2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok annem ne dişi damakla beni ıssırıyor.ben buralardayım ama arada sırada gelir yazarım canım

günaydın kızlar
buğün temizlik yapcam arada uğrarım

günaydın canım çok geçmiş olsun migren krizini bilirim berbat bişey bendede var migren defalarca gece acillik olduk serum yedim zor iş:teselli:

canım ben akşam bizim yemeklerden veriyorum mesela dün makarna verdim bu akşam pırasa yicek bizle beraber az tuzlu yaparım ben zaten yemekleri sabah kahvaltı sonra meyve sonra öğle yemeği ben kıymalı sebzeyi püre halinde veriyorum çorba sevmiyo sonra yoğurt veriyorum akşam yemeği yatmadan öncede muhallebi araarda emziriyorum canım
günaydın kızlar
günaydınlar olsun canım
günaydın eminecim
hergün temizlik mi olur tatlım ya:teytey:
dimi ama filizcim söylüyorum ama hatun hamarat hergün temizlik hergün temizlikk:sm_cool:
günaydın kızlar sabahın ilk annesi benimmmmm
her sabah ilk annişimizin sensin canım iyiki varsın:1hug: günaydınnn

günaydın canım

he güzelim ya hergün temizlik mi olur demi
bak bana haftasonu yaparım temizlik işini

sağol canım sizde iyiki varsınız
evettttt hergün ilk anne ben oluyom
oleyyyyyyy:lepi:

Kızlar günaydın, nasılsınız bugün
geçmişi okudum ama hızlı hızlı bizde yasak ama giriyorum kk ya işte dayanamıyorum :)
kim hastalanmış anlayamadım çok geçmiş olsun
benimde sol dizim ağrıyor haftasonundan beri bugün iyice kötü oldu, katlayamıyorum
çok temizlik yapmıştım birde kayra hep kucağımda zorlandı herhalde
yemek artık biz sofradayken onada veriyorum ne varsa, dün pırasa ve makarna yedirdim
cacık vardı ondan bile tattırdım :)
alışsın artık
bu sabahta saati 7 ye kurmuştum işe gitmek için, alarmın sesine uyandı kalktı oturdu, çıkamadım ağlamaya başladı geç kaldım yeni geldim işe

filiz ben özel şirkette muhasebeciyim.bizde de yasak internette çok takılmak ama ben yine de yazıyorum.

emelcim merhaba sana da geçmiş olsun.benimki ne versem suratını ekşitiyor.herşeye koşuyor gibi yapıyor ağzına verince sanki ağzına limon sıkmışın gibi yapıyor.ne etcem bende bilmiyom.eline ekmek veriyorum katıya alışsın diye.boğazına katı değdiöi öğ diyo kusuyo

günaydın güzelim
hoşgeldin
evet evden çıkarken bırakmıyolar artık zor oluyo bizde zor çıkıyoz ağlıyo
dizin ağrıyomuş çok çok geçmiş olsun ayy benim dizim de aynen özellikle merdivenlerden inerken çok ağrıyo

valla bende çok korkuyom bişey vermeye kusuyo çok

iyikivarsın kanka valla bne burdayın
geçmiş olsun canım benimde acıyo kaçgündür
günaydın kızlar
kolaygelsin canım

günaydın canım

sağol canım sizde iyiki varsınız
evettttt hergün ilk anne ben oluyom
oleyyyyyyy:lepi:

aferin sana hep böyle ol

ya zaten çorbalar yemek oluyo nerdeyse herşey var içinde ben bizim yediklerimizden veriyorum kuru ekmegi çok seviyo maşşlah ver yiyo

evet kankam bende burdayım

günaydın herkese..oku oku bitmedi walla...
kalktık kahvaltımızı yaptık yağmur uyuyo.hava çok güzel kızımla dışarı çıkıcaz.
dr kontrolümüzde var zaten.bakalım son durum ne.
öksürük tam kesilmedi.arada keh kehhhh öksürüyo..inşallah atlatmıştr.önemli bişey yoktur..
neyse ben kaçtım hoşçakalın....

selam kızlar nasılsınız :)

12 haziran 2009 doğumlu çağan isminde oğlum var

aranıza kabul edermisiniz?

