- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
elacım eymenciğe çok geçmiş olsun ama biz çok atlattık o enfeksiyonu, ilkini daha 50 günlükken kapmıştı...
bütün akraba sülale bir arada olunca.. bi de öpme desen de yalıyorlar çocuğu!!!!
neyse ki büyüdük... bi de zaman ilerledikçe hafif atlatıyor herşeyi.. bağışıklık kazanıyor...
kızlar ya çok sağolun maşallah demişsiniz ama önceki gün babası kafa üstü düşürdü kızımızı
((
o andan beri yürümüyor.. p.tesi de halası düşürmüştü..
öyle bağırdım ki adama "bi daha sen ya da ailenden kimse yürütmeyeceksiniz bu çocuğu" dedim...
erken yürüyen çocuk ilk kez görmüşler (eşim 14 aylık yürümüş de
) oğlan çocuk pipisi gösterir gibi tutuyorlar herkese gösteriyorlar bak yürüyor diye..
millet de tutmuyor çocuğu zaten yürüyor diye!!!!
çok aşırı sinirlendim bi daha kimse cesaret edemiyor, vermiyorum da zaten!! kobay değil bu!!!
ya biz hala diş çıkarmadıııkkk
ama Allaha şükür yemekle sorunumuz yok.. gerçi genelde emiyor hala yemekten çok...
kilosu konusunda üzülenlere;
Reyyan geçenlerde orta kulak iltihaı atlattı 3 iğneyle geçti şükür... (korkunç bir 3 gündü)
o hastalıktan dolayı yarım kilo falan verdi...
kilo verdiği hali tam 8. ayında 8,250 gr'dı ama çocuğuma "çok zayıf merveee" diyorlar hala!!!!
boyu uzun olunca iskeleti sayılıyor
ama hiç önemli değil sağlıklı ya kızım...
hiiiç açıklama yapmıyorum ben kilosunu biliyorum ya...
bütün akraba sülale bir arada olunca.. bi de öpme desen de yalıyorlar çocuğu!!!!
neyse ki büyüdük... bi de zaman ilerledikçe hafif atlatıyor herşeyi.. bağışıklık kazanıyor...
kızlar ya çok sağolun maşallah demişsiniz ama önceki gün babası kafa üstü düşürdü kızımızı

o andan beri yürümüyor.. p.tesi de halası düşürmüştü..
öyle bağırdım ki adama "bi daha sen ya da ailenden kimse yürütmeyeceksiniz bu çocuğu" dedim...
erken yürüyen çocuk ilk kez görmüşler (eşim 14 aylık yürümüş de

millet de tutmuyor çocuğu zaten yürüyor diye!!!!
çok aşırı sinirlendim bi daha kimse cesaret edemiyor, vermiyorum da zaten!! kobay değil bu!!!
ya biz hala diş çıkarmadıııkkk

ama Allaha şükür yemekle sorunumuz yok.. gerçi genelde emiyor hala yemekten çok...
kilosu konusunda üzülenlere;
Reyyan geçenlerde orta kulak iltihaı atlattı 3 iğneyle geçti şükür... (korkunç bir 3 gündü)
o hastalıktan dolayı yarım kilo falan verdi...
kilo verdiği hali tam 8. ayında 8,250 gr'dı ama çocuğuma "çok zayıf merveee" diyorlar hala!!!!
boyu uzun olunca iskeleti sayılıyor

hiiiç açıklama yapmıyorum ben kilosunu biliyorum ya...