tamam canımyok annem ne dişi damakla beni ıssırıyor.ben buralardayım ama arada sırada gelir yazarım canım
günaydın kızlar
buğün temizlik yapcam arada uğrarım
günaydın canım çok geçmiş olsun migren krizini bilirim berbat bişey bendede var migren defalarca gece acillik olduk serum yedim zor iş:teselli:günaydın kızlar hepinize güzel günler.ben dün yine migren krizine tutuldum izinli eve gittim.Çocuğuma süt bile veremedim.Buarada faranjit olmuşum antibiyotik verdi doktor.Süt veriyom içmem dedim.Boğaz ağrısı çekiyorum şimdi.
canım ben akşam bizim yemeklerden veriyorum mesela dün makarna verdim bu akşam pırasa yicek bizle beraber az tuzlu yaparım ben zaten yemekleri sabah kahvaltı sonra meyve sonra öğle yemeği ben kıymalı sebzeyi püre halinde veriyorum çorba sevmiyo sonra yoğurt veriyorum akşam yemeği yatmadan öncede muhallebi araarda emziriyorum canımkızlar canlarım ben yemek yapmaktan pek anlamam.Bugün dokuz ayı doldurduk artık ev yemeği yemesi lazım.Ben evde yemek yapmıyorum kaynanam ne yaparsa yiyoruz işte.
Ama pekte sağlıklı şeyler değil.Ayrıca tuz koymayın diyorum yine de koyuyorlar.Bu yüzden ben kızım için çorba yapar gibi ayrıda yemek yapıcam artık.
fikir olması için akşam ne yapacağınızı yazarsanız bende gider kızım için denerim.Bide şimdiye kadar kahvaltı sebze çorbası(tavuklu,etli,balıklı) aralarda süt,meyve,yoğurt,gece muhallebi veriyorduk.Hangi arada birde akşam yemeği vericem zaten bunları yese dünyalar benim oluyordu
günaydınlar olsun canımgünaydın kızlar
dimi ama filizcim söylüyorum ama hatun hamarat hergün temizlik hergün temizlikk:sm_cool:günaydın eminecim
hergün temizlik mi olur tatlım ya:teytey:
her sabah ilk annişimizin sensin canım iyiki varsın:1hug: günaydınnngünaydın kızlar sabahın ilk annesi benimmmmm
günaydın canım
günaydın canım çok geçmiş olsun migren krizini bilirim berbat bişey bendede var migren defalarca gece acillik olduk serum yedim zor iş:teselli:
canım ben akşam bizim yemeklerden veriyorum mesela dün makarna verdim bu akşam pırasa yicek bizle beraber az tuzlu yaparım ben zaten yemekleri sabah kahvaltı sonra meyve sonra öğle yemeği ben kıymalı sebzeyi püre halinde veriyorum çorba sevmiyo sonra yoğurt veriyorum akşam yemeği yatmadan öncede muhallebi araarda emziriyorum canım
günaydınlar olsun canım
dimi ama filizcim söylüyorum ama hatun hamarat hergün temizlik hergün temizlikk:sm_cool:
her sabah ilk annişimizin sensin canım iyiki varsın:1hug: günaydınnn
Kızlar günaydın, nasılsınız bugün
geçmişi okudum ama hızlı hızlı bizde yasak ama giriyorum kk ya işte dayanamıyorum :)
kim hastalanmış anlayamadım çok geçmiş olsun
benimde sol dizim ağrıyor haftasonundan beri bugün iyice kötü oldu, katlayamıyorum
çok temizlik yapmıştım birde kayra hep kucağımda zorlandı herhalde
yemek artık biz sofradayken onada veriyorum ne varsa, dün pırasa ve makarna yedirdim
cacık vardı ondan bile tattırdım :)
alışsın artık
bu sabahta saati 7 ye kurmuştum işe gitmek için, alarmın sesine uyandı kalktı oturdu, çıkamadım ağlamaya başladı geç kaldım yeni geldim işe
filiz ben özel şirkette muhasebeciyim.bizde de yasak internette çok takılmak ama ben yine de yazıyorum.
emelcim merhaba sana da geçmiş olsun.benimki ne versem suratını ekşitiyor.herşeye koşuyor gibi yapıyor ağzına verince sanki ağzına limon sıkmışın gibi yapıyor.ne etcem bende bilmiyom.eline ekmek veriyorum katıya alışsın diye.boğazına katı değdiöi öğ diyo kusuyo
iyikivarsın kanka valla bne burdayıngünaydın kızlar sabahın ilk annesi benimmmmm
valla canım ben çıkıyorum yazdıktan sonra çıktm beklemedim kimsecikler yok diye
tatlım ya nerdesin sen
öyle mi afiyet olsun kuzuma
maşallah annesi
ya evet ben çıkıyom sen geliyon sen çıkıyon ben geliyom
msn de olmasa görüşemeyecez
tatlım şimdi diş etleri kaşındığından öyle yapıyolar bizim kuzucukta öyle
geçmiş olsun canım benimde acıyo kaçgündürgünaydın kızlar hepinize güzel günler.ben dün yine migren krizine tutuldum izinli eve gittim.Çocuğuma süt bile veremedim.Buarada faranjit olmuşum antibiyotik verdi doktor.Süt veriyom içmem dedim.Boğaz ağrısı çekiyorum şimdi.
