çık walla cicim ben öğleden sonra çıkçam eski okuluma gitmem lazım bi oraya gitçem batuhan paşamı kayınwalideye bırakçam mecbur canım şöyle deniz kenarlarına gitmek vardı yaae kızlar nasılsınız geçmiş olsun hasta olanlara hep var
bende dışarımı çıksam ne hava süper bugünnnn
iyidir gıızz nolsun işte bildiğin gibi yaw felaket bi baş ağrısıyla uyandım gecede ağrıyoduda ilaç almim nası olsa geçer dedim geçmemiş artmış hemen ağrı kesici içtim gçiyo gibi bakalım saol cicim o senn güzelliğin pazar kahvaltımızdan onlar:lepi:kız nesli naber gızzzzzzzzzz maşşlah negüzel çıkmış batuhan facekiler anasıda güzellllll
leo7+, ela26+, yasemin1+, olymposss, xxh.ydxx+, D-GABBANA+, ilkbahar79, vaion artık saklanamazsınız kızlarrrrrrrrrrrr oleyy kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk neslihancım. ya bugün de hava süper ama 6.30 a kadar dersim var birazdan çıkıcam ne güzel ben de kızımı gezdirirdim evde olsaydım:sinifsinif::gitme:
ay bilmemki canım emmiyomuydu seninki pompa almayada değmez ama bi damla bile anne sütü alsa fada bilmiyom walla cicimoh sonunda olanlar gözüküyo
ya benimde pompam bozuldu çok zor sagıyorum busaaten sonrada tekrarmı alyım of ya bıraktırsammıkiyaaa
yok canım ara verdim bebek bakıcılığı yapıyom ya bu senekaydirigubbakcemile3nesli kız sen ögretmenligi bıraktınmı
he wala kız az kulaklarını çınlatmadık yanii sende hemen gelip görmüşün arkandan konuşalım azcık dedik yawww kızım çok temizsin yalanmı yaniiiiiiiopuyorumnanaktanarkamdan ne çok dedikodu yapmışsın arkadaşlar yok ya ben titiz felan deilim her gün süpürüyom siliyom o kadar arada dip köşe yapıyom kızıyom bakkkkalsanaalsanasmile
şaka sak kızarmıyım size ben
neslihancım cnm çok geçmiş olsun bilirim migren ağrısını bu ara olmadı allahıma sükürler olsun
bende öğledensonra çıkarım belki
akşama kociş yok yanlızız kızımlaa yinee
ayy ne güzel artık kimlervar gözüküyooo yupiiiisositososito
olsun öyle alışçak canım, ver eline ekmek , havuç, kaşar peyniri, bisküvi ,filiz ben özel şirkette muhasebeciyim.bizde de yasak internette çok takılmak ama ben yine de yazıyorum.
emelcim merhaba sana da geçmiş olsun.benimki ne versem suratını ekşitiyor.herşeye koşuyor gibi yapıyor ağzına verince sanki ağzına limon sıkmışın gibi yapıyor.ne etcem bende bilmiyom.eline ekmek veriyorum katıya alışsın diye.boğazına katı değdiöi öğ diyo kusuyo
geçmiş olsun canım sanadagünaydın güzelim
hoşgeldin
evet evden çıkarken bırakmıyolar artık zor oluyo bizde zor çıkıyoz ağlıyo
dizin ağrıyomuş çok çok geçmiş olsun ayy benim dizim de aynen özellikle merdivenlerden inerken çok ağrıyo
ver canım alışır zamanla, büyüdüler artıkvalla bende çok korkuyom bişey vermeye kusuyo çok
Geçmiş olsun canım, uykudan uyanmasıda diştendir, ağrısı verdır, gece çok ağladımı ben biraz calpol veriyorum , rahatlıyor yavrum uyuyor bir daha, aklında olsungünaydın kızlarrr bizde 4 diş mevcut ve bulduğu her yeri ısırıyoo koltuğun deri kısımlarıda dahil :)
ne versen onuda yiyooo yemede de bi problem yok ama 4 gecedir uykuyu kaybemiş durumda dönüp duruyooo kendi kendine ağlıyo uykusunda hıçkıra hıçkıra nedendir bilmiyorumm....
bişey daha sorucam evde muhallebi yapanlar nasıl yapıyoo tarif verirmisinizzzz
ayrıca 2 gündür evcek hastayızz kocişşş bebişşş ve benn boğazlarım yanıyooo ve hasta hasta kızım bugün benimle işe geldiii şuan arabasında yatıyooo yoğurdunu yedi ve yatıyoo...........çok yorgunummmmm ayyyyy çokk sitem ettimm be
maşallah yerim ben onu büyümüşte kendi kendine de yermişaman bendede hafta bir yaparım walla hiç uğraşamam
geçmiş olsun canım tabi çocuklar ağırlaştı ağrılar başladıkaydirigubbakcemile3 bende herşeyden tattırıyorum alışsınlar artık kocaman oldular
ah yavrum kıyamam yavaş yavaş alıştır ama canım ya sonra sen zorlanırsın ufak ufa ver eline bişeyler batuhan kahvatısını kend yapıyo nerdeyse artık bi eline kaşar bi elin ekmek alıyo bi ondan bi bundan kıtır kıtır yiyo
hadi bakalım iyi haberlerle gel canım
sağol canım, senin prensesinede geçmiş olsungünaydın kızlar ay sabahtan beri huysuz bizimki hep kucak istiyo bel fıtığı olucam.-tatlicadiarzu-
never , emel geçmiş olsun.
aşk kırıntısı aman dikkat et pazarda oğluşuna alışverişe çok dalmakaydirigubbakcemile
gezin bakalım gezin biz çalışalıme kızlar nasılsınız geçmiş olsun hasta olanlara hep var
bende dışarımı çıksam ne hava süper bugünnnn
Bence bıraktırma canım, anne sütünden değerli bir besin yokoh sonunda olanlar gözüküyo
ya benimde pompam bozuldu çok zor sagıyorum busaaten sonrada tekrarmı alyım of ya bıraktırsammıkiyaaa
Bende hergün yapamıyorum çalışıyorum zaten, herşeyi cumartesi yapıyorumarkamdan ne çok dedikodu yapmışsın arkadaşlar yok ya ben titiz felan deilim her gün süpürüyom siliyom o kadar arada dip köşe yapıyom kızıyom bakkkkalsanaalsanasmile
şaka sak kızarmıyım size ben
neslihancım cnm çok geçmiş olsun bilirim migren ağrısını bu ara olmadı allahıma sükürler olsun
bende öğledensonra çıkarım belki
akşama kociş yok yanlızız kızımlaa yinee
ayy ne güzel artık kimlervar gözüküyooo yupiiiisositososito
iyiyim canım sen nasılsın?emelcim napıyon cnm
ilk sizsiniz doğum günü olarak yapalım mı cekilişi
bide hiç görmediğim biri eklemişnapcaz o kişiyi
10 kişi olduk
kızar çekilişte limit koysakmı 30 tl 50 tl falan gibi daha adil olur sanki
siz bilirsiniz kızlar benim için farketmez geçen sefer limit koymamıştıkkızlar cekilişe limit koyalım mıı
ne kadar olsun en çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?