2009 Haziran anneleri ikinci bebekler ne zaman?

ozzge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
1.059
4
116
Ankara
Çok mu erken ne? Ama ben bazen acaba diyorum? Şimdilerde hamile kalsak 1,5 yaş olur aralarında Allah nasip ederse? kaydirigubbakcemile3
Var mı deli cesareti olan?Düşünen :uhm:

oyyyy yok ben almıyım :)))))) suan hıc gozum almıyor o ılk 3 ayı amelıyatı yenı bebek alısverısını ...
ben ogluma bıle zor yetısıyorum ben allah kısmet ederse cem 1.sınıfı bıtırsın ozaman dusunuyorum nasıpse yasımda genc veya 4-5 yasındada olabılır :)))
ama suan cok erkennnnn zemuszemus

yok cnm ya çok erken.ben en az 4 yaş olsun istiyorum aralrında.
yağmur 3 yaşına geldiği zaman hamile kalırım diye düşünüyorum.bakalım nasip...

bende su an cok erken diye düşünüyorum kazala felan olsa aldırırım diyorum ama eşim olurken olsun diyooo ben de ela 3 yaşında hamile kalsam ii oluyorum ama nasip şimdi elayla ilgilenmek itiyorum 2 bebek suan için çok zorrrrrrrrrrr

daha erken diye düşünüyorum ama arkadaşlarım kadarda geç düşünmüyorum
nasip olurda Allah kısmet ederse kızım 1,5-2 yaşını doldursun o zaman

Allah isteyenlere bol bol versin, ama ben zaten 32 yaşındayım, erken aralıkla olsa kaldıramam zaten, ama ille de nasip de var da kazayla olursa tabii ki başım üstüne,
isteyenlere ççooookkk kolay gelsiin :))

He he bi deli benim galiba! Tabi bende ara sıra düşünüyorum... :) Yoksa bende 4 yaşında filan kısmetse mantıklı olacağını düşünüyorum.

bende 29 yaşındayım 32 yaşımda felan nasip olursa istiyorum 2.bebeğimi

herkes nerdeyse aynı kanıda 3 yada 4 yaş idial olanı bence bu benim kardeşimle 8 yaş var anlaşamıyoz çok fark oluyoooo

ben almıyımmmm
allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
belki benim oğluşum kuduruk diye istemiyorum
seneye çalışmayı düşünüyorum bi iş bulursam
1 kaç yıl çalışayım ondan sonra hem oğlum alsın sevgisini
o daha bbebekken ilgi iserken başka bi tane olmasınnn
allahım olmayanlara versinnnn

2nci bebişe karar verirsem ki bu çok zor şöle bi bıcırığım okula başlasın ölee
yani daha 26 yaşımdayım yaş geçmeden bi iş tecrübem olsun şimdi yapsam büyüdü etti diyene kadar 30 olurum eeeee tecrübesiz iş kim verir o kadar üni. okuduk kafa patlattık diploma yatmasın dimi emme eccük de kariyer yapalıkk

semoşum çocukta yaparım kariyerde diyosun yani :)
ben yusuf kayra iki yaşını doldursun ondan sonra düşünüyorum
inşallah kaza falan olmaz daha öncesinde :))

Çok mu erken ne? Ama ben bazen acaba diyorum? Şimdilerde hamile kalsak 1,5 yaş olur aralarında Allah nasip ederse? kaydirigubbakcemile3
Var mı deli cesareti olan?Düşünen :uhm:

Burada deli cesaretli biri var evet :) Yaş geçiyor, önümüzdeki 2-3 sene "acaba" kararıyla yaşamak ihtimali beni bunaltıyor, madem uykusuzluğa alıştık rahata alışmadan bitsin bu tasa düşüncesi içindeyim. Daha genç olsam ara vermek mantıklıydı ama şimdi yaş 32, kariyerimin tepesine tırmanıyorum, zaten sağlık meseleleri var, ileride daha da sıkıntı olsun istemiyorum. Bakalım kısmet.

kızlar biraz özel olmazsa hiç kürtaj oldunuzmu bebişlerden sonra kaza felan oldu mu yanii ben çok korkuyorum gerçi spral var ama ceveremde spralle kalan çok duyuyorum korkuyorum

Yok allaha şükür bizde kaza olmadı. Zaten olursa kaza olmaz :) Seve seve olur :) Kabulüm olur :) Mutlu da olurum :)

Ama çok yakın bi arkadaşım istemediği halde kaza oldu. (Kızı 20 aylık) Ertesi gün hapı aldı tehlikeden sonra. Ama maalesef ilaç ters etki yaptı ve dış gebelik geçirdi.

Kızlarr ben 5 tane doğurucam ..... :lepi:
nasıl bakacaksamm..
benim kardeşim olmadığı için çok üzülüyorum oğlumun kardeşi olmasını çok istiyorum...
yaş 30 malum..
3-4 yıl sonra doğurdum doğurdum sonra zor...
yani bizde 2..5-3 yıl sonra başlarız çalışmalara..

bende su an cok erken diye düşünüyorum kazala felan olsa aldırırım diyorum ama eşim olurken olsun diyooo ben de ela 3 yaşında hamile kalsam ii oluyorum ama nasip şimdi elayla ilgilenmek itiyorum 2 bebek suan için çok zorrrrrrrrrrr

kasteddiğin manadaki kürtaj kendi bebeğinin katili olmak değilmidir sence

bende 2-3 yaş olsun diyorum aralarında ama kaza olursa daha azda olabilir fark tabii:ecrin_bebek: ya bu kiloları veremeden hamile kalmak istemiyorum bi an önce vermem lazım tek problem kilolar yani benim cephemdenbilmiyorumkismile

Bende 2 yıl sonra falan düşünüyorum, rahata alıştıktan sonra zor olur.
Üçüncüyüde 10 yaşına geldiktan sonra düşünüyorum tabiii olursa.

valla ben de düşünüyodum özgecim.bız ecem gibi ilke gibi çıtır değiliz bekleyemeyız öyle 5 sene 10 sene:)) hazır eve tıkılmışken çıksın araddan dıyodum açıkçası.ama şimdi derin buyuup de yuku hafıflemeye başlayınca ohh dedim bıraz.aynbı şeyleri sil baştan yaşamak zor gelıyo.ha dediğin gibi olursa kaza başım gözüm üstüne aldırmayı düşünmem ama kızıma da kıyamıyorum yaa daha çok minik.onunla doyasıya vakıt gecırmek ıstıyorum.ablamın oğlanların arası 21 ay.yanı buyuk 1 yaşına bastığında ablam 2.ye hamıle kalmış.ha buyuyp çıktılar pıyasaya ama ona çok zor oldu.bi de yavrum buyuk olana ayıracak vaktı kalmadı:( of ne bılıyım eşim de derin 1 yaşına gırınce denıyelım gene dıyo.kısmet artık.varsa dunyaya geleceği doğururuz:))

Back
X