canım benim kıyamam sana senin misafirlerde çocuk askere gidene kadar gelecekler heralde yardım eden birisi varmı yanında
yok canım yaaa nerdeeee heptek hepyek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim kıyamam sana senin misafirlerde çocuk askere gidene kadar gelecekler heralde yardım eden birisi varmı yanında
4-5 gün de bir yaptırıom ben rahatlıyo tam haftayı beklemiyorumhb
oğluşa banyo yaptırmuşşın sıhatler olsun.ben kızı yıkamaya korkuyorum hasta olucak diye.haftada 1 yaptırıyorum ne yapim.
selam kızlarr
nihal canıkm ebru da karşıdan gelcek bi görüşün istersen. betül de o taraftan geliyo.
canım özelden ebrunun telini atayım görüşün o da arabayla gelicek sanırsam.:gitme::gitme::gitme: benide alsnlarrrrr :gitme::gitme::gitme:
alıyım dünürrr aşkolsun kaydirigubbakcemilebenide alın uleyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
ne bileyim canım ya rejimmi yapıyo napıyo?
valla ben 13.30 a kadar cebelleşiyorum onu emzirmek için. 2 oyun yapıyorum 1 meme tıkıyorum ağzına. bir bakıyorum saat geçmiş benim gitme vaktim gelmiş. Sağamadan çıkmak zorunda kalıyorum evden. Sütler benle geri ofise geliyo :) akşam ama deli gibi saldırıyo
kızlar benim kızın
gözzleri capaklanıyor üşüttü herhalde.annamıyorumki nasıl üşütüyor
kızlar benim kızın
gözzleri capaklanıyor üşüttü herhalde.annamıyorumki nasıl üşütüyor
cnm üşütmekten olmuo genelde mikrop kapmasından oluo benim oğlumun da olmuştu ıılık temiz su vede pamukla silicen bide ılık çayla bize ii geldi umarım sanada gelir
bahar bi konuşiim kocamlan işmiş yoksa olur valla hemde süper olur
walla çok sevinirim ya hepimiz birarada ne güzel...bahar bi konuşiim kocamlan işmiş yoksa olur valla hemde süper olur
canım ctesi evden çıkarken arasan eşim de tarif etse eşine daha güzel olma mı? şimdik ben tarif ederim de siz kendinizi nerde bulursunuz onu bilemiyom kaydirigubbakcemile3 beeeen buraların yabancısıyam gurbaaaannbahaaar banada ozelden at adresi tarifi yoksa gelemeeeeem
sabahtan beri 2-3 ker ılk su pamuk temizliyrm.bakalım eger gecmesse dr gidicez.