide cagirdilar
banada degisiklik olur

bencede çık canım değişiklik iyi oluyo tabi aklın evde kalıyo o ayrı mesele

banada degisiklik olur

nasıl bi oyuncak yaaa ben oyun halısını alıcam dün çıkmışken alalım dedik bulamadık inşallah oyalanır

canım çıkarsın noolcak uyansa bile artık büyüdüler bende cumartesi bırakıcam kayınvaldeme akşam çıkmayalı çok oldu heycanlıyım resmen ne giysem ne sürsem planlıyorum şimdiden

gulnazcim bizimkide onda hic uyumuyor agliyor illa alip yatagina yatircaksin
ama tabi bu kesinlikle bbebekle alakali basindan beri boyleydi ben bisey yapmadim yani
acaba nasil alistirabilirsin yatagina yaw
ayakta emzirip uyutsan sonra usulca yatagina biraksan uyanir mi acaba

ebru deli gibi uykusu oluyo sabaları masustan beşiğine koyuyorum kıvranıyo resmen geçende arabasında uyttum 10 dakka sürdü şimdi çokda uğraşmıyorum kolik hallari yeni geçti zaten birazdaha rahatlasın ben bilirim yapıcamı

oohhh ebrucum benim için gez, havayı çek içine valla kapandık eve bizde
uyuyor benim oğlumda ama her an uyanabilir
ben de hep yanlızdım doğumdan sonra ilk günler zor gelsede şimdi iyiki yanlızmışım diyorumm
gülnazcım bizimki onu gece yapıyo iki büklüm uyuyo yatağına alıyom açıo göslerini beni deli ediyoo

Back
X