Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yine geldim az önce net gitti sinir oluyorum ya
bu arada ebru handan bebişlere çook geçmiş olsun allah şifa versin bir an önce iileşirler inşallah
gökşenin yine azda olsa ateşi var bizim 3 . dişimiz geliyo kabarmış
gamze canım nasılsın su belizin dişleri çıkmış maşallah inci gibi dişleri olsun inşallah :))
gökşen ellerini çırpıyo alkış yapıyo ama biz sürekli alkış yapıyoduk onun yanında :) bide bay bay yapamayı öğrendi bazen yapıyo çok sevimli oluyo ama :)
saol zeynocuuummmmmmmmm amiinn :))
ben iyiyim evimde ve çekirdek ailemle mutluyum tatlımcım :))
belizde bişiy oldumu oley çekiyo alkışlıyo meksika dalgası yapıyo soonacıımına biri geldimi hoşgeldiniz beyamca diyo ellerini öpüyo kolonya şeker tutuyo giderkende Allahaısmarladık yine gelin bekleriz inş diyo yaaaaaaaaaaaaa :))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gamze yarildim benimki de kosarken obua calabiliyor
ya ben de " hoşgeldiniz" kısmına kadar maşallah diye diye saf saf okuyodum yaaa
Allah da seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
gamzecim belize de ecmis olsun
havalardan heralde bu oksuruk buhar mi yapsam aksama acaba onu dusunuyorum fayda eder belki
gulcan hosgeldin size de gecmis olsun
bacim sende gel katil rejim yapanlar grubumuza
gamze yarildim benimki de kosarken obua calabiliyor
gamze allah iyiliğini versin emi bende güzel güzel okuyorum maşallah belize diyorum bi bbaktımki cümlenin sonunda dalga geçiyomussun :)
ya ben de " hoşgeldiniz" kısmına kadar maşallah diye diye saf saf okuyodum yaaa
Allah da seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: ya kapatıyorum sayfayı
ağzımdaki çayı püskürttüm
monitör rezil oldu yaaa
gamze allah iyiliğini versin emi hoşgeldınıze kadar olan kısımdan gerçekten sandım ooo maşallah falan diyom cümlenin sonuna çaktım :)))
valla gamze geldin nese getirdin heeeee :))
meryemcim limon zeytinyag ve seker miydi karisimin icindekiler
neyden ne kadar tekrar bi yaziverir misin reca etsem
ikimizinde aynı yerde jeton düşmüş cnm
gittim ben iyi akşamlar herkese
çok coşmayın sabah geçmişi okurken kıpkırmızı olmiyim gülmekten
ya kızlar benim dün çok az bi kanamam oldu koca gun bi kaşık bile gelmemiştir bıdaha yok bu ne oluyo şimdi anlamadım
reyhancım ben araştırdım vereyim diye sonra vazgeçtim drumda ane sütü alıyo düzenlide besin aldığı için gerek görmedi sen veriyomusun ?