2009 Eylül Anneleri

keser gecmis olsun hic bir bilgim yok sorun hakkinda ama doktor birsey demediyse korkulacak bir durum yoktur diye dusunuyorum
tekrar gecmis olsun

bahaaaaar orda misin :P canim benim ben geleyim ali efe ile sizi alayim beraber gidelim arkadasim kusme nolur
ben sefakoy anasinin cani ben annemlere gidiyorum zaten 2 haftaya 1 anca o zaman gorurum arkadaslari diye seyetmistim :(
bilseydim daha ciddi bir bulusma ayarlardim

okadar çok isterimki sizlerle tanışmayı ama istanbullular şanslı ben ankaradayımm ne olacak şimdii kafamçokkarıştı

günaydın kızlar yarın tatil bize o yüzden burda herkes işi gücü bıraktı birde eylem var tatil havası sardı

keser canım çok geçmiş olsun. eminim çok can sıkıcı bişeydir. ama doktorun biişeyy yok demiş. için rahatlasın diye başka bir doktora da gösterebilirsin. yani düşünüyorum ama kan neden fışkırır göğüsten anlamadım inan. baya süt gibi mi akıyor?
kızlar şaka yapıyorum ya. umarım çok iyi vakit geçirirsiniz. bu hafta zor gibi oralara gelmek benim için.

ebrucum küsermiyim canım ya. keşke fırsat olsa hep birlikte toplansak. haaaa deseydiniz ki kızlar hadi toplanak ben yine işimi ayarlamaya çalışırdım o ayrı tabe. :)
meryemmmmm kıyarmıyım kız hiç sana. aşkolsun bebeğim... (sen dua et ali tunam var arada yoksa varyaaaaa :))))

miryeeeeeeeem canım arkadaşım beniiiiimm. yirim seni yirim. ama o erkekim var yaaaaaaa. bi göriim bak nasıl mıncıklıcam onu... minik adam yaaaaa... minyatür serkan :D
ebru valla hava açsın artık. babanem diyo geldim bulut gidiyom bulut güneşi unuttum :)

meryem hakkaten yaaaa. ama öyle mutlu oluyom ki bana benzediğini fark ettikçe anlatamam. bana benzeyen bişey duruyor karşımda. dudaklar gözler burun. oyyyy yirim ben onu yaaa. özledim bak şinci.

Back
X