slm kızlar nasılsınız hiç giremiyom kaynanamlar hala bendee üstüne 2 gündür ela hasta dün öğlen başladı bu sabaha kadar zor düşürdük dr gitmiştik cumaresi azılar geliyo demiştiii 38den aşığı inmedi ne verdiysek düşmedi 4kere duş aldırdıkkk dr aradık akşam düşmeyince pedifenin içine 6damla navalgin damladan damlatın dedi yaptık bizimki surubu çıkardıı tabi sonra veremdik yinee 4saat bişeyy en son 2 aspirini ezdim iyice sirkeli su yaptım tampon yaptık heryerine anca düştü sabahta surup damla şimdi biraz daha iyi ne zormuşş azılarr balon gibi 5dişimiz vardı3 üstte 2 altta azılar cıkıyom şimdide sanırımmm ömrümden ömür gitti havale gecircek diyee
doğum günü olan gecen bütün herkesin doğum gününü kutluyom hastalarda biran önceiylesir inşş
arada bakmaya çalışırım öpt hepinizi
egeli fatoş paylasşımın için teşekkürlercanım
canım benim oğluma bunları yedirmek imkansız
filiz senle aynı kaderi paylaşıyorum.Benimkine de yedirmek imkansız
aynen ya.. bu beslenme programlarını uygulamak hele şu diş döneminde tam imkansız.. ne yerse kardır diyip sevdiğini vermeye çalışyıorum şu aralar özleliklede(
Bu besin pramidindeki besinleri emek imkansız, sebzeleri 3-4
süt grubu 2-3
meyve 2-3
baklagil 2-3 vs.... en işdahlı çocuk bile bunları nasıl yesin. Hem çocukların 4 öğün beslenmeleri gerekir.
3-4 posiyon sebze yese diğerlerini nasıl yiyecekler bu beslenme uzmanları çok abartıyorlar. Mert bugün 1 kase tarhana çorbası ve ekmek yedi sonrada 2 dilim karpuz yedi diye seviniyorum.
çok geçmiş olsun...en kısa zamanda iyileşir umarım emineslm kızlar nasılsınız hiç giremiyom kaynanamlar hala bendee üstüne 2 gündür ela hasta dün öğlen başladı bu sabaha kadar zor düşürdük dr gitmiştik cumaresi azılar geliyo demiştiii 38den aşığı inmedi ne verdiysek düşmedi 4kere duş aldırdıkkk dr aradık akşam düşmeyince pedifenin içine 6damla navalgin damladan damlatın dedi yaptık bizimki surubu çıkardıı tabi sonra veremdik yinee 4saat bişeyy en son 2 aspirini ezdim iyice sirkeli su yaptım tampon yaptık heryerine anca düştü sabahta surup damla şimdi biraz daha iyi ne zormuşş azılarr balon gibi 5dişimiz vardı3 üstte 2 altta azılar cıkıyom şimdide sanırımmm ömrümden ömür gitti havale gecircek diyee
doğum günü olan gecen bütün herkesin doğum gününü kutluyom hastalarda biran önceiylesir inşş
çok geçmiş olsun...yeğeninin sünneti de hayırlı olsun hülyacım..melise maşallahgeçimiş olsun eminecim aklınızda bulunsun şurubu verdimmi anında kusarsa tekrar verebilirsiniz
bizimde melis zor nefeasalıyo bogazları çok kötü azılar önyanlar onun yanındakiler hepsi peşopeşe çıkıyo çokzor ya 3kele doktora getirdim çocuk hastanesine getirdim bozgazları dediler sırtını bile dinlemedi saglıkocagına getirdim ordada öyle zorla atlert üstünden en son özele giitim parayı bayıldın sırtında bişey yokmuş allaha şükür ama çok tıkalı ama ben ondandaha beterim çok hastayım kızım 12,300 kilosu 80de boyu
dün sonaanda annemlere geldim sünneti vardı yegenimin ama çok kötüyüm melisde tam canamvar hep elinden tutup yürüdük durmuyo hiç bişey anlamdım zaten artık tekelinden tutunca güzel yürüyo melegim maşşlah ona ama işte biran önce iyileşssekdik mahvolduk ay bogazlarım öylrtıkalıki emdiriyom diye grip ilacı vermediler melisdeememeiyo tıkalıyken aman çok zorrr
merhaba kızlar nasılsınız
eminecim geçmiş olsun.semra d.gününüz kutlu olsun artık seni de göremiyoruz burda nerelerdesin?
biz dün dr.a gittik sondayla idrarını aldı temiz çıktı kültürü daha çıkmadı ,isilikler için 2 tane krem verdi.
