ben geldıım.hülyacım yogurdu kendınmı mayalıyosun canım?
ay bızım kız yogurt yerken suaratnı sekılden sekıle sokuyor nasıl sevdırem .cıcbebe pekmez falan olursa bıraz yıyor dıger türlü hıc yemıyor.alısacak elı mahkum :)
oh walla ne güzel gezin bakalım izmirin güneşinde bizim yerimizedeay yok 6-7 sayfa okudum ama baktı bıtecek gıbı değil.önemli bii kaçırdıysam söyleyın:) bugun hava süper izmirde.yarın da 24 dereceymış.dolayısıyla attık ana kız kendımızi dışarı.yarın da inşallah gezıcez aman hava aldıkça çocuğum mutlu oluyorum valla:)
sizden naber?maşallah topic kendıne gelmeye başladı.
yat dinlen walla canım tatlı uykular sana:1hug:ben varım canım ama uykum da var yatsam mı diye düşünüyorum hazır kızım da uyumuşken
canım muhallebiyi biraz sıvı ver gene biberonla içsin en azından daha tok tutar bu aydan itibaren hem akşam yemek yemesi lazım hemde yatmadan muhallebievet filizcim özlem. kızım da yemek yemiyince mamayla da doymuyo habire mama içmek istiyo napıcam ya muhallebi de yemiyo bari onu yese gece tok tutar
ay canım güle güle kirlet walla epey iş yaptın sen bugün ellerine kollarına sağlık bide ben yapsam ahhahhben geldim poyraz uyudu ama biraz sonra kalkar ve gece geç uyur çok yoruldum bugün halıları felan kaldırdım camları sildim tabi bide poyraza dur oğlum yapma derken baya yoruldum yarın eşim evde neyseki dinlenirim
filiz nasılsın tatlım ikimiz varız heraldezemuszemus
afiyet bal şeker olsun et olsun inşallah melisime maşallahbende kızıma balık yedirdim maşşlah beya sevdi beyada yedi
ah ısırmazmı çene el meme ne bulursa ısırıyo ama sadece bana yapıyo çokda can yakıyo yakızlar ya bışı sorucam.sizin çocuklar ısırıyo mu?ya derın bulduğu yerden ısıyo oyun sanıo sanırım.kızıyosun ona da guluyo:) emerken de ısırıyo ağzında kalcak valla göğüsümısırarak seven kımse de yok.nerden öğrendı bılmıyorum.
iyi geceler kizlar sabahin ilk anesine gunaydin insallah butun bi gece misil misil yatarlar bebislerimiz
valla canım ben çıkıyorum yazdıktan sonra çıktm beklemedim kimsecikler yok diyeben geldim poyraz uyudu ama biraz sonra kalkar ve gece geç uyur çok yoruldum bugün halıları felan kaldırdım camları sildim tabi bide poyraza dur oğlum yapma derken baya yoruldum yarın eşim evde neyseki dinlenirim
filiz nasılsın tatlım ikimiz varız heraldezemuszemus
tatlım ya nerdesin senbende geldim kızlarrr
öyle mi afiyet olsun kuzumabende kızıma balık yedirdim maşşlah beya sevdi beyada yedi
maşallah annesişimdi çekmecelerde ne var onları çıkarıyo yastıkları çokseviyo etrafında yastık bırakmıyo
ya evet ben çıkıyom sen geliyon sen çıkıyon ben geliyomyokbu böyle olmayacak telleri allımda herkez girince çaldırırya buneyaaaaaa kız filiz ben geldim sen çıktınya
tatlım şimdi diş etleri kaşındığından öyle yapıyolar bizim kuzucukta öylekızlar ya bışı sorucam.sizin çocuklar ısırıyo mu?ya derın bulduğu yerden ısıyo oyun sanıo sanırım.kızıyosun ona da guluyo:) emerken de ısırıyo ağzında kalcak valla göğüsümısırarak seven kımse de yok.nerden öğrendı bılmıyorum.
günaydın tatlımgünaydın kızlar hepinize güzel günler.ben dün yine migren krizine tutuldum izinli eve gittim.Çocuğuma süt bile veremedim.Buarada faranjit olmuşum antibiyotik verdi doktor.Süt veriyom içmem dedim.Boğaz ağrısı çekiyorum şimdi.
kızlar canlarım ben yemek yapmaktan pek anlamam.Bugün dokuz ayı doldurduk artık ev yemeği yemesi lazım.Ben evde yemek yapmıyorum kaynanam ne yaparsa yiyoruz işte.
Ama pekte sağlıklı şeyler değil.Ayrıca tuz koymayın diyorum yine de koyuyorlar.Bu yüzden ben kızım için çorba yapar gibi ayrıda yemek yapıcam artık.
fikir olması için akşam ne yapacağınızı yazarsanız bende gider kızım için denerim.Bide şimdiye kadar kahvaltı sebze çorbası(tavuklu,etli,balıklı) aralarda süt,meyve,yoğurt,gece muhallebi veriyorduk.Hangi arada birde akşam yemeği vericem zaten bunları yese dünyalar benim oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?