• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

oohhh ebrucum benim için gez, havayı çek içine valla kapandık eve bizde
uyuyor benim oğlumda ama her an uyanabilir
ben de hep yanlızdım doğumdan sonra ilk günler zor gelsede şimdi iyiki yanlızmışım diyorumm
gülnazcım bizimki onu gece yapıyo iki büklüm uyuyo yatağına alıyom açıo göslerini beni deli ediyoo

aman aman gece uykumuz pek derin yemek veriim diyorum takla atıyorum banamısın demiyo çocuk yaaa bayılmış gibi ama gündüz uykusuda tam tilki uykusu yaaa neyse şükür napalım uyuyolar yaaa sonuçta nasılsın sen görüşemedik ne zamandır canım

oy oyyy... gel öpem ggelllll :)
kız senin hüznünü rakı balık alıcak zaten biz meze oluruz yanına ancak kaydirigubbakcemile3

amaaan içemediğim rakı nasıl alcakki ama havam dağılır hakkaten yaaaa acayip sıkıldımm

kimse beni eklemedi küstüm bende size gidiyom işteeee:sinifsinif::gitme:

eylül annelinemi istek gönderdin onaysa dilek kabul eder onu

bahar sizdemi buluşma kızzzz kozyatağındamıydın ayy bostancıda kayınvalidem anam gündüzde çıkarsam tam yüzsüzlük olur yaaaaa hahaha gerçi minnoşumuda getiricem du kocamla konuşiiim yaaa

hamdolsun gülnazcım ne oldun sağlımız iyi daha ne ....zaten diğerleri b...kkk gelen giden bitmiyor ev durmadan batıyo mutfaktan çıkamıyorum valla emine beder gibi oldum yafffff sen nassan benim japon çocuğum nassı çok tatlı yaaaaaaa yerim ben onuuu

bahar sizdemi buluşma kızzzz kozyatağındamıydın ayy bostancıda kayınvalidem anam gündüzde çıkarsam tam yüzsüzlük olur yaaaaa hahaha gerçi minnoşumuda getiricem du kocamla konuşiiim yaaa

heh bacım şöyle yola gel... bostancıya çok yakın canım ben sana özelden tarif ederim he dersen...

kızlar hepiciinizi çoooookkk seviorummm baharım benim koca çalışcakkkmışşş kim alcak beniii :(

hamdolsun gülnazcım ne oldun sağlımız iyi daha ne ....zaten diğerleri b...kkk gelen giden bitmiyor ev durmadan batıyo mutfaktan çıkamıyorum valla emine beder gibi oldum yafffff sen nassan benim japon çocuğum nassı çok tatlı yaaaaaaa yerim ben onuuu

canım benim kıyamam sana senin misafirlerde çocuk askere gidene kadar gelecekler heralde yardım eden birisi varmı yanında

Back
X