2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım kendim yapıyorum ilkbaşlarda hazır yiyodu amabaktım benim yaptıgımıdaha çok sevmeye başladı meyve koy canım pekmezle pekmezi fazla koy ben elmaylazda portakalsıkıyorum birde pekmez okadar

yokbu böyle olmayacak telleri allımda herkez girince çaldırırya buneyaaaaaa kız filiz ben geldim sen çıktınya

hoşgeldin tatlımkaydirigubbakcemile2
çok uykum var dün gece uyuyamadım niyeyse 5te uyudum 8de poyraz uyandı bugünde iş yapıyorum diye hiç yatmadım şimdi uyusam gece yine uyuyamıcam o yüzden uyumamaya çalışıyorum bakalım eşim gelene kadar dayanabilecekmiyimsempatiksalakcinni

kızlar ya bışı sorucam.sizin çocuklar ısırıyo mu?ya derın bulduğu yerden ısıyo oyun sanıo sanırım.kızıyosun ona da guluyo:) emerken de ısırıyo ağzında kalcak valla göğüsüm ısırarak seven kımse de yok.nerden öğrendı bılmıyorum.

gülin benimkide aynı her bulduğu yeri ısırmaya çalışıyo şimdi bi zararı yokta dişi çıkınca napıcam bakalım bizim daha dişimiz çıkmadıda:kedi:

iyi geceler kizlar sabahin ilk anesine gunaydin insallah butun bi gece misil misil yatarlar bebislerimiz

oh walla ne güzel gezin bakalım izmirin güneşinde bizim yerimizede

ben varım canım ama uykum da var yatsam mı diye düşünüyorum hazır kızım da uyumuşken
yat dinlen walla canım tatlı uykular sana:1hug:

evet filizcim özlem. kızım da yemek yemiyince mamayla da doymuyo habire mama içmek istiyo napıcam ya muhallebi de yemiyo bari onu yese gece tok tutar
canım muhallebiyi biraz sıvı ver gene biberonla içsin en azından daha tok tutar bu aydan itibaren hem akşam yemek yemesi lazım hemde yatmadan muhallebi
ay canım güle güle kirlet walla epey iş yaptın sen bugün ellerine kollarına sağlık bide ben yapsam ahhahh

bende kızıma balık yedirdim maşşlah beya sevdi beyada yedi
afiyet bal şeker olsun et olsun inşallah melisime maşallah

ah ısırmazmı çene el meme ne bulursa ısırıyo ama sadece bana yapıyo çokda can yakıyo ya
iyi geceler kizlar sabahin ilk anesine gunaydin insallah butun bi gece misil misil yatarlar bebislerimiz

amin canım:Saruboceq:a.s

ay böyle kim war kim yok göremeyince deli gibi oluyo sanki endi kendime konuşuyomkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar sabahın ilk annesi benimmmmm

valla canım ben çıkıyorum yazdıktan sonra çıktm beklemedim kimsecikler yok diye
bende geldim kızlarrr
tatlım ya nerdesin sen
bende kızıma balık yedirdim maşşlah beya sevdi beyada yedi
öyle mi afiyet olsun kuzuma
şimdi çekmecelerde ne var onları çıkarıyo yastıkları çokseviyo etrafında yastık bırakmıyo
maşallah annesi
yokbu böyle olmayacak telleri allımda herkez girince çaldırırya buneyaaaaaa kız filiz ben geldim sen çıktınya
ya evet ben çıkıyom sen geliyon sen çıkıyon ben geliyom
msn de olmasa görüşemeyecez
tatlım şimdi diş etleri kaşındığından öyle yapıyolar bizim kuzucukta öyle

günaydın kızlar hepinize güzel günler.ben dün yine migren krizine tutuldum izinli eve gittim.Çocuğuma süt bile veremedim.Buarada faranjit olmuşum antibiyotik verdi doktor.Süt veriyom içmem dedim.Boğaz ağrısı çekiyorum şimdi.

kızlar canlarım ben yemek yapmaktan pek anlamam.Bugün dokuz ayı doldurduk artık ev yemeği yemesi lazım.Ben evde yemek yapmıyorum kaynanam ne yaparsa yiyoruz işte.
Ama pekte sağlıklı şeyler değil.Ayrıca tuz koymayın diyorum yine de koyuyorlar.Bu yüzden ben kızım için çorba yapar gibi ayrıda yemek yapıcam artık.

fikir olması için akşam ne yapacağınızı yazarsanız bende gider kızım için denerim.Bide şimdiye kadar kahvaltı sebze çorbası(tavuklu,etli,balıklı) aralarda süt,meyve,yoğurt,gece muhallebi veriyorduk.Hangi arada birde akşam yemeği vericem zaten bunları yese dünyalar benim oluyordu

günaydın tatlım
çok çok geçmiş olsun

tatlım bizde daha inanda yemek olayına geçmedik çorba veriyom
dişleri alt üst çıktı mı sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…