ıyı geceler kımsecıkler yok yıne...
kızlar sızın kuzucuklar banyo yapmayı sevıyorlarmı?kızım hıc sevmıyor kıyametlerı koparıyor nasıl sevdırecem fıkrı olan varmı?
ben dun kızımla yıkandımzemuszemus elıne oyuncak verdım hafıf su tuttum önce kendım sonrada onu yıkadım dızıme oturtup çokda rahat oldu hıc zorlanmadımzemuszemus
Aslında sen sorunca düşündüm de dıraşıda pek fazla yapmıyor. Ama yaptığı da oluyor. Böyle bir arkadaşım vardı, eviden başka yerde büyük tuvaletini yapmıyordu. Senin bebeğin de böyle bir alışkanlık geliştiriyor olabilir mi acaba?merhaba kızlar...ben de sohbetlerinize katılmayıp takip edenlerdenim...
bir sorum var cevaplarsanız sevinirim...
benim kızım her gün mutlaka 1 veya 2 defa kaka yapıyor.ama dışarıda yapmıyor...
nezaman gezmeye çıksak yada uzun yolculuklara yada pikniklere... gün boyu kaka yapmıyor,
eve ulaştığımızda hemen yapıyor...
sizin bebeklerinizde böyle mi?sizce bu durum normal midir?
merhaba kızlar...ben de sohbetlerinize katılmayıp takip edenlerdenim...
bir sorum var cevaplarsanız sevinirim...
benim kızım her gün mutlaka 1 veya 2 defa kaka yapıyor.ama dışarıda yapmıyor...
nezaman gezmeye çıksak yada uzun yolculuklara yada pikniklere... gün boyu kaka yapmıyor,
eve ulaştığımızda hemen yapıyor...
sizin bebeklerinizde böyle mi?sizce bu durum normal midir?
cnm öncelikle hoşgeldn uzak kalma sende katıl.zaten sayımız az...
walla benimde kızım dışarda pek yapmaz genelde sabah yapar ve akşam bazende öğlen..
bilemiyorum şimdi..ama dışarda yaptığıda olur.
bence bu bi sorun deil.dışarda besliyomusun pekii..??*
ne zaman gelirse o zaman yapar cnm takma kafanaaaaolumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım araştırayım dediğin diyeti4 gün önce bıraktık. Pınarın devam sütünü veriyordum ama markette yoktu. 3 gündür keçi sütü içiyor. Sade olunca biraz içip bırakıyor. Kalanına muz ve bisküvi karıştırıyorum. Ama dün sade de bitirdi. Bugün içer mi bilmiyorum.Bir günü bir gününü tutmuyor.
Ben 1-2 ay önce 2 haftalık diyet yapmıştım eşimle birlikte. O daha kilolu olduğu için 6 kilo verdi, ben 4 kilo verdim. İsterseniz; internette "Ender Saraç 15 günlük rejimimiz" diye arattığınızda çıkan ilk site. Gerçekten Ender Saraç'ın mı bilmiyorum ama işe yaradı. Yalnız diyette meyve yok, biz birer porsiyon yemiştik.
mustela alıcam 50+ bizimkinin cildi çok hassas,evet ilkecim bu yaz çok sıcak olucakmış güneş kremi almadım daha kızıma kızlar siz kullanıyo musunuz bizimki esmer çok faktörlüye gerek yoktur heralde mesela 50 faktör falan var ya gerek yok bence
ıyı geceler kımsecıkler yok yıne...
kızlar sızın kuzucuklar banyo yapmayı sevıyorlarmı?kızım hıc sevmıyor kıyametlerı koparıyor nasıl sevdırecem fıkrı olan varmı?
kolay gelsin neslihan,ctsi çalışma zor bilirimgünaydın kızlar herkese iyi haftasonları ben işteyim yine.üstelik bugün öğleden sonrada burdayım yarında eğitim var.Of beni bebeğimden uzak tutan herkesten ve herşeyden nefret ediyorum
çok geçmiş olsun ikinize de canımbenim kız da öyle canım, ama geçen tatile gittik havuza bayıldı, başını suya sokup çıkarmaya bile bişey demedi orda, belki yazın daha sık yıkanınca alışırlar, ben bide duşa birlikte girip yıamayı deniycem bakalım
umarım herkes iyidir, ama kızım da ben de hastayız maalesef, şimdilik onunki hafif ama ben zatürre olmuşum, canım çok sıkkın inşallah bulaşmaz bebişime, dua derseniz sevinirim kızlar
cnm öncelikle hoşgeldn uzak kalma sende katıl.zaten sayımız az...
walla benimde kızım dışarda pek yapmaz genelde sabah yapar ve akşam bazende öğlen..
bilemiyorum şimdi..ama dışarda yaptığıda olur.
bence bu bi sorun deil.dışarda besliyomusun pekii..??*
ne zaman gelirse o zaman yapar cnm takma kafanaaaaolumunekankayizsmile
herkese selamm..dün aöf ssınavım vardı çok ii geçtiğini söylememem.
çalışmadımki ii geçsin..yağmur sağolsunnn..
bugünde öğleden sonra var 4 dersim..bakalım umarım ii geçer...
hava inanılmaz sıcak izmirde..pişiyoruz resmen...
umarım herkes iyidir, ama kızım da ben de hastayız maalesef, şimdilik onunki hafif ama ben zatürre olmuşum, canım çok sıkkın inşallah bulaşmaz bebişime, dua derseniz sevinirim kızlar
Güzel geçtiğine sevindim. Geçmiş olsun. Darısı bizim başımıza:)herkese selam
d.günü tebrikleri için çoook teşekkür ediyorum.
mümine geçmiş olsun
ilke hadi kolay gelsin inşlllah geçersin sınavlardan
biz akşam kutlama yaptık evi süsledik 1 şeklinde pasta yaptırmıştık nerdeyse yarısı duruyo çok büyük yaptırmışız kızım eğlendi çocuklarla güzel geçti hatta annemle babam da netten izlediler pastayı keserken güzeldi ama çok yoruldum geç yattık sağolsun cadımız erkenden kaldırdı başım çok ağrıyo uykusuzluktan
herkese selamm..dün aöf ssınavım vardı çok ii geçtiğini söylememem.
çalışmadımki ii geçsin..yağmur sağolsunnn..
bugünde öğleden sonra var 4 dersim..bakalım umarım ii geçer...
hava inanılmaz sıcak izmirde..pişiyoruz resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?