Hoşgeldin canım benim oğlumda 12 haziran doğumlu ismi mert.

filiz emine ayşler emel saniye hadi kızlar nerdesiniz biterçikolatada yokkkkkkkknezmandır

Dün misafirlerim vardı giremedim zaten kk yı açamıyordum bahane oldu bende işimi gücümü yaptım.

Benimki bacağımı kolumu neremiz denk gelirse ısırıyor.

Geçiş dönemi olduğu için marketlerde ben bişey bulamıyorum bulsamda hepsi döküntü oluyor. Oğluma özel hazılıyorum ben ama son zamanlarda yememeye başladı sıkıldı galiba.

günaydın kızlar

Canım sen çok titizsin galiba her zaman temizlik yapıyorsun, ben 2-3 güne bir yaparım.İyi işdahın var valla.

valla bende çok korkuyom bişey vermeye kusuyo çok

Bizimki sadece peynire kusuyor ama vermek sorundayım öğürüyor ama çıkarmıyor çok şükür. 1 aydır yoğurt yemiyordu bugün vericem bakalım yiyecekmi.

Bugün bende dışarı çıkıcam, sosyeter pazarı var çok yakınız ama korkuyorum oğlumu durduramam diye.

günaydın kızlarrr bizde 4 diş mevcut ve bulduğu her yeri ısırıyoo koltuğun deri kısımlarıda dahil :)
ne versen onuda yiyooo yemede de bi problem yok ama 4 gecedir uykuyu kaybemiş durumda dönüp duruyooo kendi kendine ağlıyo uykusunda hıçkıra hıçkıra nedendir bilmiyorumm....

bişey daha sorucam evde muhallebi yapanlar nasıl yapıyoo tarif verirmisinizzzz

ayrıca 2 gündür evcek hastayızz kocişşş bebişşş ve benn boğazlarım yanıyooo ve hasta hasta kızım bugün benimle işe geldiii şuan arabasında yatıyooo yoğurdunu yedi ve yatıyoo...........çok yorgunummmmm ayyyyy çokk sitem ettimm be

aman bendede hafta bir yaparım walla hiç uğraşamam
geçmiş olsun canım tabi çocuklar ağırlaştı ağrılar başladıkaydirigubbakcemile3 bende herşeyden tattırıyorum alışsınlar artık kocaman oldular
ah yavrum kıyamam yavaş yavaş alıştır ama canım ya sonra sen zorlanırsın ufak ufa ver eline bişeyler batuhan kahvatısını kend yapıyo nerdeyse artık bi eline kaşar bi elin ekmek alıyo bi ondan bi bundan kıtır kıtır yiyo

hadi bakalım iyi haberlerle gel canım

günaydın kızlar ay sabahtan beri huysuz bizimki hep kucak istiyo bel fıtığı olucam.-tatlicadiarzu-
never , emel geçmiş olsun.
aşk kırıntısı aman dikkat et pazarda oğluşuna alışverişe çok dalmakaydirigubbakcemile

Bugün bende dışarı çıkıcam, sosyeter pazarı var çok yakınız ama korkuyorum oğlumu durduramam diye.
oh walla git gez tadını çıkar canım sen hangi şehirdesin
kız kıymam ben ona yaa kimbilir vardır bi derdi canım kulaklarda iltihap falanmı oldu acaba götür doktora gç olmadan tatlış çok geçmiş olsun bizde öyleyiz walla batuhan zaten grip kocişde hastalandı benimde boğzlarım fena halde ağrıyo muhallebiyi ben pirinç unuyla yapıon canım
150 ml suya göz kararı pirinç unu katıyorum pişiriyorum bi güzel ocaktan aldıktan sonra içine 3 ölçek devam maması koyup karıştırıyorum böyle yapıyorum

günaydın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…