2009 Eylül Anneleri

selam millet. buluşmamızı gerçekleştirdik. kısaca aşağıdaki gibiydik ::)
Müş: günün seksi hatunu :) anam ayakkabısından yeleğine pek bi seksiydi hatun :) ha fotolarda da güzel çıkıyor ama yakında daha bir güzel geldi bana.
Arife: günün sessiz sakini :) güzel arkadaşım kızı hanneyi öyle güzel süslemiş ki... kız doğurasım geldi.
Gülnaz : günün bebişiyle en çok ilgileneni :) tanışmak sohbet etmek rüzgar efendiyi görmek çok güzeldi.
Tuba: günün gamsızı :) kızı salıncağa bindirip paçangasını afiyetle yedi hatun. hayır doğa nasıl bi melektir ki hiç sesi çıkmadan kendi kendine sallandı oyalandı. :)
Handan: günün zerrin özeri :) gözlük bakımından yani...
Meryem: günün pasaklısı :) beyaz pantolonuna ali tunanın düzenlediği mamalı suikast sonrası öyle bir saldı ki en son yerde oturuyordu :))
Ayşe : günün kahkahası :) yine attığı kahkahalarla ve laflarıyla beni gülmekten kırdı geçirdi.
Zeynep: günün acelecisi... en erken gelip en erken aramızdan gitti :)
Süper babane: günün sessizi. öylece bir köşede bizi izledi. kim bilir belki kendini bizim yaşımızdaki haliyle hatırladı.
Bendeniz: günün keyifsizi... benim ne zaman özel bir günüm olsa. bayram vs. regl olurum ya yine sektirmedim. halsizdim azcık ama inanılmaz keyif aldım. keşke daha uzun sohbet etme şansı bulsaydık.
ha bi de günün fesatı diyebiliriz :) meryem tatile gidiyor ya kurudum fesatımdan 20 kilo verdim :))))

ayy ne güzel ya keşke bende gelebilseydim hepinizi çok merak ettim

tubacım cnm yaaa bende o bunalıma giriyorum hep yanlızım oğlumla
dün ablamlarda resmen acıdılar bana
çünkü oğlum 1 dk boş durmuyo uyanıkken
ama bana uzak oturuyolar
geçicek cnm bu günler sıkılma lütfeeeeeeennnnn

bahrcım öncellikle bu güzel organizasyon i,çin teşekkür ederim tatlım :))

günün acelecisiydim çünkü saat 5 i geçiyodu teyzemlere gittiğimde 2 saat yolda geçti çok zorlandım aslında gelmek için çok ters bi zamandı ama bidaha bu fırsatı bulamam diye geldim iyikide geldim sizlerle yüz yüze görüşmek harikaydı :)

herşeyden sizleri çok sevdim inşallah diğer buluşmalardada beraber oluruz :)

meryemcim sen her halinle güzelsin canım oğlun kirletirse kirletsin seni :))

müşerrefcim harbi seksi hatunsun baharın dediği esramda çok uslu şeker bi kız yerim ben onu :)

baharcım hiç halin yoktu gerçekten aslında sorucaktım çekindim demek hasta olduğun için öyleydin geçmiş olsun tatlım bi daha ki sefere daha canlı olursun :))

ayşe bana kahkahalarının meşhur olduğunu söyledin hakket öyleymiş ayrıca inanılmaz bi oragazitörlük yeteneğin var değerlendir şekerim :)

arifecim sana söz verdim gökşenle gelip dutlarınızı yicez sende çok hanım hanımsın kızında senin gibi hiç sesi çıkmadı maşallah :))

handan cım senle hiç konuşmadık ama yüzyüzede olsa görüşmek güzeldi oğluşunda maşallah tosun gibi :)

tubacım herşeyden önce şık ve güzeldin önce bunu söyleyim sonra allah herkese doğa gibi bi beebk versin yavrumun hiç sesi çıkmadı salıncakta sallandı durdu ben gittikten sonra naptı bilmiyorum :)

baharcım babaannenin ellerinden öpüyorum allah başınızdana eksik etmesin :)

bu arada ben herşeyde aceleciyim ilk geldim ilk gittm huyum herhalde :))

cnm güzel bi olması ne güel stres attınız valla bi ben kaldım kkdan kşmsyele görüşemeyen:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bircan cım inş. poyraz uslu durur istediğin gibi kestirirsiniz çünkü
halil ibrahim çok ağlamışş

kıyamam ona yaaaa. inşallah tülay ama çocuk çok yaramaz hiç durmuyor ki ordan oraya emekliyor ayaktaysam ayakalrıma sarılıyor kucak istiyor gezmek istiyor 1 dk. durmuyo. bu arada eşimin arkdaşına gittik 4 aylık oğulları var poyraz resmen ayyy bebik diye seviyor. HERKES AAA poyraz bebek dedi diyorlar valla diyor yani annem öğretmiş ayyy ayyy bebik diye sevdi resmen. baba geeeeel gelll yapıyor bide söylüyor pek çeneli olucak ya

tulaycım hyrlı olsun 9.ayı da doldurmus paşa.daha nıce aylar yıllar gorun ıns saglıkla

saol ela cım h.g...nasılsınız bakem?

