2009 Eylül Anneleri

galiba bizdeki de o yürüteçten ama arka tekerlekleri dönmüyor dimi
çok kısıtlı oluyor hareketleri
sadece öne ve yana gidiyor geri dönebilmesi için bissürü manevra yapmak gerekiyor
acaba bir püf noktası var da biz mi bilmiyoruz CADIARZU

ben cıkardım ama o alt kısımları evımızde merdıven olmadıgı ıcın cunku halının ustunde hareket edemıyordu yurutecle

bizimkilerde öle küçük ve tombiş (yerim o ayakları yaaa) demekki bizde bulamayacaz ayakkabı

şu her türlü bebek eşyası satan bebek mağazaları var ya
onlarda altı ve etrafı deri olan çoraplar var
onlardan giydiriyorum ben
hem çok yüumuşak
aa hatta geçen gün lcw de de gördüm
10 lira gibi bişey

gulaycim babasini o kadar uzun sure ali uzerinde hakimiyet kurabilecegini sanmiyorum
bence max ilkokulda felan kopar bu yemek isi :)
alinin ayaklarinin ustude cok tombik simdi 19 numara ayakkabi aldim anca girdi ustu

şu her türlü bebek eşyası satan bebek mağazaları var ya
onlarda altı ve etrafı deri olan çoraplar var
onlardan giydiriyorum ben
hem çok yüumuşak
aa hatta geçen gün lcw de de gördüm
10 lira gibi bişey

bebek çarık ları onlar ısmı oyle gecıyo.bende onlardan aldım dısarı cıkınca onları gıydırıyorum.yumusacık ve sıcak tutuyor.

istanbulda oturan arkadaşlar ekoorganik var beylükdüzünde ben netten sipariş veriyorum, isterseniz siz de bakailirsiniz. çok güzel ürünler var.

ben de işte o çarıklardan giydiriyorum 16 numarasını giyiyor hala da büyük geliyo kızıma...

ebrusum sevindim, yoksa şimdiden kız tarafı olarak gözümüz korktu :)

bu arada hani soya lesitininden bahsedilmişti ya çubuk kraker de bile var, demekki hayatımızın içine işlemiş...

rüzgar biraz grip gibiydi, burnu akıyordu, annemler birazdan işyerime getirecekle rüzgarı, kurumumuzun çocuk doktoruna götürecez....

evet evet eşim ha tavuk ha balık yemişsiniz diyor çünkü çiftlik balıklarını tavuk yemiyle besliyorlarmış.. ebrucum mersine gelirseniz bir gün, ve bizde mersinde olursak denk gelirse davet etmek isteriz.... eşim size en taze balıkları yedirir.... yarım saat önce avlanmış....

o kadar cok gelmek istiyorum ki gulaycim
insallah mersin olmadi ankara (bu daha mumkun gorunuyor kisa vadede) gorusup yuz yuze tanisiriz :))
biliyorsun esimde mersinli ve bu yaz kismetse oralari gezmek alisi ordaki buyuk halalari ve amcalariyla tanistirmak istiyoruz

gulay bı sey sormak ıstıyorum aoç nın pekmez ve tahını ne ne kadar guvenebılırım.organık mıdır orda uretılen urunler?

bende ekoorganıkten sıparıs verıcem buralara kargoları var mıdır bılemıyorum arıyıp tlf ıle sorucam.fakat burda sadece aoç nın urunlerını satan magaza actılar.ne kadar guvenebılırım bılmıyorum.

yaaa bi zamanlar gobeklerimizin fotolarini cekip koyuyorduk simdi neler yaziyoruz
zaman ne cabuk gecip gidiyor kizlar

gamma deniz napti acaba
hamilelik sonrasi hic haber alamadik di mi ondan

gülaycım bu soyalesitini olayını bebelac(milupa aynı zamanda) ve hippin yetkilileri ile görüştüm karfur da standta. zaten kocaman GDO içermez yazıyordu. dedim soya lesitini var. dedi ki avrupada üretilen soyada gdo olamaz yasalar gereği dedi. amerikadan gelen soyalarda olur dedi ki mamalarda gdo lu ürün kullanımı yine AB uyum yasalarına göre yasak dedi. tüm markaları içiniz rahat olarak tüketebilirsiniz dedi. şimdi ben bu işin direkt içinde olduğumdan (yurtdışından soya, mısır ithalatı ve organik sertifikasyonu) şöyle bir yorum getirdim kendimce: mama alırken mecbur kalmadıkça organik dışında ürün almayacağım. zaten öyle ahım şahım muhallebi vs yemiyoruz. kavanozdaki meyveler için de milupa ya da heronun organiklerini tercih ediyorum.

yaaa yemedi kabaklı yaptım kıymayı
accıkkk sarımsak koydum içine
sanırım ağır geldi fooooşşşş kustu :::((((
kuzum yaaa
köfte yaptım onuda beceremdik yemeyi
tarhana yaptm kıymalı ondan çok azzzz yedi
uyudu öleee yarı aç
alişeee maaşallah diorum EBRU CUM

Son düzenleme:
bahar is basinda hadi bakalim sagolasin bilgiler icinde

tulaycim olur arada ole
ali de gunune gore bazen iyi yiyor bazen hic yemiyor