2009 Eylül Anneleri

iyiyim şükür işte koşturmaca çok fena oldular resmen istediği yere gidiyo artık cd liğe takmış durumda :)

bak sen paşama
ay bugün oğlum bnmde bir kustu ikindide muhallebi yedirirken
kakasını yapcam die sıkınırken
öğlen nasılll yedi die sevindiğim semiz otunuda çıkardı :(
üzüldümmm

tülaycım oluyo böle şeyler üzülme inş bi dahakine bolca yer tamamlar fazlasıyla eksiğini bi gün yemiyolar öbür yer kusar yada ishal olur ama 2-3 gün bi yer yer tamamlar inşallah..

yok zeynepçim normal bizim yediğimiz pirinçli yemeği blendırdan geçirdim
artık alışsın die bizim yemeklerden veriyom çok az tuzlu diğer maddeler
bizimkiyle aynı
geçende kabak karnıyarık verdim yedi maaşallahh

zeynepçim aslında semizi sevdiği herhangi bi yemeğinin içine,yoğurda,meyvesine
çiğ olarak minik minik doğrayınca daha sevdi oğlum
öle de dene
evet eskisi gibi oğlumda yemiyo
özellikle bnm yemesini istediğim şeyleri yemiyooo:(

valla şu dişi biçıksaydı rahatlıcam :(

yemeklerden 2 3 kaşıktan sonra ağzını açmıyo kitliyo zorlayamıyorum oyunda kar etmiyo sadece emmek istiyo :(

tülaycım sizinki birden hepsini çıkarıca galiba hepsini derken ikişer üçer yani bizim ki tek çıkıyo daha zor oluyo inşallah szi zorlanmassınız

yok ben bu kızı bugun uyutanmıcam :( göğsümde uyumuyo ayağımda kesinlikle sallanamk istemiyo mız mız napıyım ben bu kızı şimdi :)

ayrıca midem çok kötü bulanıyo :(

merhaba kızlar......

oncelıkle cok sevındım ece bebeısın hıc bıseyı yokmus sukurler olsun:)

husnıye ve tuba da gezmelere goturmusler kızları ne guzel bızde ıstıyoruz ama cesaret edemedık henuz...

ya kızlar bı derdım var benım:

doruk mamayı reddedıyo.yanı gecelerı aptamıl verıyodum ama aslka almıyo.acıkıp uyanıyo ama mama ıstemıyo.bebelac ve dıgerlerınıde denedım.ıstemıyo.bende bunalıp bı eseklık ettım.pınarın 6 12 ay ınek sutunu verdım.nasıl ıcıyo bı gormelısınız.onu hıc boyle ıstahlı gormemıstım.doydu sabaha kadar huzurl uyudu.bende oturdum agladım sınırden ya bısey olursa dıye sabahı ettım.esımde takma kafana anaflaktık sok ılk 1 saatte gerceklesırdı zaten hepımız ınek sutuyle buyumedıkmı yat uyu bısey olmaz dedıysede hala bunalımdayım ben.napacagımı bılmıyorum.mama ıstemıyo ac uyuyamıyo...napayım sızce sadece gecelerı versemmı kı??? doktorumuzu aradık ama acmadı hanımefendı:(
cnm korkmana gerek yok sanki bizler nelerle büyüdük eşinin dedigi gibi bizde sütle büyüdük..okadarda pimpiriklenme...bişi olmaz allahın izniyle ama keşke sütü sulandırıp verseydin çünkü sulandırmadan kabız yapıyormuş.boshayallersmile
KIZLAR erkese slm, izmirliler buluşmuyor muyuz hala :) havalar ne güzel gidiyor. hadi buluşalım.
benim sorum var size ben yoğurt mayalıyorum , yoğurta baktığımda sakız gibi uzuyo hafif yapışkanlık oluyo normal mi yoksa neden öyle oluyor. nerde hata yapıyorum
birdee benim gibi hala regli olmayan var mı :) normalmiii

sido seni merak ettim ne oldu sen bişeyi merak ediyordun sonuç negatif mi pozitif mi :) kaçırdım ben bu haberini
benmde bazen sünüyo canım ama anlamıyorum neden oldugunu:uhm:
pekı kuzu kuyması kullanan varmı hıc aranızda :)
ben kuzu kıyması veriyorum cnm çorbalarına katıyorum köfte yapıyorum çokta seviyo kuzumcokacimcoook
ya kıslar kaç gr alıyo kuzucuklarınız ayda
bizim 500-600 gr arası alıyo iyi demi?
çok iyi tülayım...olumunekankayizsmile
afiyet olsun paşama yarasın :)

bende bi yapamadım semiz otunu eşim pazarda bulamamış

gecenlerde bende aldım semizotu yemegini yaptım ilkkez bayagı güzel oluyomuş yahuuucokacimcoook

ya kızlar geçmişi okurken baktımda ya kutu süt uht sütler bebekler için uygun degil demişsinizde burda açık sütlere güvenemem...günlük pastörize sütüde nerden bulcam...mecburen uht kutu sütlerle yapıyorum napim :(

Back
X