çok geçmiş olsun cnm, işin içinde olunca 60 yaş artık normal gibi geliyo, geçen ay meme ultrasonundaydım, 30yaşında kadınlar geliyodu tek memesi alınmış, insan çok etkileniyo, ama tabii ki kendi yakının olunca isterse 80 yaşında olsun yürek dayanmaz işte, Allah şifa versin inşallah, ama şunu da söyleyeyim, memesi alınmış kadınlar geliyodu, sorunca 10 12 sene oldu ameliyet olalı diyolardı, kitle çok ilerlememişse sorunsuz da yaşayabilir merek etmeyin
vallaa kızlar tabii seviniyorum aslında çocukla çokilgileniyo, yemesine, uykusuna çok dikkat eder, sürekli bişeyler öğretir,tv seyrettrmez, biz biraz daha light kalıyoruz ona göre sanırım, ama illa da bilmiş bilmiş konuşunca insanı sinir ediyo işte, beliki bizim ki de nankörlükdür biraz ama ben sabır sınırı düşük biriyim işte
ohh sefan olsun gez cnm, biz de sıkıldık artık kapalı mekanlardan, havalar bi toparlansın evin yolunu unutucaz galibaa
iyi pazarlar herkesee,
biz de bugün kahvaltıyı dışarda yaptık, geldik, dün azranın saçını kestirdim epey kısa oldu, bugün banyodan yarım saat önce zeytinyağı maskesi yaptık saçına, hem casız hem konak var, faydası olur umarım
birazdan çorba içirme girişiminde bulunucam içer inşallah,
özlem cnm kilosu iyi olsa ben de hiç takmıcam ama daha 10 buçukta takıldık kaldık, daha da vericek diye korkuyorum ama napalım biz ne kadar kassak da farketmiyo
bebek ağlatmama konusunda da bi iki şey yazcaktım ama yoruldum
birazdan girersem o konuda da bikaç şey söyleriz artık
byeee