kolaygelsin canımgünaydın kızlar
günaydın canım
he güzelim ya hergün temizlik mi olur demi
bak bana haftasonu yaparım temizlik işini
sağol canım sizde iyiki varsınız
evettttt hergün ilk anne ben oluyom
oleyyyyyyy:lepi:
iyikivarsın kanka valla bne burdayın
geçmiş olsun canım benimde acıyo kaçgündür
kolaygelsin canım
aferin sana hep böyle ol
ya zaten çorbalar yemek oluyo nerdeyse herşey var içinde ben bizim yediklerimizden veriyorum kuru ekmegi çok seviyo maşşlah ver yiyo
selam kızlar nasılsınız :)
12 haziran 2009 doğumlu çağan isminde oğlum var
aranıza kabul edermisiniz?
filiz emine ayşler emel saniye hadi kızlar nerdesiniz biterçikolatada yokkkkkkkknezmandır
kızlar ya bışı sorucam.sizin çocuklar ısırıyo mu?ya derın bulduğu yerden ısıyo oyun sanıo sanırım.kızıyosun ona da guluyo:) emerken de ısırıyo ağzında kalcak valla göğüsümısırarak seven kımse de yok.nerden öğrendı bılmıyorum.
kızlar canlarım ben yemek yapmaktan pek anlamam.Bugün dokuz ayı doldurduk artık ev yemeği yemesi lazım.Ben evde yemek yapmıyorum kaynanam ne yaparsa yiyoruz işte.
Ama pekte sağlıklı şeyler değil.Ayrıca tuz koymayın diyorum yine de koyuyorlar.Bu yüzden ben kızım için çorba yapar gibi ayrıda yemek yapıcam artık.
fikir olması için akşam ne yapacağınızı yazarsanız bende gider kızım için denerim.Bide şimdiye kadar kahvaltı sebze çorbası(tavuklu,etli,balıklı) aralarda süt,meyve,yoğurt,gece muhallebi veriyorduk.Hangi arada birde akşam yemeği vericem zaten bunları yese dünyalar benim oluyordu
günaydın kızlar
valla bende çok korkuyom bişey vermeye kusuyo çok
aman bendede hafta bir yaparım walla hiç uğraşamamhe güzelim ya hergün temizlik mi olur demi
bak bana haftasonu yaparım temizlik işini
geçmiş olsun canım tabi çocuklar ağırlaştı ağrılar başladıkaydirigubbakcemile3 bende herşeyden tattırıyorum alışsınlar artık kocaman oldularKızlar günaydın, nasılsınız bugün
geçmişi okudum ama hızlı hızlı bizde yasak ama giriyorum kk ya işte dayanamıyorum :)
kim hastalanmış anlayamadım çok geçmiş olsun
benimde sol dizim ağrıyor haftasonundan beri bugün iyice kötü oldu, katlayamıyorum
çok temizlik yapmıştım birde kayra hep kucağımda zorlandı herhalde
yemek artık biz sofradayken onada veriyorum ne varsa, dün pırasa ve makarna yedirdim
cacık vardı ondan bile tattırdım :)
alışsın artık
bu sabahta saati 7 ye kurmuştum işe gitmek için, alarmın sesine uyandı kalktı oturdu, çıkamadım ağlamaya başladı geç kaldım yeni geldim işe
ah yavrum kıyamam yavaş yavaş alıştır ama canım ya sonra sen zorlanırsın ufak ufa ver eline bişeyler batuhan kahvatısını kend yapıyo nerdeyse artık bi eline kaşar bi elin ekmek alıyo bi ondan bi bundan kıtır kıtır yiyofiliz ben özel şirkette muhasebeciyim.bizde de yasak internette çok takılmak ama ben yine de yazıyorum.
emelcim merhaba sana da geçmiş olsun.benimki ne versem suratını ekşitiyor.herşeye koşuyor gibi yapıyor ağzına verince sanki ağzına limon sıkmışın gibi yapıyor.ne etcem bende bilmiyom.eline ekmek veriyorum katıya alışsın diye.boğazına katı değdiöi öğ diyo kusuyo
hadi bakalım iyi haberlerle gel canımgünaydın herkese..oku oku bitmedi walla...
kalktık kahvaltımızı yaptık yağmur uyuyo.hava çok güzel kızımla dışarı çıkıcaz.
dr kontrolümüzde var zaten.bakalım son durum ne.
öksürük tam kesilmedi.arada keh kehhhh öksürüyo..inşallah atlatmıştr.önemli bişey yoktur..
neyse ben kaçtım hoşçakalın....
oh walla git gez tadını çıkar canım sen hangi şehirdesinBugün bende dışarı çıkıcam, sosyeter pazarı var çok yakınız ama korkuyorum oğlumu durduramam diye.
kız kıymam ben ona yaa kimbilir vardır bi derdi canım kulaklarda iltihap falanmı oldu acaba götür doktora gç olmadan tatlış çok geçmiş olsun bizde öyleyiz walla batuhan zaten grip kocişde hastalandı benimde boğzlarım fena halde ağrıyo muhallebiyi ben pirinç unuyla yapıon canımgünaydın kızlarrr bizde 4 diş mevcut ve bulduğu her yeri ısırıyoo koltuğun deri kısımlarıda dahil :)
ne versen onuda yiyooo yemede de bi problem yok ama 4 gecedir uykuyu kaybemiş durumda dönüp duruyooo kendi kendine ağlıyo uykusunda hıçkıra hıçkıra nedendir bilmiyorumm....
bişey daha sorucam evde muhallebi yapanlar nasıl yapıyoo tarif verirmisinizzzz
ayrıca 2 gündür evcek hastayızz kocişşş bebişşş ve benn boğazlarım yanıyooo ve hasta hasta kızım bugün benimle işe geldiii şuan arabasında yatıyooo yoğurdunu yedi ve yatıyoo...........çok yorgunummmmm ayyyyy çokk sitem ettimm be
günaydın tatlımgunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?