2009 Eylül Anneleri

mervecim zarada filan bakıyorum da pahalı yani hani ihtiyaç olrda alısın yoksa ben fazla para bide indirim zamanında ziyeret edicen oraları:)

zeynepcim normal mağazasından almaya kalksam kendime kıyamam o kadar para vermeye..
burası ihraç fazlası olan ürünleri getiriyor...
chichild de burda bi kıyafet pazarı var, komşum geçenlerde 6 parça tayt badi tunik gibi t-shirt falan almış 20 liraya -tatlicadiarzu-
ihraç fazlaları çok oluyor burada nedense...

selam hatunlar ancak bitirdim oku oku geçmişi...
gülaycım hayırlı olsun dişiniz.. ben kullanıyorum ikesnın mama sandalyesini işimi görüyo tavsiye ederim .. hem haifte istediğim yere taşıyom hemen..
meryem sizinde yıl dönümünüz kutlu olsun..iyi tatilller şimdiden... az kaldı üç hafta sonra ben iki ay tattil yapıcam..
ayşecim benimnde bu ay normalinden fazla oldu ama normaldir.. yavaş yavaş düzene girer diye düşünüyorum..

birde kızlar spora gidiyorum bir haftadır.. gerrçekten tavsiye ederimm.. evde hayatta o kadar spor yapamazdım..

bade hanımın şıklığı zaradan diyosun yani :)

ben outletleri çok arştırrım benetton nun var burda sürekli gidip bakıyorum zeylandında var ben oralarda takılıyorum :))

kızım oldu olalı alışveriş benim için tutku oldu :))

zeynepcim badenin şıklığı ne görürsem alıyom ondandır.. ben her salı giderim pazara kızıma taze sebze meyve almaya..gitmişkende bakyıom haliyle..

ben de iyi ki diyorum hamileyken hiç birşey almamışım çünkü varken alamamak eziyet olurdu :roflol:

çok alsam da hep uygun fiyatlı alıyorum çünkü ilerisi için de yatırıma ihtiyaç var, eğitimi geleceği var daha...

ben de iyi ki diyorum hamileyken hiç birşey almamışım çünkü varken alamamak eziyet olurdu :roflol:

çok alsam da hep uygun fiyatlı alıyorum çünkü ilerisi için de yatırıma ihtiyaç var, eğitimi geleceği var daha...

evet doğru diyosun.. ben altın hesabı açtım kızıma inşallah bir sorun olmazsa üniversiteye kadar devam edicem hesaba..

ya merve sorma ben hamilyken aldım bir sürü şey ama hepsini çok büyük almışım kızın bir sürü elbisesi var ama hepsi büyük :)

ay altın hesabı var zaten ama inşallah kızıma altınlarının fiyatını yatırdığımız bi altın hesabı açacağız..
bi rahatlasak...
şimdilik mevcut olana yatırım yapıyoruz, ev alma meselesi falan...
oooofff off evlilik de zor zanaatmış valla -tatlicadiarzu-

zeynep o da güzel çünkü şimdi çıkıp almak kolay ama büyüyünce daha zor olacak yapma etme diye peşinden mi koşacağız yoksa alşveriş mi yapacağız :roflol:

merve kızımın altınlarını eşime sattım eşimde 100 lirada aldı o zaman altın çeyrek şimdi 106 lira oldu bu zaman da yatırım en ii altına valla :)

Back
X