ben çıkıyorum kübra iyi geceler sana.
bizim 16 dişimiz var kızlar, kaç tane kaldı ve kaçıncı ayda çıkıyor bilen var mı?
merhaba kızlar,
ayşecim ben bilmiyorum kaç tane olduğunu ama hergün çoğalıyor :) 2 yaşına kadar tamamlanıyormuş diye biliyorum
bu arada sen dolmayı sık sık yapıyorsun galiba
yusuf kayrada salatanın suyuna ekmek banmayı seviyor nedense
nermincim bencede cevaplaya iki kez tıklıyorsundur ,ee acemilik zor zenaat demişler :) alışırsın canım
bizde bugün doğumgününe gittik kayrada üfledi mumu prova yaptık mayıs için :)
geldik ordan eşim internete girmiş oturuyor bilgisayarda paşam diyorki 'baba modem zararlı niye açtın '
öldük gülmekten gece gece, vercek bir cevapta bulamadık tabi
büyüdükçe sorularına cevap vermek dahada zorlaşıyor
geçenlerde diyorki akşam olunca güneş nereye gider
bizde evine gider dedik, nasıl anlatayım kuzey yarımküre güney yarımküre falan :))
ay mümine seni okuyunca yoruldum bizimkinin de uykusu az 12 de yattı akşam 8 de kalktı dün de gündüz yarım saat uyumuştu halbuki ama akşam 12 de zorla uyuttum .
ne mezuniyeti canım? bakıcına da üzülüyorum nolcak böyle yeni birisini arıyo musun?güveniyosan kadına bence devam et güvenilir birini bulmak zor.
bu ara bizimki herşeye sarılıp benim diyor senin herşey senin diyorum kızarak yine benim diyor hiçbişeyini paylaşmak istemiyor halbuki bakıcının kızı ile oynuyo hergün kardeş gibiler gerçi o büyük ama çok seviyo eceyi.normal mi acaba kıskançlığı
mümine bakıcıyla olan problemin çocuğuna yansımıyormu, hani hepp olurya birine gıcıksanız çocuğuda sevimsiz gelir insana diye.
çok alıngansın de şakayla karışık, ben bişeye a diyorsam sen b anlıyorsun de.
bu arada niye antidepresan alıyorsun canım ya, baını yastıktan kaldıramassın valla.
Emelcim vallla maşallah paşana.Müminecim kadın işi çok zor yaa.b-derıne de ablam bakıyo.seneye eylül de kreşe başlatalım dıyo eşim.bana da çok küçük gelıyo daha ama sen ben ya da balna evde ne kadar ne verebılıyoruz kı çocuğa okul daha ıyı yaşıtlarıyla profösyonellerin elınde olur dıyo.kıyamıyorum ben de ama doğruluk payı da var dedıklerının.
siz ne palnlıyosunuz vermeyı düşünüyo musunuz bebişleri kreşe falan?
müminecim ceylinde aynı durumda 1 kere uyuyor öğlen ama zor uyuyo kalkıp geri geliyo falan gece zaten sık kalkıyo.bakıcı işi de zor hoşlanmadığın insana katlanmak zorunda olmak kötü şey ama azra mutluysa ii bakıyorsa senin de elin kolun bağlanıyor.
özlemcim ceylin de var o herşey benim diyo tmm senin diyorum ağlıyo benim diyo yine.aslında ceylin çok paylaşımcıydı hiç kıskanma huyu yoktu ama bura arkadaşın kızı çok kıskanç ceylin neyi ellese benim diye elinde aldı ağladı şimdi ceylinde öğrendi onun kadar olmasa ceylinde yapıyor aynısını çok üzülüyorum bende kıskkanç olmasını istemiyorum.
gülincim 2 yaş erken olur sanki bende 3 yaşında hafta 2 gün yarım gün vermeyi düşünüyorum paylaşımı öğrensin sosyaleşsin diye
alhancım güle güle git cnm ne güzel annecini gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?