2009 Eylül Anneleri

kızlar aşkolsun beni görmediniz:(((kızımın aşıları oldu bugün ama çocuk felci aşısı bir damla ağzına girdi girmedi sorun olurmu?kafasını salladı çok zorladı hemşire ama zorla 1 damla

bız agızdan vermedık karma asılarının ıcınde oldugu ıcın.

şifa olsun canım aşılarınız inş.
dr unuza sorsaydın ama genelde
hemen çıkmasada
bnm oğlumda eve gelince kusmuştu aşıdan sonra
tesekkür ederim canım benim aminnn...dr a sorduk azda olsa girdiyse yeterli dedi:(((anlamadım bende yarın başka dr a gidip kan vericez o zaman yine sorarım yoksa içim rahat etmiycek...

ozlem hemsire yorum yapmadi mi sonucta asiyi icmedigini gormus
acikcasi bu konu hakkinda benim bir fikrim yok umarim sorun olmaz ama icini rahatlatmak icin doktorunu ara sor derim
canım benim dr a sorduk yeterli gelmiştir falan dedi bende anlamadım çok az bişey ağzına girdi yarın kan vermeye gidicez başka dr a ona tekrar sorucaz bakalım ne diycek te ben bayan pimpirik şuan acabalarla kendimi yiyorum zaten bişeyde yemiyor umarım ateş yapmaz...

hanımlar bılgı karmasası ıcın kusura bakmayın son gelen bılgı kuzu cıgerı dondurucuya konurmus.esım yaptırıyor bırazdan getırecek pısırecegım kadar alıp gerısını buzluga atıcam

asısının ısmı pentax mıydı pentaxım mıydı baktın mı? karma asısının

ya sorma öyle ir hemşiremiz varki ne aşıyı gösteriyor biz nede şiringayı zorla şiringaya bakıyorum yenimi diye:(ağlıycam sinirden o değil ağızdan yapılmıyormuş çünkü hastalık mutasyona uğrayıp çocukları hasta ediyormuş aşı olarak yapılması gerekiyormuş ben ne yapayım şimdi

Son düzenleme:
aşı olarak yapılıyorsa biz olmuş olabılırz. ama aızdan falan damlatılmadı bıze. özlem bence rahat bırak bır çok kısıye agızdan damlatıldı

kızlar bişey daha sorucam kusura bakmayın baydım biliyorum ama sizdden başkasına da soramam :(((
kimsem yok burada
aşı olduktan sonra da emzirilmemesi gerekiyormuş ne hemşire nede dr uyarmadı bizimkide emmez emmez aşıdan sonra çok ağladı memeye yapıştı bende emzirdim iç çeke çeke emdi kafam karıştı ufff

aşı olarak yapılıyorsa biz olmuş olabılırz. ama aızdan falan damlatılmadı bıze. özlem bence rahat bırak bır çok kısıye agızdan damlatıldı

canım siz sağlık ocağında mı aptırdınız? bu arada haklısında hem karma aşısında varmış hemde ağızdan verilmiş bir sorun olurmu diye korktum zaten ağzına girdi girmedi belli deil üstünede emzirdim ohhh ne ala...kendimi de suçluyorum niye araştırmadım diye karma aşıda var diye biliyordum o yüzden bakmadım bile nasıl anneyim ben ya... o deilde almanya da yasaklanmış 1998 yılından ihitbaren ağızdan haberiniz olsun...

biz özel muayenehanede yaptırıyoruz canım aşılarımızı. yaa çok onemlı olsa dr kesın uyarırdı emzırme dıye ben sorun oldugunu hiç sanmıyorum en fazla asının etkısını azaltır..

canım siz sağlık ocağında mı aptırdınız? bu arada haklısında hem karma aşısında varmış hemde ağızdan verilmiş bir sorun olurmu diye korktum zaten ağzına girdi girmedi belli deil üstünede emzirdim ohhh ne ala...kendimi de suçluyorum niye araştırmadım diye karma aşıda var diye biliyordum o yüzden bakmadım bile nasıl anneyim ben ya... o deilde almanya da yasaklanmış 1998 yılından ihitbaren ağızdan haberiniz olsun...

canım kendını yıpratma dedıgın olay cok zor bır yan etkı ınsıdansı.olursada Allah gostermesın zaten gecıcı olarak yapıyomus bende eve geldıkten sonra esımle arastırdım 2 ye ayrılıyor cocuk felcı asıları bı koldan karmalarla beraber yapılıyor bırde agızdan yapılıyor bız karma ıle beraber yaptırdık.emzırme ası sonrası atesı onluyomus bana da oyle demıslerdı bılemıyorum.ben her asısından sonra bolca emzırdım Allaha sukur bı sorun yasamadık.kendını yıpratma bı suru cocuga yapılıyor agızdan tek senın bebısın degıl

bundan sonrakı asısı bızım 1.5 yasında yıne karmalarla beraber yapılacak o zaman sen agızdan verdırme bı daha.dr una sor bızımkı gerek gormedı 1.5 yasında 2. dozu verıcez dedı.agızdan verenler saglık ocakları ozellerde agızdan yapmıyolar.

ağızdan verilen oral polio aşısı bazı birimlerde 7. ayda yapılıyor. mutlaka yapılmalı.
ben sadece aşı yaptırırken sabah 8-9 gibi gitmeye özen gösteriyorum. aşılar sabah çııkarılıyor. soğuk zincir bozulmadan sabah yaptırmak mantıklı olanı

a bi de şimdiki aşılar ateş yapmıyormuş ama dr.umuz akşam paranox fitil kullan dedi bize..ağrıları olur, huysuzluk yapar diye.(gerçi bizimki hep huysuz ama...)
rota aşısını yaptırıyor musunuz??

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
benim canım sıkkın doktorumuz işten ayrılmış eşim geçen hafta aramıştı sınavlara hazırlandığını ve devletin kadrolu biyere yerleştirmesini bekliyceğini falan sölemiş biz çok seviyoduk doktorumuzu ya çok da alışmıştık şimdiş nerden bulcam ben doktor eylülü bu ayki kont. henüz götüremedim bu yüzden off:(

Back
X