filiz senle aynı kaderi paylaşıyorum.Benimkine de yedirmek imkansız
aynen kızlar sanırım bu dönemde daha da arttı yememe problemi ve bu herkezde var sanırımaynen ya.. bu beslenme programlarını uygulamak hele şu diş döneminde tam imkansız.. ne yerse kardır diyip sevdiğini vermeye çalışyıorum şu aralar özleliklede(
ben gidiyom kızlar anneme okadar hastayım melis birazdqaha iyi aklım kalacak yoksa inşllah kaynamaz
maşallah tatlım kilosu da boyu da çok güzelgünaydın kızlar poyrazcım iyiki doğdun
biz aşımızı olduk.Kızımı anneannesine bıraktım geldim ne olur olmaz diye calpol verdim.Boyumuz 75 kilomuz 10.400 yine doğru düzgün kilo almamışız.Ama iyiyiz çok şükür maşallah kızıma.
slm kızlar nasılsınız hiç giremiyom kaynanamlar hala bendee üstüne 2 gündür ela hasta dün öğlen başladı bu sabaha kadar zor düşürdük dr gitmiştik cumaresi azılar geliyo demiştiii 38den aşığı inmedi ne verdiysek düşmedi 4kere duş aldırdıkkk dr aradık akşam düşmeyince pedifenin içine 6damla navalgin damladan damlatın dedi yaptık bizimki surubu çıkardıı tabi sonra veremdik yinee 4saat bişeyy en son 2 aspirini ezdim iyice sirkeli su yaptım tampon yaptık heryerine anca düştü sabahta surup damla şimdi biraz daha iyi ne zormuşş azılarr balon gibi 5dişimiz vardı3 üstte 2 altta azılar cıkıyom şimdide sanırımmm ömrümden ömür gitti havale gecircek diyee
doğum günü olan gecen bütün herkesin doğum gününü kutluyom hastalarda biran önceiylesir inşş
arada bakmaya çalışırım öpt hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?