2009 Eylül Anneleri

evet cAnım cok güzel bir oyuncak bende arastırmıştım bunu.9.aya doğru almayı düşünüyorum.

eylülde daha desteksiz oturamıyor her bebeğin gelişimi farklı ne yapalım.

kızlar eylül hiç su içmiyor ağzını kilitliyor ne yapabilirim sizce.[/QUOTE

Canım benim kızda desteksiz bir kaç saniye oturabiliyor sonra hooop yuvarlanıyor...ayaktada 10 saniye zor duruyor:D
bu arada kızlarımızda aynı sorun var benim kızımda suyu kabul etmıyor ne yaptıysam başarılı olmadım bende biberon vardı hiç kullanmamıştık bu işiçin iyi oldu tam oyuncağını agzına alıcak biberonu sokuyorum agzına bir yandanda emzik kısmınışakkıdı sıkıyorum ki ağzına su gitsin yoksa kattiyen kabul etmiyoryerimseniben

Canım benim kızda desteksiz bir kaç saniye oturabiliyor sonra hooop yuvarlanıyor...ayaktada 10 saniye zor duruyor:D
bu arada kızlarımızda aynı sorun var benim kızımda suyu kabul etmıyor ne yaptıysam başarılı olmadım bende biberon vardı hiç kullanmamıştık bu işiçin iyi oldu tam oyuncağını agzına alıcak biberonu sokuyorum agzına bir yandanda emzik kısmınışakkıdı sıkıyorum ki ağzına su gitsin yoksa kattiyen kabul etmiyoryerimseniben[/QUOTE]

aynen canım bende emzik kısmını sıkarak oyunlarla dün sadece 30 cc suyu içirebildim.zamanla alısır inş. çünkü benim kız sürekli kabız dr bol su içir dedi ama nafile:(:umursamaz:

kızlar alışıyorlar merak etmeyin, reyyan doğduğundan beri mutlaka su veririm. şu an susadığında bardak görmesin atlıyor hemen :)))
bardakla içiyoruz evde, alıştık. bi yere gidince de cam biberonumuz yanımızda..
ama istemiyorsa kusuyor suyu -tatlicadiarzu-

bir de hecelemelere başladı, çığlıklar kendince uydurabildiği kelimelere ( :D ) dönştü :))))
dededede bitti babababababa başladı ve ade ele gibi (anladınız işte :roflol: ) hecelemeleri söyleyip konuşup duruyor geveze :roflol:

Son düzenleme:
valla kızlar daha inatçı oluyorlar ne diyim:D
bizim kızda mamama bebema gii şeyler söylüyor bazen anlamıyorum tekrarlasın diye bekliyorum cıks yok ama mamama yı sürekli yapıyor alt dudak içeride ama Maşallah:nazar:bunlar tatlı yönleri acı olan kısımları uyumuyor 1 ,sabah 5ten sonra ayakta:)
2 ,yemek yemiyor meme emmiyor uykuda meme veriyorum yada zorla yemek bir kaç kaşık
3, günde 4 posta kıyafet değişiyor
4,yeni ağlama geliştirmiş felaket psikolojimi etkiliyor:Dinanın tam işkence o gün babası ile bana psikolojik baskı yaptı durmadan 2 saat:Dbabası yokkende bana...
ama bir gülümsemesi bana yetiyor ölürüm onun için:DDD

iyi geceler
eminim bütün bebişler bizim gibidir ama yinede yazayım biz her geçen gün kötüye gidiyoruz yeni yeni huylar ediniyo hangi birini yazayım
evimize geldik temizlik iş güç wc ye gidemiyom çanta gibi yağızıda taşıyorum yanımda benimle oda oda geziyo bir an önce toparlansın şu bebişler ya eccik keyfini sürelim:((((

bı ben varım sanırım herkez hafta sonu gezmelerınde.babamız nobetcı hastanede.onu beklıyoruz gelsınde bızde cıksak bebısımızle.hafta sonu nobetlerıde kotu oluyor ya.

pöfff sinirden şimdi çatlıcam haftasonu mesai yok diyodu dün nöbetçiydi zaten bugünde işte akşam kaçta gelir belli değil yarında çalışcakmış ya sabırr hava çok güzel ama biz evdeyiz:(((burdan gidene kadar ben bu kocayı boşamazsam iyidir...........