2 cm daha uzamışız dr. da hiç yemiyor ama allahtan boyu uzuyor diyor.
genel kontrol iyiyidi.idrar yolu iltihabı sık tekrarladığı için voiding diye bişey çekiliyormuş onu çektirin mutlaka önemli bişey varsa görelim erken teşhis edelim dedi ama 300 milyonmuş bakalım uygun bi yer bulursak çektircez tıp fakülteinde falan aylar sonrasına gün veriyolar valla sinir oluyorum güya sigortan var ama herşey para hiç yararlanamıyoruz.
günaydın kızlar
günaydın semra canım
poyrazın doğum günü kutlu olsun nice nice yıllara canım
evet kosjkoca 1 yıl geçti ne çabuk geçti hiç anlamadım bebeklerimiz 1 yaşına girdi böyle böyle büyüyecekler inş
günaydın kızlar poyrazcım iyiki doğdun
biz aşımızı olduk.Kızımı anneannesine bıraktım geldim ne olur olmaz diye calpol verdim.Boyumuz 75 kilomuz 10.400 yine doğru düzgün kilo almamışız.Ama iyiyiz çok şükür maşallah kızıma.
iyiki doğdun poyraz paşa nice yıllara
merhaba kızlar nasılsınız
eminecim geçmiş olsun.semra d.gününüz kutlu olsun artık seni de göremiyoruz burda nerelerdesin?
biz dün dr.a gittik sondayla idrarını aldı temiz çıktı kültürü daha çıkmadı ,isilikler için 2 tane krem verdi.
genel kontrol iyiyidi.idrar yolu iltihabı sık tekrarladığı için voiding diye bişey çekiliyormuş onu çektirin mutlaka önemli bişey varsa görelim erken teşhis edelim dedi ama 300 milyonmuş bakalım uygun bi yer bulursak çektircez tıp fakülteinde falan aylar sonrasına gün veriyolar valla sinir oluyorum güya sigortan var ama herşey para hiç yararlanamıyoruz.
aşk-ı memnuya böyle son yakışmadı yaa
iyiki doğdun poyrazcık.. ncişe ncie yılar ainşş..günaydın kızlar bugün benim paşamın doğum günü geçen yıl bu saatlerde hastanede sancı çekiodum:)))))))
maşh canım..günaydın kızlar poyrazcım iyiki doğdun
biz aşımızı olduk.Kızımı anneannesine bıraktım geldim ne olur olmaz diye calpol verdim.Boyumuz 75 kilomuz 10.400 yine doğru düzgün kilo almamışız.Ama iyiyiz çok şükür maşallah kızıma.
ay canım ya çok geçmiş olsun.. geçen hadfta benim kzıda çok atşlendi. dişten galiba. şimdi bir azımız çıkmış diğerleride ylda.. kabarık çok..slm kızlar nasılsınız hiç giremiyom kaynanamlar hala bendee üstüne 2 gündür ela hasta dün öğlen başladı bu sabaha kadar zor düşürdük dr gitmiştik cumaresi azılar geliyo demiştiii 38den aşığı inmedi ne verdiysek düşmedi 4kere duş aldırdıkkk dr aradık akşam düşmeyince pedifenin içine 6damla navalgin damladan damlatın dedi yaptık bizimki surubu çıkardıı tabi sonra veremdik yinee 4saat bişeyy en son 2 aspirini ezdim iyice sirkeli su yaptım tampon yaptık heryerine anca düştü sabahta surup damla şimdi biraz daha iyi ne zormuşş azılarr balon gibi 5dişimiz vardı3 üstte 2 altta azılar cıkıyom şimdide sanırımmm ömrümden ömür gitti havale gecircek diyee
geçimiş olsun eminecim aklınızda bulunsun şurubu verdimmi anında kusarsa tekrar verebilirsiniz
bizimde melis zor nefeasalıyo bogazları çok kötü azılar önyanlar onun yanındakiler hepsi peşopeşe çıkıyo çokzor ya 3kele doktora getirdim çocuk hastanesine getirdim bozgazları dediler sırtını bile dinlemedi saglıkocagına getirdim ordada öyle zorla atlert üstünden en son özele giitim parayı bayıldın sırtında bişey yokmuş allaha şükür ama çok tıkalı ama ben ondandaha beterim çok hastayım kızım 12,300 kilosu 80de boyu
dün sonaanda annemlere geldim sünneti vardı yegenimin ama çok kötüyüm melisde tam canamvar hep elinden tutup yürüdük durmuyo hiç bişey anlamdım zaten artık tekelinden tutunca güzel yürüyo melegim maşşlah ona ama işte biran önce iyileşssekdik mahvolduk ay bogazlarım öylrtıkalıki emdiriyom diye grip ilacı vermediler melisdeememeiyo tıkalıyken aman çok zorrr
geçmiş olsun canım.. ne yapalım artık öyle kilo fazla almıcaklarki.. benimkdie almadı bu ay hiçmerhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?