kıyamam ona yaaaa. inşallah tülay ama çocuk çok yaramaz hiç durmuyor ki ordan oraya emekliyor ayaktaysam ayakalrıma sarılıyor kucak istiyor gezmek istiyor 1 dk. durmuyo. bu arada eşimin arkdaşına gittik 4 aylık oğulları var poyraz resmen ayyy bebik diye seviyor. HERKES AAA poyraz bebek dedi diyorlar valla diyor yani annem öğretmiş ayyy ayyy bebik diye sevdi resmen. baba geeeeel gelll yapıyor bide söylüyor pek çeneli olucak ya

belli olmaz belki saçı kesilirken durur cnm

ya bişi sorcam konaklar için ne yapmak lazım
bizim az biraz var saçlar gidince epey görünüyo
şampuan var ama bi halta yaramadı ne yapmam lazım ???

Son düzenleme:
tulaycım zeytınyagının ıcıne bir fıske karbonat koy.sur sacına.az beklesın yıka sonra yıkarken sampuanlıyken elıni yumusak yumusak surt yıne de cıkar bır kac sefer sonra

ay saclarını mı kestırdınız sıhhatler olsun pasaya

poyraza da masallah dıorum calcene poyraz yerım senı poyraaaz poyraz:)

saol ela cım h.g...nasılsınız bakem?

belli olmaz belki saçı kesilirken durur cnm

ya bişi sorcam konaklar için ne yapmak lazım
bizim az biraz var saçlar gidince epey görünüyo
şampuan var ama bi halta yaramadı ne yapmam lazım ???

bizim konak çok vardı şimdi 1 tane bile kalmadı. cep sodası varya toz onunla zeytin yağını karıştır sür kafasına 2 saat beklet sonra tarakla sıyır banyo yaptır 2-3 kez yaptın mı kalmıyo hiç

ay saclarını mı kestırdınız sıhhatler olsun pasaya

poyraza da masallah dıorum calcene poyraz yerım senı poyraaaz poyraz:)

velet çok yaramaz. bi yürüse bir konuşsa neelr yapcak neler dicek merak ediyorum. şimdi alo öğrendi elini kulağına koyup aaaaaaa diyo. alo diyormuş. bide annem alıştırmış resimlerde annen nerde diyor parmağıyla işaret parmağıya beni gösterip seviyo gülüyo. baban nerde diyo hemen eşimi gösterip seviniyor baya alışmış sorunca resim arıyo

Merhaba kızlar oğlum hiçbirşey yemiyor topik açtım yazdıklarımı buraya da kopyalıyorum aynen. Bir fikri olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. Moralim çooook bozuk.

Merhaba arkadaşlar. Oğlum şu anda 9.5 aylık ve yaklaşık 20 gündür katı gıdaları reddediyor. Sadece anne sütü ve mama içiyor. Ben bir rahatsızklık gecirdim ve ağır bir antibiyotik kullandım. Doktor süt vermemi sınırladı. Günde iki kere anne sütü verdim 10 gün boyunca. Bu sırada da oğlum rahatsızlandı burun akıntısı falan vardı ama ciddi bir şeyi yoktu. Ne olduysa bunlardan sonra oldu. Şu anda iyileşti ama katı gıdaları reddediyor. Tam da alıştı diyordum. Elimle köfte falan yedirmeye başlamıştım. Şu anda canım çok sıkkın. Doktora gittik kilo vermiş. Bana ne yapmayı düşünüyorsun diyor birde. Doktorumuzu da bıraktım bu olaydan sonra. Şimdi ben ne yapacağım. Artık sabrım da kalmadı diyebilirim. Israr etmiyeyim kendi kendine düzelir diyordum ama nereye kadar...
Bu durumda olan arkadaşlar varsa ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.:çok üzgünüm:

özlem oncelıkle gecmıs olsun

doruk ıcın de ne kadar sıkıldıgını tahmın edebılıyorum ama bebeklerın donemsel gecıslerı oluyor.dorugunkı de oyle bırseydır .bu bazen 2 gun suruyo bazense 1 ay ama emın ol duzelıyıor.sen yıne de ısrar etme bence.daha da sogumamalı yemekten.dıs donemı aynı zamanda.gecıcektr allahın ıznıyle.eymen de hastaklandıgında devam sutu bıle ıcmemeıstı dusun.sabırla nesesının yerınde oldugu zamanlarda tekrar dene.saglıkla kalın

Merhaba kızlar oğlum hiçbirşey yemiyor topik açtım yazdıklarımı buraya da kopyalıyorum aynen. Bir fikri olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. Moralim çooook bozuk.