fatoş hanım inan beni facedenb sildiğine hiç üzülmedim sevindim çünkü sen yapmazsan ben yapcaktım zaten yaşına rahmen kişiliğini ortaya koydun canım ne diyimki ben sana bak kısmette burda karşılaşmak varmış:))

slm kızlar ne var ne yok..pek giremiyorum...benim biraz canım sıkkın..kızımın yanakları dogdugunda oldugu gibi kıpkırmızı oldu önce sivilcelendi sonrada kıpkırmızı oldu..sanırım kaşınıyo vede kızım yanagını kaşımayı bilmiyo gözlerini ovuşturuyo sürekli...bilemiyorum yedirdigim bişeymi dokundu diş belirtisimi yada aşıdan mı kaynaklandı bilmiyorum, pazartesi doktora götürcem..farklı olarakda bişi yedirmedim sadece arada bir çok çok azıcık kendi yemeklerimizden tattırıyorum oda zaten vermessem aglıyo..o yüzden veriyorum azcık..acaba onlarmı yaptı bilmiyorum..dogdugunda oldugunda doktor bişi yapmaya gerek yok kendi gecer demişti.gerçi ben kendi sütümden sürmüştüm geçmişti ama şimdi sürcek bi damla bile süt yok :(:(:( off off :(

Son düzenleme:
slm kızlar ne var ne yok..pek giremiyorum...benim biraz canım sıkkın..kızımın yanakları dogdugunda oldugu gibi kıpkırmızı oldu önce sivilcelendi sonrada kıpkırmızı oldu..sanırım kaşınıyo vede kızım yanagını kaşımayı bilmiyo gözlerini ovuşturuyo sürekli...bilemiyorum yedirdigim bişeymi dokundu diş belirtisimi yada aşıdan mı kaynaklandı bilmiyorum, pazartesi doktora götürcem..farklı olarakda bişi yedirmedim sadece arada bir çok çok azıcık kendi yemeklerimizden tattırıyorum oda zaten vermessem aglıyo..o yüzden veriyorum azcık..acaba onlarmı yaptı bilmiyorum..dogdugunda oldugunda doktor bişi yapmaya gerek yok kendi gecer demişti.gerçi ben kendi sütümden sürmüştüm geçmişti ama şimdi sürcek bi damla bile süt yok :(:(:( off off :(

eğer doğduğu zamanlardaki gibi oluyorsa sütten derler, farklıysa yedrdiğin bişey dokunmuştur. sütün yoksa ne veriyorsun ki bebişine

defne çok yavaş bir bebek. oyle kıçını pek kaldırmayı sevmiyor :))
ama sürünmeyi, dönmeyi, ayaklarını emmeyi başarıyor :))
fakat hiç emeklemeye niyeti yok gibi.
tutup yürütmeye çalışıyorum, o kıçını yere koyma derdinde :))
yürüteçde de oylece duruyor, gidemiyor daha.
bir de desteksiz oturamıyor, hemen devriliyor..
bakalım ne zaman hareketlenecek...

kızlar, ana kucagı/oto koltugu artık defneye küçük geliyor.

araba koltugu almamız lazım ama araştıran var mı? ne almak lazım? fikir veren olursa sevinirimm :)

mehtapcım,

sen geçen gün benim sordugum soruya cvp yazmıssın ama ben sonra gordum canım. halimizi hatırımızı sormussun eksik olma bitanem :)) ozledimmm ya sohbet etmeyiii

tubiş yakaldım seni :) valla bizim kızın bu aralar kızarıklıgı oldu yüzünde fılan onla ugrasıyorum canımı sıkıyo bu durum...pazartesi doktora götrücem..bakalım ne dicek...

eğer doğduğu zamanlardaki gibi oluyorsa sütten derler, farklıysa yedrdiğin bişey dokunmuştur. sütün yoksa ne veriyorsun ki bebişine

bilemıyorum farkılıda bişi vermedim ama iştemafoldumben sütümde kesileli baya oldu...süt olmayınca da devam sütü veriliyor.ne yapaım başka çare yokmafoldumben

Back
X