2009 Eylül Anneleri

gunaydın güzel anneler..........sezeryan düsmanı arkıdese azcık yazdımda geldım.densızce ve cahılce..neyse kaale almaya degmez........nasılmıs mınıkler..................ya bız gecelerı hıc uyuyamıyoruz.hep mız mız.hep sallanmak ıstıyo doruk.bıraktıgım an aglmaya baslıyo..varmı aynı durumda olan? diştenmı refludenmı anlamadık........

bu arada facedekı mesajlara ayrı ayrı tesekkurler teyzoslarımız

hanne huysuz valla, kahvaltısınıda yapmadı, uykusu var dalamıyo
acıktım şimdi kahvaltı hazırlayıp yapcam

maşallah gökşenim emekliyo hee, görmek isterdim cimcimeyi :)

izledim ben öle şeylerden pek korkmam ama herhangi bi hamile izlese eminim korkar ne demeye videoyuyu koydusa anlamıyorum

izledim ben öle şeylerden pek korkmam ama herhangi bi hamile izlese eminim korkar ne demeye videoyuyu koydusa anlamıyorum

ben daha önce sezeryan videosu izlemiştim zaten.. gerçi insan ilemesede zaten doğumdan korkuyo ama bunun tavrı saçmalık.. hasta ruhlu nolacak.. kendini yüceltiyo aklınca..
aöman neyse biz birazdan gezmeye çıkcaz havda güzel..bozmayalım keyfimizi..

aynen canım takmıcaksın bölelerini :)

biz evdeyiz her zamanki gibi babamız işe gitti:( siz ailecekmi gidiceksiniz bizim yerimizede gezin keyifli bi gün sizin olsun inşallah :)

aynen canım takmıcaksın bölelerini :)

biz evdeyiz her zamanki gibi babamız işe gitti:( siz ailecekmi gidiceksiniz bizim yerimizede gezin keyifli bi gün sizin olsun inşallah :)

oyy hafta sonuda hiç çekilmez çalışmak ama napsın kocişin.. evet ailecek gezcez arkadaşlarla falan.. özlemişim gerçekten

Back
X