günaydın güzeller.kahvaltımızı yaptık yemeğimiz de pişiyo.kocamı da pazar gönderdim.öğleden sonra kendıme bakım yapıcam.malumunuz yarın yenı eğitim-öğretim yılımız başlıyor.fönumu çekeyım ojelerımız sureyım ne gıyeceğime karar vereyım falan:))
ayrıca yarın eşimin de yeni şubesi açılıyor onun da telaşı var.akşam yerleşmeye gıdecekler yok yani bu akşam.güzel bi çiçek yaptırdım gönderıcem yarın ama haberı yok tabi.
selam kızlar..ne güzel sizinkiler içiyor süt.yağmur hanım inatlaşıyor ama ben wermeye dewam edicem..
bütün öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.gülincm ii fikir çiçek..
bizde 9 da kalktık bugün.yağmur 10 buçuk dedimmi uyur.hiç aksamaz.ama bikaçgündür sallanmak istiyor.önceden koyardım beşiğine uyurdu.unuttumu ne???
kahvaltısını yaptı uyudu.bende ewi topladım bi kahve yaptım içiyorum.uyansın doğum gününe gidicez arkadaşımın bebeğinin.ordanda akşam düğün var.bizden böyle herkese ii pazarlar...
maşşlah derinederin de show yaptı bugun tam 2 saat 45 dk uyudu maşallah.yarının yememğini de yaptım.malum yarın kamyon çarpmış gibi dönerim eve.fönümü de çektim:)) bi de akşam kıyafet ayarlarsam tamamdır bu iş.
bizim cadıda 2 saattir uyuyor bakalım senın rekoru gececekmısyz derin hanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?