2009 Eylül Anneleri

burcucum gerçekten o kadar yağmur varsa zor tatlım. ama hava ılımandır ya.
hüsniyecim gözünüz aydın canım ilk dişiniz gelmiş ne güzel.
fesleğen adını yine unuttum özür dilerim hoşgeldin canım.

ya ebru sımdı eymene yaparken aklıma geldı
ben eymene oksururken sunu yapıyodum cok ıyı geldı hatta uyku da yaptıgını farkedınce hala hergun yapıp ıcırıorum cok ıyı gelıo bı dene ıstersen
bır dılım elmayı ve ayvayı da yapragıyla beraber suda haslıyorum.ıcıne ıhlamur demlıyorum ve yarım cay kasıgı pekmez koyup ıcırıorum.eger ayva ve ayva yapragı yoksa dogadanın ayvalı ıhlamuru var onu demleyebılırsın elmayla o da olur.ıns ıyı gelır.

Son düzenleme:
askolsun sanıye unutrmuyuz.bazen yazılanlar atlanabılıo kusura bkma nbr kızçen nasıl?ya sen artık nıe az ugruyosun buraya?

askolsun sanıye unutrmuyuz.bazen yazılanlar atlanabılıo kusura bkma nbr kızçen nasıl?ya sen artık nıe az ugruyosun buraya?

canım valla nasıl özlüyorum sizi siz benim canlarımsınız ama şirkette döküm geliyor yöneticilere giremiyorum doğum izninden döndüğümde çıktı bu kanun ama artık hergün 15-20 dak kaçamak yapıcam dayanamıyorum oğluşun nasıl canım

artık pek kimse kalmamış ah ahhh hamişliğimi özledim ama Sena 3 yaşındayken 2 bebeğimi düşüncem

oglan ıyı masallah.uyttum yesıl cayımı yaptım takılıom bıraz.senadan nbr?ya bu işyerlerı de haklı ama napalım yanı bıraz halden anlasınlar canım.aynı seylerı yasayan ınsanlşarla ıkı lafın belını kırmakta ne var.ınsan hem calısıp em de buraya bakabılır.dımı ama:)

Son düzenleme:
herkese selam kızlar anneler ve bebişler iyidir umarım.

sibel cnm görüşemiyoruz bayagıdır..gerçi ben pek giremıyorum eskisi gibi..zaten 15 mayıstada işe başlıyorum :( sen napıyosun işe ne zmn başlıcaksın.prenses nasıl dişiniz çıktımı
canım gece görmedim yazdıklarını biz iyiyiz eylül de iyi daha dişimiz cıkmadı ne yazıkki.
bende haziran bası baslıycam göreve.annem gelicek 3 hafta bakıcak kıza sonrada seminer dönemi götürücem kızı okula ee daha sonrada yaz tatili inş.bu seneyi böyle kapatıcaz.okullar acılıncada iyi bir bakıcı arıycam.

artık dişi çıkanları kıskanıyorummmmm:) bahar bı bız kaldık:)

bizde varız bizdeeyvahedigeldismiledaha diş falan yok ortada.

kızlar benim kız desteksiz oturamıyor tamamen dönemiyor.yüzüstü dönüyor ama sırt üstü yatarken dönemiyor.sizce bu normalmi????????ço kaygı yapmıyorum tembelliğine bağlıyorum ama sanırım dönemeyen bebekte kalmadı emekleyen bile var.

bizimde dişimiz yok bende dört gözle bekler oldum :)) desteksiz oturamıyor ama yüz üstü sırt üstü dönüyor sürünerek gidiyor bazen de döne döne:)) ama emekleme tarzı bişi yok ...

merak etme canım alituna da dönmüyor:) başka herseyı yapıyor ama dönmüyor. sadece 3 4 sefer döndü tadımlık gösterdi annesine:)

Back
X