Merhaba arkadaşlar. Oğlum şu anda 9.5 aylık ve yaklaşık 20 gündür katı gıdaları reddediyor. Sadece anne sütü ve mama içiyor. Ben bir rahatsızklık gecirdim ve ağır bir antibiyotik kullandım. Doktor süt vermemi sınırladı. Günde iki kere anne sütü verdim 10 gün boyunca. Bu sırada da oğlum rahatsızlandı burun akıntısı falan vardı ama ciddi bir şeyi yoktu. Ne olduysa bunlardan sonra oldu. Şu anda iyileşti ama katı gıdaları reddediyor. Tam da alıştı diyordum. Elimle köfte falan yedirmeye başlamıştım. Şu anda canım çok sıkkın. Doktora gittik kilo vermiş. Bana ne yapmayı düşünüyorsun diyor birde. Doktorumuzu da bıraktım bu olaydan sonra. Şimdi ben ne yapacağım. Artık sabrım da kalmadı diyebilirim. Israr etmiyeyim kendi kendine düzelir diyordum ama nereye kadar...
Bu durumda olan arkadaşlar varsa ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.:çok üzgünüm:

tatlım çokta takılma bence annem bize 1 yaşına kadar mamadan başka birşey vermemiş sonra yemişiz yani alışmışız bence çok dert etme eninde sonunda alışacak

özlemcim sıkma canını dönem dönem bizde de oluyo
bu aralar tuzlu yemiyo mesela z.yağlı dişlerden sonra böle oldu
binnazla yediriom yemeyince kakada yapamıyoo

tez zamanda geçer inş.

özlem oncelıkle gecmıs olsun

doruk ıcın de ne kadar sıkıldıgını tahmın edebılıyorum ama bebeklerın donemsel gecıslerı oluyor.dorugunkı de oyle bırseydır .bu bazen 2 gun suruyo bazense 1 ay ama emın ol duzelıyıor.sen yıne de ısrar etme bence.daha da sogumamalı yemekten.dıs donemı aynı zamanda.gecıcektr allahın ıznıyle.eymen de hastaklandıgında devam sutu bıle ıcmemeıstı dusun.sabırla nesesının yerınde oldugu zamanlarda tekrar dene.saglıkla kalın
Sağol Elacım ama inan içim içimi yiyor. Çocuk kilo veriyo sürekli. Dİşimiz 6 tane arada kaşıyo falan ama yeri şiş olan yok şu anda. Bunların dışında Doruk çok huysuz. Beni ıssırıyor. Sİnirlenince kafasını yerlere vuruyor. Kendi sacını çekiyor. Hepsi korkutuyor beni. Çocuğun yemeyeni ve uyumayanı çok zormuş. İkiside bizde var. Uyku sorunu ve yeme problemi.Ben anladımki herşey yetiştirilmeye bağlı değil. Çocuğun belli özerk bir kimliği var sen ne yaparsan yap o öyle onu öyle kabulleneceksin.
tatlım çokta takılma bence annem bize 1 yaşına kadar mamadan başka birşey vermemiş sonra yemişiz yani alışmışız bence çok dert etme eninde sonunda alışacak
Canım sorunu alışmama değil sanırım. 7-8-9 . ayda herşeyi yiyordu. tama çok iştahlı değildi ama yinede yiyordu bir 400 gr fala alıyordu ayda. Şimdi suratı süzüldü. Düşün kaka bile yapmıyor yemediği için.

özlemcim sıkma canını dönem dönem bizde de oluyo
bu aralar tuzlu yemiyo mesela z.yağlı dişlerden sonra böle oldu
binnazla yediriom yemeyince kakada yapamıyoo

tez zamanda geçer inş.

Sağol canım inşallah. Çok yıprandım gercekten yapıyorum uğrasıyorum sonra hepsi çöp. Birdr çok sinirli ağlama nöbrti gibi birşey geçiriyor arada. ben de tek başıma bakıyorum ya Tülaycım senin gibi. Böyle zamanlarda birilerine ihtiyacı oluyor insanın.

Sağol canım inşallah. Çok yıprandım gercekten yapıyorum uğrasıyorum sonra hepsi çöp. Birdr çok sinirli ağlama nöbrti gibi birşey geçiriyor arada. ben de tek başıma bakıyorum ya Tülaycım senin gibi. Böyle zamanlarda birilerine ihtiyacı oluyor insanın.

cnm biz yanlızlığa alıştık hatta oğlum yanlızken daha rahat yiyor
ama ben çoook yoruluyorum
uykusuzum bak 3 gecedir fullll ama yapıcak bişi yok
evlatlarımız iyi olsunda bu günlerde geçicek
yardımcı olmayanlarda ilerde utanır belkiiiiiialsanaalsanasmile

Back
X