kızlar aşkolsun beni görmediniz((kızımın aşıları oldu bugün ama çocuk felci aşısı bir damla ağzına girdi girmedi sorun olurmu?kafasını salladı çok zorladı hemşire ama zorla 1 damla
bız agızdan vermedık karma asılarının ıcınde oldugu ıcın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aşkolsun beni görmediniz((kızımın aşıları oldu bugün ama çocuk felci aşısı bir damla ağzına girdi girmedi sorun olurmu?kafasını salladı çok zorladı hemşire ama zorla 1 damla
ay ben bi kahve içicmm
varmı isteyennn????*boshayallersmile
tesekkür ederim canım benim aminnn...dr a sorduk azda olsa girdiyse yeterli dedişifa olsun canım aşılarınız inş.
dr unuza sorsaydın ama genelde
hemen çıkmasada
bnm oğlumda eve gelince kusmuştu aşıdan sonra
canım benim dr a sorduk yeterli gelmiştir falan dedi bende anlamadım çok az bişey ağzına girdi yarın kan vermeye gidicez başka dr a ona tekrar sorucaz bakalım ne diycek te ben bayan pimpirik şuan acabalarla kendimi yiyorum zaten bişeyde yemiyor umarım ateş yapmaz...ozlem hemsire yorum yapmadi mi sonucta asiyi icmedigini gormus
acikcasi bu konu hakkinda benim bir fikrim yok umarim sorun olmaz ama icini rahatlatmak icin doktorunu ara sor derim
bız agızdan vermedık karma asılarının ıcınde oldugu ıcın.
bende karma aşılarının içinde olduğunu biliyordum anlamadım bu aşıyı 3 tane aşı olduk iki bacak bir koldan birde ağzına damla şeklinde verdibilmiyorumkismile
asısının ısmı pentax mıydı pentaxım mıydı baktın mı? karma asısının
aşı olarak yapılıyorsa biz olmuş olabılırz. ama aızdan falan damlatılmadı bıze. özlem bence rahat bırak bır çok kısıye agızdan damlatıldı
canım siz sağlık ocağında mı aptırdınız? bu arada haklısında hem karma aşısında varmış hemde ağızdan verilmiş bir sorun olurmu diye korktum zaten ağzına girdi girmedi belli deil üstünede emzirdim ohhh ne ala...kendimi de suçluyorum niye araştırmadım diye karma aşıda var diye biliyordum o yüzden bakmadım bile nasıl anneyim ben ya... o deilde almanya da yasaklanmış 1998 yılından ihitbaren ağızdan haberiniz olsun...