2009 Eylül Anneleri

tulaycim hosgeldin
benim bir sorum olacak ali geceleri ustunu cok aciyor
uyandiginda bir gidiyorum ustu tamamen acik allah bilir kac saat oyle acik uyuyor
hasta olacak diye korkuyorum
siz ne yapiyorsunuz ustunu nasil ortuyorsunuz aciyor mu sizinkilerde

bir de ali artik baya az emiyor memeyi birakacak diye korkuyorum
zor emziriyorum gunduzleri surekli dikkati dagiliyor sonra da emmek istemiyor
bu hafta mememle oynamaya basladi birakip emmeyi ucunu cekistiriyor sıkıyor felan

hanımlar ya benim oğlan 2 gündür geceleri 1 saat veya yarım saatte bi ağlayarak uyanıyor gerçi ben ağlamasına fırsat vermeden kucaklıyom yanıma ama siiznde böylemi acaba humana iyi geceler çayı versem yatarken faydası olur mu yada siz neler yapıyorsunuz bu konuda işede geldiğim için kötü oluyor uyumayıncaeyvahedigeldismile

diş cıkarma dönemleri bu donemler hıc bır bebegın bı gunu bı gunune uymayabılır.ege bı gun cok ıyı yer dıger gun az yer bı gun cok uyur yada erken uyur ertesı gunu farklı olabılır benım ıcın ege nın atesı oksurugu hapsırıgı ınlemesı burun akıntısı hırlaması yoksa bu tur seylerını onemsemıyorum cunkı bebeklerın her gunu farklıdır her gun buyuorlar yenı seyler ogrenıyorlar davranısları degısıyor.ama dıs cıkarma donemlerı oldugu ıcın egede sık uyanıyor ve uykudan uyanınca dk larca gozu kapalı sankı bı tarafına bı sey batmıs gıbı aglıyor opuyorum kokluyorum meme verıyorum oyle sakınlesıyor dk lar sonra.

ay dün gece oğlumda çok sık uyandı ve de
bi ara 1 saat uyanık kaldı yaaaa
neden böle oldu anlamadım
yatağının yerini değiştirdim yadırgadı die düşündüm ama ???

herkese tünaydın...aşılarımızı olduk geldik...3 aşı birde ağızdan çocuk felci ama ağızdan alırken kafayı salladı bir damla ağzına girdi girmedi sizinkilerde böyle oldu mu...ileride sorun olmaz dimi kızlar:(((

Ebrucum nasılsın aynı sorun bende de var öyleki memeyi uyurken bile artık almıyor göğüslerimin ağrısından duramaz olmuştum dün biraz sağdım rahatladım sabah kahvaltısına koydum sağdığımı yine yemedi 3 ,4 gündür böyle maalesef ne emiyor nede yemek yiyor:(((dr a söyledim ek gıdayı kes bir süre mama ve pirinç unu tahıllı vs ver dedi mamada soya lesitini var vermek istemiyorum dedim yok felan dedi olurmu vs vs konuştu...yine mama vermiycem ama...kilomuz 7500 boy 66cm kafa 43,5 sizce iyi mi?

ebruuuuu o anlattıklarından bi tanede bizde var
son 2 gecedir dahada gaz verdi
üstünü açma işine
ayaklarıyla debelenip açıyoo göğsü kolları buz gibi oluyo ben gördüğümde
ben yelek giydiriyorum göğsünü korusun en azından
ama ilk kışı bebe hasta olmadan geçirirse bünyesi kuvvetli olur derler
atlattık çoğunu yaz gelse de şu giydirme olayından da kurtulsak artıkkk

tülaycım valla brfavo ıyı temızlık yapıyorsun ben h.sonu temızlık yaptım çocukla ılgılen artı gezdık ınan dermanım kalmadı

ozlemcim ali ek gidalari iyi yiyor bir sorunumz yok ama memeyi az emiyor
aksam uykudan once ve gece 1 kez guzel emiyor ama gunduz cok zor emziriyorum reamen ayakta evi turluyoruz emsin diye
belim kollarim kopuyor o da emdigi 2-3 dakika resmen
heralde 1 yasina gelmeden birakacak :((( ben daha uzun emziririm diye ümit ediyordum ama kismet artik

of tulaycim bizimkide ayni debelenip donup aciyor ustunu gece bi gittim nasil yapmissa battaniyeler altinda o ustunde cibildak yatiyordu :)
ya evet hasta olmadilar sukur
insallah soguga dayanikli olur bu sayede :) bende yazi iple cekiyorum sirf body si ile yatircam acarsa da ustunu onemli deil o zaman soguk olmuyor cunku ev

ya emme konusunda zaten artık sadece geceleri emecekler oda su ihtiyaçları için ben öle biliyorum
ablamlardan felan gündüz verince halil ibrahimde resmen
elinle oynuyo mememle
hatta bazen mememi bırakıp elini emiyoo:S

meryemcim sorma valla
inan evde olmak duble çok zor
gelen giden daha fazla oluyo zart die zili çalan
senin gitmen gereken yerler oluyo
eskiden olsa çalışıorum deyip geçiştiriodum ama
şimdi ee bide oğlum için ayrı çıkıyorum dışarıya hava alsın die
kendime ayıracak vakit yok yanii
hayat işte siz iş ev arası
biz ev, ev araları boğuşup duruyosss

ben de uyku tulumu almıstım fakat ev cok sıcak oluyor uyku tulumu ıle cok terlıyor bızde dısaı cıkarken gıydırıyoruz

kızlar aşkolsun beni görmediniz:(((kızımın aşıları oldu bugün ama çocuk felci aşısı bir damla ağzına girdi girmedi sorun olurmu?kafasını salladı çok zorladı hemşire ama zorla 1 damla

kızlar aşkolsun beni görmediniz:(((kızımın aşıları oldu bugün ama çocuk felci aşısı bir damla ağzına girdi girmedi sorun olurmu?kafasını salladı çok zorladı hemşire ama zorla 1 damla

şifa olsun canım aşılarınız inş.
dr unuza sorsaydın ama genelde
hemen çıkmasada
bnm oğlumda eve gelince kusmuştu aşıdan sonra

hanımlar az once zırat fakultesı sut urunlerınden bırı ıle konustum probıyotık lerın kefırden daha ıyı oldugunu probıyotık vermemı onerdı yogurdu.bılgısı olan var mı.probıyotıklerınde mayası varmıs ama burda yapılmıyor dedı

Back
X