2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

e kızlar nasılsınız geçmiş olsun hasta olanlara hep var
bende dışarımı çıksam ne hava süper bugünnnn

kız nesli naber gızzzzzzzzzz maşşlah negüzel çıkmış batuhan facekiler anasıda güzellllll

özlemcim günaydınlar olsun hoşgeldin canım evt bebişler ağrlaştıkça zorlanıyoruz artık

çık walla cicim ben öğleden sonra çıkçam eski okuluma gitmem lazım bi oraya gitçem batuhan paşamı kayınwalideye bırakçam mecbur canım şöyle deniz kenarlarına gitmek vardı yaa
kız nesli naber gızzzzzzzzzz maşşlah negüzel çıkmış batuhan facekiler anasıda güzellllll
iyidir gıızz nolsun işte bildiğin gibi yaw felaket bi baş ağrısıyla uyandım gecede ağrıyoduda ilaç almim nası olsa geçer dedim geçmemiş artmış hemen ağrı kesici içtim gçiyo gibi bakalım saol cicim o senn güzelliğin pazar kahvaltımızdan onlar:lepi:

hoşbulduk neslihancım. ya bugün de hava süper ama 6.30 a kadar dersim var birazdan çıkıcam ne güzel ben de kızımı gezdirirdim evde olsaydım:sinifsinif::gitme:

leo7+, ela26+, yasemin1+, olymposss, xxh.ydxx+, D-GABBANA+, ilkbahar79, vaion artık saklanamazsınız kızlarrrrrrrrrrrr oleyy kaydirigubbakcemile2

oh sonunda olanlar gözüküyo
ya benimde pompam bozuldu çok zor sagıyorum busaaten sonrada tekrarmı alyım of ya bıraktırsammıkiyaaa

hoşbulduk neslihancım. ya bugün de hava süper ama 6.30 a kadar dersim var birazdan çıkıcam ne güzel ben de kızımı gezdirirdim evde olsaydım:sinifsinif::gitme:

ah canım benim emninm çok zor dur ayrıolmak ama ne yapcan onlar için çalışıyorsun birazbüyüsünbende düşünüyorum tek yetmiyo para

arkamdan ne çok dedikodu yapmışsın arkadaşlar yok ya ben titiz felan deilim her gün süpürüyom siliyom o kadar arada dip köşe yapıyom kızıyom bakkkkalsanaalsanasmile
şaka sak kızarmıyım size ben
neslihancım cnm çok geçmiş olsun bilirim migren ağrısını bu ara olmadı allahıma sükürler olsun
bende öğledensonra çıkarım belki
akşama kociş yok yanlızız kızımlaa yinee
ayy ne güzel artık kimlervar gözüküyooo yupiiiisositososito

gezenler bizim ve bebişlerimizin yerine de gezsin lütfennnn tadını çıkara çıkara oh ohhhh

ya benimde pompam bozuldu çok zor sagıyorum busaaten sonrada tekrarmı alyım of ya bıraktırsammıkiyaaa
ay bilmemki canım emmiyomuydu seninki pompa almayada değmez ama bi damla bile anne sütü alsa fada bilmiyom walla cicim
nesli kız sen ögretmenligi bıraktınmı
yok canım ara verdim bebek bakıcılığı yapıyom ya bu senekaydirigubbakcemile3

he wala kız az kulaklarını çınlatmadık yanii sende hemen gelip görmüşün arkandan konuşalım azcık dedik yawww kızım çok temizsin yalanmı yaniiiiiiiopuyorumnanaktan

valla eminecim yok galiba artık
neslicim bazen emiyo bazen emmiyo buseferde benim dengem bozuluyo
he iyi canımtabi araver

emelcim napıyon cnm
ilk sizsiniz doğum günü olarak yapalım mı cekilişi
bide hiç görmediğim biri eklemişnapcaz o kişiyi
10 kişi olduk

kızlar cekilişe limit koyalım mıı
ne kadar olsun en çok

olsun öyle alışçak canım, ver eline ekmek , havuç, kaşar peyniri, bisküvi ,
hem dişini kaşırbizim burda şirkette bir arkadaş hiç katı vermemiş eline, hep muhallebi kıvamı kızı 2,5 yaşında hala hiçbişey yemiyormuş, çorbaları bile tel süzgeçten geçiriyor, blenderda parçalar kalıyorya onu bile yemiyormuş

geçmiş olsun canım sanada
rapormu alsak kız , oh ne güzel evde , diz ağrısına rapor verirlermiki :)

valla bende çok korkuyom bişey vermeye kusuyo çok
ver canım alışır zamanla, büyüdüler artık

Geçmiş olsun canım, uykudan uyanmasıda diştendir, ağrısı verdır, gece çok ağladımı ben biraz calpol veriyorum , rahatlıyor yavrum uyuyor bir daha, aklında olsun
muhallebide görümcem bir kere inek sütüyle yapmış yedirmiş
kızdım verme inek sütü diye, ama çok hoşuma gitti pirinçunlu muhallebi
hepsini ben yedim
ben kendi sütüme herobaby muhallebilerinden karıştırıp veriyorum

maşallah yerim ben onu büyümüşte kendi kendine de yermiş

sağol canım, senin prensesinede geçmiş olsun

gezin bakalım gezin biz çalışalım

Bence bıraktırma canım, anne sütünden değerli bir besin yok

Bende hergün yapamıyorum çalışıyorum zaten, herşeyi cumartesi yapıyorum
tabi akşamada sızıp kalıyorum yorgunluktan :)

emelcim napıyon cnm
ilk sizsiniz doğum günü olarak yapalım mı cekilişi
bide hiç görmediğim biri eklemişnapcaz o kişiyi
10 kişi olduk
iyiyim canım sen nasılsın?
mesaj at istersen kimmiş kimin nesiymiş,
dönmesse almayız çekilişe
katılmak isterse alırız

kızar çekilişte limit koysakmı 30 tl 50 tl falan gibi daha adil olur sanki

kızlar cekilişe limit koyalım mıı
ne kadar olsun en çok
siz bilirsiniz kızlar benim için farketmez geçen sefer limit koymamıştık

Ben biraz çalışayım kızlar gelirim arada yine
öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…