2009 Eylül Anneleri

feyzacım benim eşim korunuyo o yüzden bilemicem daha öncede hiç hap kullanmamıştım zaten spiral de takmayı istedim sonra eşim istemedi bende vazgeçtim

feyzacım benim eşim korunuyo o yüzden bilemicem daha öncede hiç hap kullanmamıştım zaten spiral de takmayı istedim sonra eşim istemedi bende vazgeçtim

ya bizde de eşim korunuyor ama yinede güvenemiyorum ki ben..bende var 2 çocuk...üçüncü de gelirse kafayı yerim galiba...:1no2:

evet benim doktorda soylemisti sut korumaz diye
bize de emzirme donemin boyunca esin korunsun emzirmeyi birakinca yine dogum kontrol hapi kullanirsin demisti
bben daha once yasmin diye bir hap kullaniyordum ve cok memnundum

canım bende daha önce myralon diye hap kullanmıştım..yasminden sonra gelen en iyi hap dedi doktor...ama bende çok fena kilo yaptı...56 dan 62 ye çıkmıştım...hapı bıraktım bir ay sonra hamile kaldım tabi isteyerek...hala da kilolarım duruyor..yasmin daha iyi galiba ...sende yan etki yapmadı mı hiç...

feyzacım ben ilk evlendiğim zamanda 2 seneye yakın eşim korundu ben hiç bişi kullanmadım am abu kişiden kişiyed değişir öncelerden hiç kullnmadınmı hap veya spiral ?s

feyzacım ben ilk evlendiğim zamanda 2 seneye yakın eşim korundu ben hiç bişi kullanmadım am abu kişiden kişiyed değişir öncelerden hiç kullnmadınmı hap veya spiral ?s

ilk doğumumdan sonra 2 yıl eşim korundu 3 yıl hap kullandım ama hapın yan etkisi çok fazla oldu..

feyza yasmin bende hic yan etki yapmadi ben memnundum
yalniz doktorum kesin olarak uyardi emzirirken dogum kontrol hapi kullanilmaz diye
eger emziriyorsan baska yontem dusun derim

bir kaç kişiden kullanıldığını duydum ama sütün kalitesi azalıp bebeğe geçiyormuş bu yüzden emzirmeyi bırakana kadar kullanmam galiba...spiral düşünüyorum ama hem canım yanacak hemde o içimdeyken rahat olamayacağım galiba...iğne nasıl acaba...yada en iyisi emzirmeden kesene kadar eşim korunacak (tabi o da istemiyor)...

doğumdan sonra üzerimde 10 kilo kaldı ve veremiyorum çünkü çoook yiyorum...sürekli aç gibiyim...yaz da geliyor moralim sıfırr.....geçenlerde palettenini kızıl boyasını aldım..onu boyadım saçıma bekliyorum birazdan yıkarım...nasıl bir renk olacak acaba merak ediyorum...koyu renk saçlara özelmiş ....:)):)

canım bende daha önce myralon diye hap kullanmıştım..yasminden sonra gelen en iyi hap dedi doktor...ama bende çok fena kilo yaptı...56 dan 62 ye çıkmıştım...hapı bıraktım bir ay sonra hamile kaldım tabi isteyerek...hala da kilolarım duruyor..yasmin daha iyi galiba ...sende yan etki yapmadı mı hiç...

selam canım bende aynı myralon kullandım çok memnundum 1 buçuk yıl kullandım ama
57 den 62 oldum sigarayıda bıraktım diye oldu zannetmiştim ama şimdi eşim korunuyor fakat emzirme döneminde içilmiyor hap ve süt kesiliyormuş içince tanıdıklar çocukları sütten ayırırken içtiler süt dönsün diye

selam canım bende aynı myralon kullandım çok memnundum 1 buçuk yıl kullandım ama
57 den 62 oldum sigarayıda bıraktım diye oldu zannetmiştim ama şimdi eşim korunuyor fakat emzirme döneminde içilmiyor hap ve süt kesiliyormuş içince tanıdıklar çocukları sütten ayırırken içtiler süt dönsün diye

anladım canım...

elaaaaaaaaaaaaaaa ben bunu ısırırım butlarından yaa bu ne maşallah çok şeker yaaaaaa kuzum beniimm....

kimse yok
elacım çok tatlı yaa nasılda tepki veriyo :)))))
bende bugün camlarımı sildim perdelerimi yıkadım şükür eşim diyo cam cama benzemiş:)))
ama daha bir sürü iş var valla artık azar azar yapcam hergün...

yarın da oğluşum ve eltilerimle misafirliğe gitcez bi yandan iyi olucak ama bi yandan da çok kasılıyorum böyle ev oturmalarından kafama göre değil hiçbiri . eltimlerinde çocukları var şimdi başlarlar ay çok hasta ay bilmem ne sürekli bi şikayet halindeler... banada öneriler sunup dururlar şöyle yapma böyle yap diye sahte gülümsemeler, o komşu hatrına gidicem yoksa gitmezdim eltimlerle bir arada olmak beni kasıyor valla yedi kat yabancı biri daha iyi anlaşıyorum...

Back
X